View Full Version : Търся субтитри за "The forgotten" (Забравените)

докера
09-11-2004, 06:12 PM
Здравейте !!!
Знам , че филма още не е излязал официално , но успях да си го дръпна от едно място , обаче без субтитри . Не съм много добре с английския и почти половината диалог ми се губи!
Моля , ако някой знае от къде мога да ги намеря , да ми пише !!!
Благодаря предварително !!!

Riptor
10-11-2004, 03:15 PM
Както уиндоус обича да казвва - "please wait..." Ta ще трябва да почакаш или да понаучиш английски.. :eek:

Здравейте !!!
Знам , че филма още не е излязал официално , но успях да си го дръпна от едно място , обаче без субтитри . Не съм много добре с английския и почти половината диалог ми се губи!

Hellion
16-11-2004, 08:50 PM
Dai nqkav meil i 6te ti gi pratq,no filma trqbva da ti e na dva diska za6toto takiva sa subtitrite!!!!!!!!

kibik
18-11-2004, 10:15 PM
Здравейте !!!

Приятелю, знам, че е гадно да не намираш субтитри и затова ти пращам този линк и повече май няма да имаш проблеми с превода на филми (надявам се). За "забравените" има със сигурност, пък и винаги като съм търсил там нещо съм го намирал. http://subs.unacs.bg/search.php. И още нещо, освен да носиш си оправи малко правописа

theshadow
02-12-2004, 12:42 AM
Здравейте !!!
day e-mail da ti gi izpratya. mislya, 4e az gi svalih ot data.bg ili warez.ru. pi6i na sbstoian@abv.bg