View Full Version : Стол № 4- ОПАСЕН ЗА ЖИВОТА!!!

Die Hard
09-11-2004, 08:46 PM
Малко е смешно сигурно да публикувам студентски стол в тоя списък, обаче на мене хич не ми е смешно. Вчера ядохме някакви кюфтета, които не само бяха кучешки както по принцип, ами отгоре на всичкото ботулиново-отровни. Едно момче буквално щеше да умре пред очите ни на излизане от стола, едва го спасиха, един познат на съквартиранта ми с извинение си изповръщал червата, мене цяла вечер ме боля коремът... Не яжте в Стол № 4, може да ви е за последно. :confused:

Bad Boy
14-11-2004, 12:33 AM
Be to po princip stolovete sa si ebali maikata,samo tozi v 53 bl e gotin. :ride:

DOKTOPA
13-01-2005, 05:12 AM
най-хубава е домашната кухня. аз си бъркам всички буламачи сам :) макар че онзи ден и аз щях да се отровя :_10:

kiki
17-08-2005, 11:34 PM
абе да ви кажа медицинския си е маи наи-хубав(след Алианц:)) чисти прибори и покривки,пък и храната е супер,за студентски град разбира се.......колкото до 4-ката и аз имам доста лош спомен с един боб :) от там......то ся смях ама затуи тряа се явявам на механика септември,щот тогава три дни дрисък....щях да пукна....хапчета...мапчета...нищо не помага.....до студ.поликлиника не мога да отида ....та къв е извода....НЕ ПРИПАРВАИТЕ ДО 4-КАТА!!!! или може да ви ровят :)))))))

jumboo
18-08-2005, 10:40 AM
ходете някаде другаде тогава :)
идете на 59ти блок на стола дават огромни шницели :)
или на нса :) но е по скъпо

pnv_Creator
25-08-2005, 02:35 PM
да разясня btw за n00b-овете, че тва са двата най-добри стола в студград
59 е 20 ст. по скъпо, но само от количество си ги избиват, да не говорим за качество. И има предястие и вечер

Neotron
23-11-2005, 09:17 AM
Столовете в Судентски град са една доста интересна тема. За нещастие няма стол, който да няма недостатъци, но хубавото е, че има не малко прилични. До сега не съм виждал сайт с пълна класация на столове - да са оценени храна, помещения, санитарни възли и т.н. Ако имаше за новодошлите щеше да е много лесно да се ориентират и нямаше да се стига до подобни проблеми като описания в неосоц стол номер 4. Иначе предпочитаният от мен стол е в блок 61 (някои май му казват стола на НСА, макар 61 блок да е на архитектите и строителите). Там храната е добра и съотношението качество/цена е перфектно. недостатъци са големия наплив на хора в пикови часове, неудобно подреждане на опашката поради особености на помещението, паянтови маси и кофти покривки, санитарен въсел под всякаква критика. Но само заради храната си заслужава.

pnv_Creator
23-11-2005, 10:19 AM
Има по-добри места от столовете като съотношение цена / качество, ама ми се свиди да ви ги издавам...

Demoman
23-01-2006, 11:05 PM
Яжте си в квартирите... Пържени картофи с лук rulezzz..........
Може и бобец по студентски...

damnedbird
05-02-2006, 02:09 PM
аз обожавам да си прая лук пане /кръгчета им викат по заведенията :)/, много яко мезе е за бира... само и да пиех бира..
инак до работата ми има едно заведение в което храната е КЛАСИ над който и да е студ. стол, но цената гони 4лв/наяждане така, че го изключваме...
мястото на което готвят най-добре според мен се намира на булевард Владимир Вазов, малко преди да премине под Ботевградско шосе и му викат "голямата свиня" /малката свиня е малко по-надолу след ботевградско :)/
малкия недостатък на това място е местоположението му - на около 10 км от Щутград :) но ако работите във временен склад на летището е супер :)

Pacimir
29-03-2006, 11:16 AM
да разясня btw за n00b-овете, че тва са двата най-добри стола в студград
59 е 20 ст. по скъпо, но само от количество си ги избиват, да не говорим за качество. И има предястие и вечер

Леко бъркаш номерата на блоковете.

В 59-ти е най-добрия стол, но е на края на студенски град :) Там храната си е левче, а порчиите са по-големи. В 33 ям по 2 порции и съм що годе нахранен, а в 59ти често ми се случва да върна част от храната, понеже не мога повече да ям (хляба почти не го ям ;) )

Friday
29-03-2006, 10:43 PM
Стол N4 е най гандния стол, който съществува в Студентски.
Спомням си миналото лято, когато ходих да обядвам там(тъй като само той работеше и беше близо) даваха цяла седмица едно и също - БОБ С НАДЕНИЦА-отврат.

shanfastak
01-04-2006, 02:36 AM
idi na minno-geolozkiq i posle 6te si govorim. tam zatova ve4e nqma ku4eta...i vsqkkavi drugi gadinki...susu sos sa po-polezni...

Friday
02-04-2006, 10:25 PM
Ходя там радко през голямата почивка,но винаги са давали свястна храна,макар че вече е 1,20лв.Ако ти си случил на зеле и картофи ЛОШО!!

MacTukaTa
08-04-2006, 02:29 PM
Аз винаги си ходя на 4-ката и съм си много доволен, нищо не връщам в чинията! Няма лоши столове, има претенциозни, сити "студентчета". Явно вие не сте били гладни или цял живот са ви хранили и поили като писани яйчица!

^^^D
10-04-2006, 10:24 AM
е не , има си и много гадни работи по столовете квото и да си говорим ... претенциозни и непретенциозни студентчета - секи си има впечатления . верно кат си гладен не отбираш толкова колкото когато си сит , ма пак си има некви граници , не мислиш ли ?!?!?!

pnv_Creator
10-04-2006, 02:42 PM
точно границите са различни...

Desitka
10-04-2006, 11:39 PM
....прага на дразнимост.

damnedbird
17-04-2006, 11:57 PM
дядо ми щеше да каже "пусти глад..."

Hypnotic
29-06-2006, 04:43 PM
Ако смятате ,че 4ти стол е зле,значи не сте били в този на МГУ! :D

grame
14-07-2006, 11:51 AM
Абе яжде докато сте живи аххах

ReCoUrSiVe
21-07-2006, 04:20 PM
povri6ta mi se...ot 4 stol

Typanar
24-07-2006, 02:54 PM
Аз оня ден ядох там и да ви кажа, беше доста вкусно. Имаше кебапчета със зеле. Верно самата кайма на кебапчетата не беше много хубаво смляна,ама си бяха вкусни :anal:

cashko
24-07-2006, 04:39 PM
Абе който не е бил в казармата не знае що е то мизерен стол!
Ако сравняваме четворката си е направо френски ресторант. :cool:

You can call me pesho
01-08-2006, 11:52 AM
Aбе не съм съгласен! Никой няма право да посяга на 4-ката ей! Това е свещено място така че който има глезен стомах да не ходи като иска!

P.s. Много ме кефи има една лелка дето все крещи: не хвърляй хляба, мръсните съдове тук и т.н.

Tishko
07-10-2006, 05:39 AM
Az jiveq v 59 , no vinagi hodq v stola na NSA v 61 blok.Vypros na vkus e v kraina smetka.Kolkoto do 4-kata.............. samo sluhove sym chuval , no ne sym se natravql tam ;)

Kemchev
11-11-2006, 07:05 PM
В началото ходех в стола при 40 блок, сега по-често посещавам 4-ката. Още не съм се натровил, а и храната е по-вкусна, не знам какво не му харесвате :)

Ancika
17-11-2006, 02:47 PM
Ima6e edna 4erna kotka tam edno vreme- se ka4va6e po masite... grrr...

BRDT
19-11-2006, 03:35 PM
А в 4-ката има повече хлебарки, отколкото в мойта стая. Манджата си е най-добра на 60-ти блок.

miroslav ivanov
14-01-2011, 07:38 PM
xodi qj dyneri vuv big byrger-fentazi i fantaziq namirat se na mandja-striit sto prosenta 6te se natrovi6 moje i po lo6o no tova sme nie bulgarite i l..na da ni dadut 6te gi izedem

andrey007
03-02-2011, 10:57 PM
за 5 лв при маджара ще се пукнеш и е вкусно ,а в 60 май няма стол-61 има

kulinarni2recepti
25-04-2011, 07:31 PM
на 59-ти блог е добър, но цените не са народни, всеки сам да избира да повръща или да даде 2 лв повече :d

inetbiznes
06-07-2011, 02:09 AM
ужас! това столовете са страшна гняс, наистина.

sergei
16-12-2011, 08:11 PM
мен стола в 33 ми харесва най-много и досаго не съм имал проблеми след като съм ял там.

HeDAnnerror
02-01-2012, 10:42 AM
It has a magic power which guilt catch the attention of women and makes girls grow into undaunted additionally hot stuff when position in demonstration of men. In the bygone year 2010, the most titillating sneakers should enact christian louboutin shoes that is adorned by crystals, the activity is stored command the christian louboutin uk (http://www.christianlouboutinsalesuk1.com/) Saks Fifth Avenue. People can search from the Internet Christian Louboutin Mary Janes des Femmes ultimatum for you to shot a passel with actual Christian Louboutin boots and shoes store. In fact, they are sold inside generic shoes. That is why all these shoes and forasmuch as cheap when compared with genuine reasons. These online stores present big discounts, and provide return furtherance if you experience no genuine good shoes. But you can sleep sanguine that these shoes and the genuine production is that supine as production.

Even Though a pair of shoes can not reflect your inner being it may reflect many elements of your existing connotation that is definitely difficult to find by others who who are around you. fulfill you want to acquire one Maybe christian louboutin en solde you can test to scout one on the net, as the fee entrust be emphatically lower than the ones fix the christian louboutin (http://www.christianlouboutinsalesuk1.com/) shoppe since they're going to offer discount or coupons that you order on-line which will be wonderful. Owning your concede religious louboutin shoes, and you can turn into the sexy women that answerability catch more eye balls. Let's go besides have a try! The shoes is a great artwork, ergo close Christian Louboutin Noir Classique the particular meritorious heeled shoes including christian louboutin shoes having red sole.

The fans such as Kate moss uinness Beyonc daphne ND out there such excellent star item Gwyneth altrow and also Madonna, these are all Christian Louboutin shoes and footwear as quite. In yesteryear year, the modern York fashion technologies condemned the Louboutin 've a special the lone exhibition. The particular queen concerning speak indicate host oprah winfrey's speak show, one particular of a few 8 million individuals your soulmate introduced louboutin christian louboutin uk (http://www.christianlouboutinsalesuk1.com/) layout. Christian Louboutin Outlet Although, can you envision often wears one or two designer Christian Louboutin Overknee Shoes super fluorescent natural discuss substantial tops, suspend in your ex-girlfriend shoulder lap bag That olive dermis, short peppering tresses, a keep away from becoming cautious clothes, let him just just like a typical might be, but is just not only a famous designer.

Read More:
http://www.christianlouboutinsalesuk1.com/ (http://www.christianlouboutinsalesuk1.com/)
Christian Louboutin shoes for women are not just for fancy (http://www.lock-doc.co.uk/contact_form.php)
christian louboutin petal-Before you decide a winn (http://benefits.tcell.org.uk/forums/hiv-northern-ireland/)
Christian Louboutin Mickael Flat (http://www.lorijomanley.com/guestbook.html)
Breaking News Christian Louboutin Mens Store Open (http://www.ferienwohnung-reitlehen.at/index.php/de/gaestebuch)
Flip Beautiful Discount Christian Louboutin Within Aim - jumptosky (http://www.piyc.com/Secretary/guest_book.htm)

sergei
06-01-2012, 03:13 PM
в 4ката храната не е лоша но е много еднотипна....