View Full Version : Avtenti4ni fenomenalni istorii

owen
16-03-2004, 08:14 PM
Otkakto sym v studentski grad (01.10.2003) v tozi kvartal sym se nagledal na kakvi li ne tipove i sa mi se slu4ili kakvi li ne nenormalni ne6ta. Sigurno ako po4na da vi opisvam vsi4ko nqma da mi stigne cql den. No vse pak 6te zaradvam userite s nqkoi po-interesni slu4ki razkazani na kratko :

1. Na 9 dekemvri , to4no sled studentskiq praznik se pribiram ot "Borovec" v ob6tejitieto. Opitvam se da otkliu4a vratat na staqta no za moq iznenada tq se okazva otkliu4ena. Otvarqm i pred o4ite mi iznikva edna neveroqtna gledka. Cqlata staq e obyrnata s glavata nadolu : v koridorane moje da se stypva ot s4upeni butilki ot vodka, celiq pod e v stykla i pryst ot saksii, 1 stol i edna masa - razdrobeni na par4enca, v centyra na staqta - par4enca ot izgoreni drehi, su6ilnq za drehi - s4upena, diu6eci , 4ar6afi, odela i kalyfki razhvyrleni bezrazborno, lenti ot audio kaseti, sydrani plakati po stenite ... 4uva se samo nqkakva iztradala muzika ot ygyla na staqta - razbit kasetofon, koito neznaino kak s posledni sili uspqva da izkara nqkakvi muzikopodobni zvuci ot tonkolonite si . Vsi4ko tova moje da byde osvidetelstvano blagodarenie na snimkite koito napravihme zaedno Fking (syvsem skoro 6te gi ka4a na saita). Osven masata i stola vsi4ki drugi s4upeni, skysani ili povredeni ne6ta sa na moq sykvartirant. ... I sigurno se pitate kak sym se po4uvstval i kakva e bila pri4inata - prosto vzeh edin krak ot s4upenata masa i trygnah da si tyrsq sykvartiranta (sami precenete v kakvo nastroenie sym bil). No eto i nai-interesnoto - pri4inata. Na 8-mi ve4erta sykvartiranta i gajeto mu zapo4vat da se karat v na6ta staq. Kavgata se razrastva do tam, 4e sykvartiranta kazva na gajeto si, koeto jivee pri nas ot na4aloto na semestyra, "Kurvo sybirai si parcalite i iz4ezvai !" Vyprosnata gospojica ima izpit na sledva6tiq den i osven tova nqma pri kogo da otide. Estestveno tq otvry6ta s podobni repliki na moq sykvartirant, no tova e nai malkoto, koeto pravi. Sled kato toi izliza ot staqta , momi4eto vzema edna buhalkata i zapo4va da vilnee na volq. Rezultatyt ve4e vi go opisah. No qvno liubovta e po-silna ot omrazata i te dvamata dnes otnovo sa zaedno i se obi4at, a podobni slu4ki sa se prevyrnali v ejednevie za tqh ... Romanti4no nali? :confused:

tushe
17-03-2004, 01:18 AM
ahhaahahhahaha
kvo da ti kazha .....
ti probva li da gi zavedesh na brachen konsultant ili psihiatyr ?

shtoto maj sa im nuzhni

owen
17-03-2004, 02:49 AM
tushe, tezi dvamata i psihiatyr nqma da gi upravi! Eto edna novi istoriika :
2. Predi nqkolko dni se sybudih v 6 4asa sutrinta ot ... vikove, pliu6tene na 6amari i iumruci. Tezi dvamata(sykvartiranta i gajeto mu) si bqha spretnali edin hubav boi i to zaradi nqkakva absoliutna glupost, no puk meleto si beshe hubavo, a imadamata ne se davashe i udrq6e zdravo. ve4erta kato se pribrah dvamata se bqha vkop4ili edin v drug no za razlika ot sutrinta ne se bieha, a se celuvaha. Kakto vi kazah v predniq post liubovta nqma granici ... Romanti4no nali?

Fredy
17-03-2004, 02:56 AM
ба човек... на какви си попаднал???

ма и тяхната не е лесна

Fking
17-03-2004, 02:58 PM
е тва е огнена жена :>

а междудругото, момичето е страшно хубаво

tushe
17-03-2004, 04:24 PM
trqbva da pitash tova momichence dali ima ispanska kryv v roda i.
shtoto na tova mi mirishe :)

pencho
19-03-2004, 01:06 PM
strast da ima! :)

^^^D
20-03-2004, 01:28 PM
mne 4ovek
spored men si4ko e sex i liubov
samo 4e edin pyt e nejno i romanti4no
dryg put sado - mazohisti4ni motivi ima
i takaaaaaaaaaa
ne moje ednoobrazie - omryzva
iz4erpva se
.... i liubovta si otiva
vryzkata se razbiva
i te jelva kopriva
:D

pencho
22-03-2004, 03:06 PM
ne vsi4ko e strast...
no pyk i strastta ne e samo seks i liubov opredeleno. ne trqbva da se ograni4avame, ne moje ednoobrazie, nali ;).
taka, 4e strast da ima vsqkakvi vidove... pyk i seks i liubov shtom pyk iskash. ama da ne e samo tova, 4e omryzva :P.

tushe
22-03-2004, 04:34 PM
ako omryzva ot sex i ljubov, znachi vsichko e nared. a to strast ima navsqkyde, ili pochti navsqkyde. :)
a momiche, koeto mozhe da se bie opredeleno e dosta cenno. kyde shte namerish takova ?

^^^D
26-03-2004, 09:20 AM
be to si4ki moi4eta mogat da se biqt spored men
tam e rabotata 4e ne si4ki go pravqt
6oto akopo4nem si4ki mai silniq pol 6e stane slab
taka si mislq de :p

matematic
27-04-2004, 03:03 AM
Бе това, че всички момичета могат да се бият го остави. Могат да се бият ако момчето е разбрано и културно и не смее да и посегне. Аз също не бих ударил момиче, защото знам, че след първия як тупаник ще си остане задълго време препарирана.

exorcist
27-05-2004, 12:58 AM
well... shit happens all the time... a pyk kato se obichat mladite, da sa vzemat... pyk nie she pomagame s kvot mojem...