TIA
12-11-2004, 01:03 PM
zdraveite.Niakoi durjal li e izpit pri Todorov i kiro vodkata po visha matematika i znae li kak sedat neshtata tam
|
View Full Version : izpiti UNSS TIA 12-11-2004, 01:03 PM zdraveite.Niakoi durjal li e izpit pri Todorov i kiro vodkata po visha matematika i znae li kak sedat neshtata tam pawlinka 19-12-2004, 04:19 PM zdravei, az imah izpit pri tqh. skasaha 85 4oveka. Todorov parvo kaza kakvo shte bade na izpita, 4e stql da bade lesen, s 2 teoriti4ni vaprosa i zada4i, koito sme reshavali. napravih carski na 16 vaprosa i kogato otidoh na izpit, toi kaza 4e teoriqta shte bade ustna i toi shte ni prepitva i ni dade mn trudni zada4i i primerite ot u4ebnika. kiro vodkata ni pazashe, toi mn ne si dava zor, vaosbhte ne mu pukashe dali shte prepisvame i vsi4ki prepisahme. rabotata e 4e todorov iskashe da mu obqsnim vsi4ko .. tova zashto e taka, tova kak si polu4il i ni hvana 4e sme prepisvali. az go vzeh i shte ti kaza kak. Kogato prepisah ne prepisah vsi4ko, a samo 4ast ot primerite i predi da vlqva pri nego gi nau4ih kak se polu4ava i kakav e smisala. kato vlqzah i zapo4nah da mu obqsnqvam mn barzo i uvereno i toi me sprq. zapo4na s teoriti4nite vaprosi. az samo povtarqh vaprosa i gledah v zemqta zasrameno i pritesneno i toi mi pisa 3 :) shtot mu obqsnih zada4ata. uspeh Paranenormalka 10-01-2005, 07:26 PM nqkoi da ima izpit pri bojinov po matematika ili tanova po mikroikonomika i kakvo e polojenieto s izpitite pri tqh ? ^^^D 11-01-2005, 11:20 AM При Танова е на тестове ма мноо измислени - по мое време си намираха от предните курсове отговорите и тя се чудеше как се правят по 99 % ( с лека грешчица , за да не е сичко 6 :) ) ! ibos77 11-01-2005, 06:33 PM pri bojinov znam 4e e lesno, nikoi ne kasa. trea da ima6 pone ne6to napisano na lista za da ti pi6e 3. samo 4e ako ne proverqva toi rabotite,a asistenta mu- e malko po-trudno. ina4e spoko- bojinov 6e te pusne |