mihodolniq
12-11-2008, 12:21 PM
http://www.youtube.com/watch?v=03ykewnc0oE
дислутираме умни ли са живоптните или не са
дислутираме умни ли са живоптните или не са
|
View Full Version : за чивоптните с любов mihodolniq 12-11-2008, 12:21 PM http://www.youtube.com/watch?v=03ykewnc0oE дислутираме умни ли са живоптните или не са mihodolniq 12-11-2008, 12:23 PM Ето конкретно за въпроса как се справят враните с чупенето на орехи http://www.youtube.com/watch?v=Ny661wLDSn8&feature=related mihodolniq 12-11-2008, 07:58 PM понеже знам че ви мързи да отворите клипчетата ще ви кажа че там има врана, която прави кука, за да извади нещо си там от една чаша/тръба другото е как една врана чупи клечка за да бръкне в една дупка с ядене(нещо, което се знаеше че правят маймуните) а на другото има една врана, която пуска орех от една жица, с мисълта някой от преминаващите долу автомобили или хора да го стъпче. след като това стана, тя слезе и го изяде. подобно нещо наистина е много изумително, при положение че на ляво надясно ни се внушава едва ли не че сме супер нереално интелигентни същества, направени от извънземните.. хпаххах pnv_Creator 12-11-2008, 09:13 PM машини, машини! :) бати яките птици btw мисля че гарваните са най-умните птици и от най-възприемчивите, примерно наравно с някакви соколи или ястреби mihodolniq 12-11-2008, 09:16 PM бе гледах едно клипче как врана и котка си играят. смятай враната колко е общителна и възприемчива че чак си общува с котката. а котката скачаше и се бореше с нея, а враната я ръфа за крака хахаха X_p_M 12-11-2008, 09:21 PM Мда враните са вторите най-умни птици. Може би само новозенландските Кеи ги надминават..... tiko 13-11-2008, 04:01 PM Всъшност на тая тема има обширна статия в National Geographic брой март'08 така че ... Timster 13-11-2008, 04:25 PM Да отговоря и аз по темата - михо, прав си, мен лично ме мързеше да отворя Бла,Бла,Бла разделението, камоли темата, камоли клипчетата, но сега ги отворих и ми беше интересно ! Евала на добрите стари врани ... Та ... това е единственото нещо, което ще пиша тук, защото като ви чета мненията, май аз съм най-простия тук :d mihodolniq 15-11-2008, 06:56 PM Уважаеми, Съвсем скоро станах свидетелка на една шокираща гледка. Не знам как да ви го представя, просто съм шокирана. Значе става вапрос за това, че един гълаб ядеше мизерии от кофата. Много ми стана жал, защото милия се беше омазал с някаква мазнина и беше целият като чайка имала нещастието да лови риба в петролен разлив. Както и да е. Защо ние хората позвуляваме такива неща да се случват. Наче, пък на улицата точно на 5 метара имаше един друг гълап, който имаше пък късмета да бъде преплескан от гумичките на някоя кола ели пък на някой бус, но не и автобус, защото беши в локалното, където вече и циганите знаят, че не ходят автобуси, транваи и останали смрадни превозни сренства от градскея транс спорт. От днес аз съм член на организацията, наречена с цветущото име "Амг вълци, които ги пазят с ге класи пак а ем ге" или накратко АМГВКГПСГКПАМГ , която има за цел дазапази знанието което притежава човечеството и да го съхрани през ядрената война, която идва до 10години. Значи организацията се състои от 1 човек и всичката необходима информация се пази от него под формата на мисли. както и да е, тази организация ще се бори за правата на такива създания, имали нещастието да се озоват в света на човешките гадове. След успешното налагане на изискванията и относно живота на планетата земя, всеки ще лежи в затвора докато не напълни сумарно поне 1 литър сълзи, проляни за погубения живот. За да не се допускат крокодилски сълзи, плачът ще се наблюдава от умен психолог, назначен от мен, който ще преценява, дали аджеба на теб ти е мъчно наистина заради гълъбчето или защото няма да излезеш от там скоро. Също така за убийство на хлебарки или бодобни невиннисъздания от по-нисък клас, ще се реве по 0,5 литра. За комарите и подобни гадове ще се плаче само ако неволно си ги убил, но ако си ги убил за да се защитиш от кръвожадния му женски хобот, тогава имаме случай на самозащита и не си виновен, но пак трябва да се чувстваш гузен. асдасдасд pnv_Creator 15-11-2008, 10:35 PM класа, класа :) X_p_M 17-11-2008, 05:23 PM Беси пича - тоя е моя идол! mihodolniq 03-05-2009, 12:10 PM А какво мислите по въпроса с растенията - има ли нещо общо с разума факта, че има растения, които произвеждат плодове с цел, някое животно да ги изяде и после да изака или изплиуе семките. :) pls nqkoi da komentira, za6toto e mnogo interesno. posle i az 6te kaja kakvo mislq po vaprosa. |