View Full Version : Тест за Магистратура в УНСС! Heelp!

Markiz
29-10-2004, 01:07 AM
Привет на всички! :)
Някой може ли да ми даде малко повече информация относно входящия тест за магистърските специалности за икономисти. Може ли изобщто да се вземе това нещо :confused:
Аз до колкото знам теста от предишни години е представлявал неква пародия на тест за интелегентност, а тази като доиде моето време да кандидатствам ми клепнаха ушите. В сайта на УНССто са изписани една камара предмети дето били включени вътре. Хубаво ама то тва нешто са една ръчна количка книги, направо се чудя дали изобщо има смисъл да ги чета :(
Или пък ако някой има теста, с отговорите ... ще му се отблагодаря подобаващо, стига да се падне :)
Каквото и инфо да имате, МОЛЯ ВИ пишете :go:

^^^D
29-10-2004, 07:44 PM
любимият ми университет :) ... за к'во ти е точно там магистратура , ма ти си знаеш - то и на мен си ми е легнал на сърцето и за т'ва бих се "жертвала" някой ден ( може би ) да следвам магистратура там , ама ...
ми тест за интелигентност да , и се внася редовно отвън ... тая година в чест на новия ректор - по-строго , но 100 про и тоя вариант се намира ( в обръщение е ) , а и да нямаш вариант не мисля , че ще е кой знае к'ва сложност - няколко области - микро,макро,статистика,сетоводство,право,финанси-основното; и език за 3 специалности-МИО,МО,Туризъм ; :) от 2 до 9 ноември - записвяане ; 13 - тест по икономика и 14 - по език; това би трябвало да е на сайта на УНСС ; а като цяло тестът е затворен - с 5 възможни отговора на всеки отделен въпрос-и елементарно налучкване ще ти свърши работа , пак всичко опира до общата култура :)

usmiv4ica
29-10-2004, 10:01 PM
kato otide6 na slaveikoi i si kupi6 ot tam testove za inteligentnost 90 % ot vuprosite 6te ti se padnat!
puk i niama opredelen broi svobodni mesta koito da se zaemat- koito iska toi vliza

Markiz
30-10-2004, 01:54 AM
Е това ми звучи определено добре. Щом си е теста за интелигентност значи може и да се закача на клона :p Иначе що се отнася до езика мисля че ще се справя с него :) Понеже ми е мерак да вляза МИО. Благодаря за добрата вест :)))
Обаче днес един прятел направо разби всичко купонджийско в мен, каза че магистратурите в УНСС били дистанционни. Рових пак из сайта им ама никакво инфо не открих за формата на обучение. Званях и на тел. дето го пише там ама някой придвидливо го е оставил отворен.
Някой знае ли каква е формата на обучение, в смисъл редовно, задочно, дистанционно ??

usmiv4ica
30-10-2004, 01:03 PM
vodi se modulno obu4enie koeto 6te re4e 4e ima6 lekcii samo petak ve4er i subota i nedelia cial den

Markiz
01-11-2004, 10:23 AM
Super e :)

Blagodarq !

Markiz
01-11-2004, 12:56 PM
Mi ti ot kade znae6 tolkowa raboti?
Ami... dali 6te me priemat :)))))

usmiv4ica
02-11-2004, 08:14 PM
6te te priemat po4ti nevuzmozno e da ne te priemat :)
az znam za6toto imam priatelka koiato e magistratura tam i si spodeliame kak vurviat ne6tata :)
e ma nali znae6 4e diplomata ti tribva da e nad 4.50 ako ne se luza no mislia 4e i da e po malko niama da ima goliam problem :)

Markiz
03-11-2004, 01:34 AM
Tq daje e dosta po golqma, nqkude kym 5.25. Ama puk na men edin priatel mi razpravq 4e smenili izpita i ne bil kato minalogodi6note, 4e ne znam kakva ka6a 6te stane :)
Mi ti kakvo u4i6? .... Ne6to vze da mi stava interesno da si govorim :)))

usmiv4ica
03-11-2004, 07:26 PM
mi 6te razpitam za tazgodi6nia izpit ako ima info 6te ti kaza
a za da ne floodim ima li4ni suob6tenia :)

evv
06-11-2004, 03:49 PM
много моля,
ако някой може да ми омогне с информация или пример относно теста за кандидатстване за магистратура в унсс ще бъда много багодарн! :)

sisco76
17-01-2005, 04:47 PM
здравей,
можеш ли да ми кажеш какви са тия тестове?
искам да вляза МИО с тоя институт за следдипломна квалификация към УНСС и има тест за неикономисти.Откъде мога да намеря такива подобни тестове?
Благодаря предварително.
Sisco76

Привет на всички! :)

Някой може ли да ми даде малко повече информация относно входящия тест за магистърските специалности за икономисти. Може ли изобщто да се вземе това нещо :confused:
Аз до колкото знам теста от предишни години е представлявал неква пародия на тест за интелегентност, а тази като доиде моето време да кандидатствам ми клепнаха ушите. В сайта на УНССто са изписани една камара предмети дето били включени вътре. Хубаво ама то тва нешто са една ръчна количка книги, направо се чудя дали изобщо има смисъл да ги чета :(
Или пък ако някой има теста, с отговорите ... ще му се отблагодаря подобаващо, стига да се падне :)
Каквото и инфо да имате, МОЛЯ ВИ пишете :go:

sisco76
17-01-2005, 04:56 PM
здравей,
можеш ли да ми кажеш какви са тия тестове?
искам да вляза МИО с тоя институт за следдипломна квалификация към УНСС и има тест за неикономисти.Откъде мога да намеря такива подобни тестове?
Благодаря предварително.
Sisco76

mi 6te razpitam za tazgodi6nia izpit ako ima info 6te ti kaza
a za da ne floodim ima li4ni suob6tenia :)

hattricksoft
30-08-2006, 12:18 AM
Здравейте, ще кандидатствам за магистратура в УНСС за неикономисти. Може ли някой да ми каже имам ли право на общежитие и при какви условия ??????

Предварително ви благодаря!

ilili
05-09-2006, 08:28 PM
Аз ви предлагам на първо време да помислим някакъв примерен тест ,ако може да се намери

ilili
05-09-2006, 08:29 PM
ама давайте по-живо,че изпита е в събота

ilili
05-09-2006, 08:30 PM
МООООООЛЛЛЛЛЛЯЯЯЯЯ ВВВВВИИИИИИИИИ:(

marihad
12-07-2007, 04:43 PM
Здравейте пичове,,

Ами аз се дипломирах тази година в СУ, специалност туризъм и искам да запиша магистратура,,, но със сигурност не отново там. Някой може ли да ми каже как стоят нещата в УНСС за магистратури по бизнес администрация, маркетинг или туризъм,,, заслужава ли си,,,, доволни ли сте. Ако сте чували нещо хубаво за същите специалности в др. университети моля да ми кажете. Mile grazie