View Full Version : чакане на опашка в коридора с 'пушенето забранено' и след това

pencho
29-10-2004, 07:10 PM
http://www.uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=326

защо има хора с толкова неразпределен яд, които дебнат само къде да го съсредоточат? не ме вълнува причината на самите личности, а защо това не може да се избегне, да се контролира?

не говоря за касиерките, те са мили. управителите на блоковете също са златни в сравнение с личности като г-н симеон даков, след срещата с които студентите са на ръба на нервна криза. какво ти след.. още по време на. необходимо ли е това?

ако да или ако не може да се избегне... сложете поне табелка/надпис хората да вземат успокоителни преди да влязат при него. или поне половин бутилка водка. не знам... има хора със слаба психика... не ми се мисли какви неща могат да се случат и/или са се случвали.

опитах се да напиша нещата тук така, че да не обидя никой (някой). ако все пак някой се почувства засегнат, му се извинявам. не съм искал. всъщност признавам си, че имам такова желание, но сякаш е неуместно.

Здравейте, афектиран.
Каня Ви на разговор в кабинета ми. Давам Ви честната си дума, че това няма да има никакви последици за Вас, независимо какви са били причините г-н Даков да се държи така.

някой иска ли да дойде с мен? :Р

какво мислите всъщност по въпроса. който е в общежитията на су сигурно се е сблъсквал с това.

Ignite
29-10-2004, 08:37 PM
За какво иде реч? :confused:

usmiv4ica
29-10-2004, 08:52 PM
e ako mnogo se nuzdae6 ot podkrepa i niamam angajimenti...... :)

a po vuprosa niamam absoliutno nikakva predstava kak sedi vuprosa v ob6tezitiata vuob6te

pencho
30-10-2004, 04:13 PM
явно така ни харесва.

както си е.

имаме нужда от разнообразни емоции все пак.

ще ида да кажа, че съм се объркал, и да се извиня.

а иначе ще гледам да не ми се налага да ходя там (точно както всички), а когато отивам ще ударя една ракия за всеобщо здраве пътьом.

ще ударя една и сега.

и после ще се включа в 'да поебем довечера'.