View Full Version : ;)
supadupafly 18-11-2008, 03:48 AM Организация "БЯГАЙ ДОКАТО МОЖЕШ!!!" предупреждава всеки изложен на вредното чалга-влияние за вероятните последствия.
Техните музикални предпочитания изглеждат напълно невинни,но зад тази умела маскировка се крият истински машини за имплантиране на чалга приемници! Ще забележите че ако пуснете музика различна от чалга на някои от тях,ефекта напомня реакцията на жаба,чийто крак потапяте в киселина.
В зависимост от мястото и случая ,тактиките им са различни,но винаги водят до едно - Пристрастяване и Преклонение пред техния чалга-бог -Азис!
Способни са на всичко за да те привлекът към страната на кючеците!
Най-често прибягват до метод включващ големи количества алкохол - по принцип ракия,за предпочитане домашна,известен още като маса-метода. "Та какво друго да слушаш на маса?!". След известно количество от споменатата течност,изразът се приема буквално /разбира се винаги можеш да се окажеш и под масата,но така или иначе става въпрос за пространството около нея/.След няколко такива манипулации,наричани от чалга-поклонниците с невинния израз "да се почерпим" , в съзнанието на жертвата вече са поставени основите върху които по-късно се изгражда цялото чалга-поведение.Обектът вече не се съпротивлява толкова да бъде в кръчмата, където същата нощ ще пее Луна.
Аз лично съм била свидетел на не една метаморфози.Успявали са да пречупят дори хора със твърди анти-чалга убеждения и съвсем различни музикални предпочитания.Особено податливи са студентите,които имат за съквартиранти такива хора.Откъснати от обичайната им среда,поставени сред чалга-поклонници,те често се предават,невиждайки светлината в края на тунела.Вечер след вечер се примиряват с ориенталските ритми,които вълнуват душите на обречените,а алкохола,както вече споменахме,подсилва влиянието което оказва тази музика,като в същото време намалява волята и съпротивата на приемащия.После идват и спомените : "Тази песен ми напомня на.....
Затова я слушам,нищо че е чалга"
Така започва всичко и докато се усетиш щракаш с пръсти,качен на масата в 'Планета' и пееш с цяло гърло ''..ток по тялото...''
pnv_Creator 18-11-2008, 10:43 AM няяяма, няяяма....
Timster 18-11-2008, 11:11 AM "Та какво друго да слушаш на маса?" - е това определено е едно от най-баналните разпространения на чалгарските секти, които искат да покорят Света, за свое собствено удоволствие !
Peshi 18-11-2008, 11:21 AM Тази пропаганда, която правиш е напълно излишна. И ако твоите приятели са като гореописаните си е напълно твой проблем.
pnv_Creator 18-11-2008, 11:26 AM Пеши, не бъди груб с дамата :)
Peshi 18-11-2008, 12:52 PM Не съм груб. Това е мнението ми.
adrenalinka 18-11-2008, 05:18 PM be da, oba4e nali se se6ta6 4e tova e muzika, koiato nosi emocii na horata, ne razbiram za6to trqbva da se napadat taka 4algarite, pri polojenie, 4e tova koeto pravqt te, go pravqt pod druga forma i hora koito slu6at druga muzika.
nepriqten e muzikalniq fanatizam, kadeto vseki e ubeden 4e slu6a pravilnata muzika.
moje bi govori6 konkretno za mantaliteta na mnogo ot slu6a6tite 4alga, no csi4ki li sa takiva..
uvajavam mnenieto na vseki, no mislq 4e ne e pravilno taka da se sydqt horata za tova kakvi sa i kakvo pravqt.
v kraina smetka vseki si varvi po patq, kato ne vi haresvat tezi hora moje spokoino da ne ob6tuvate s akiva, za da sprete da se terzaete.
vse pak v toq jivot ste sam sami i nikoi drug osven vas ne moje nito da vi darpa nazad nito da vi buta napred, bez da ste go dopusnali po nqkakav na4in.
dirty_ico 18-11-2008, 05:33 PM Я... супадупа с нови устни.
Започва да се превръща в клише :)
adrenalinka 18-11-2008, 05:36 PM nai-qkoto e 4e tova sa neinite sobstveni, edinstveni i istinski ustni, oba4e sega sam zapo4nala da gledam priqteli. kazvam go vav vrazka s avatara ti na joey tribiani :)
pnv_Creator 18-11-2008, 05:37 PM аз за това не ги съдя, просто ги съжалявам
всъщност даже и това не :)
просто са ми ниски и безинтересни
иначе е вярно, че ако някой ти натрапва нещо, то причината си е в теб че го допускаш или че те интересува
vse pak v toq jivot ste sam sami i nikoi drug osven vas ne moje nito da vi darpa nazad nito da vi buta napred, bez da ste go dopusnali po nqkakav na4in.
това за нещастие не е вярно
и си инсталирай кирилица, ако имаш проблеми ще съдействам
adrenalinka 18-11-2008, 05:41 PM da, imam. instalirah si, oba4e dolu nqma ikonkata s ezicite i nemoa da go smenq. Alt+Shift ne stava
pp!
vav vrazka s "tova ne e vqrno" -
nablqgam na "po nqkakav na4in." bilo to harakter i podobni mizerii..
nikoi ne moje da te izgradi kato mislene. to moje de, no ti vinagi ima6 kontrol nad tova, abe zadalbavam.
Timster 18-11-2008, 06:54 PM Клише е да се каже - "оставете ги чалгарите", "гаден е музикалния фанатизъм" ... всичко свързано с чалгата е клише ... чалгата е банално нещо, което полира ... проблема е, че няма да ти полира някоя красива кристална топка, ами ти полира мозъка ... демек е от вредно, по-вредно ... деба ...
adrenalinka 18-11-2008, 07:12 PM Клише е да се каже - "оставете ги чалгарите", "гаден е музикалния фанатизъм"
ne si prav! ne si.
ne e drazne6ta 4algata i ne ti polira mozaka..
4e ima glupavi 4algari ima i ne sa malko, ama moje li da vika6 za vsi4ki 4e sa prosti be?
tva e mnogo gre6no.
ne e
kli6e tova koeto kazvam izob6to timstare\
timstar sam az az sam timstar
supadupafly 18-11-2008, 07:22 PM :)
мда,знаех си че излезе по-сериозно отколкото исках,но беше много късно/рано и гледах с едно око вече
Всеки си има предпочитания.
Ицо,не са моите.
Михо,млъкни
:D
dirty_ico 18-11-2008, 07:30 PM Клер, Вие сте Устноман!
adrenalinka 18-11-2008, 07:30 PM dobre priqteli, az 6te si mlakna kato putka, vse pak sam adrenalinka putkata, oba4e ne govori dobre za vas 4e ste super ubedeni 4e ste pravi i ne 4uvate GLASAT NA ISTINATA, koito vinagi e moiat glas i tozi na XPM i na Anal destructor!
Timster 18-11-2008, 07:42 PM Не съм казал, че всички чалгари са прости ... даже не съм го намекнал ... но действително музиката малко или много полира мозъка ... неее ... не те прави 100% просто, но поне 20-30% изтъпява човек като слуша... а тия които са 100% прости - те от преди това са си прости ... :) но това е мое мнение ... Ного ми пука ... :) Нали има джибри :p
adrenalinka 18-11-2008, 07:49 PM Не съм казал, че всички чалгари са прости - kli6e
vinagi zapo4vate takiva sporove i izvednaj :
"HAYAAAAAAAA!! Не съм казал, че всички чалгари са прости "
tva ne moga da go razbera.
ne podhojdate ot pravilnata posoka.
adrenalinka 18-11-2008, 07:52 PM ne iskam da zagrubiava spora no kazvam za posledno:
2 ne6ta vi kucat
1vo- ne vsi4ki 4algari sa prosti
2ro- ne vsi4ki 4alga pesni sa smotani i prosti i jalki. mnogo ot tqh sa napraveni s 4uvstvo i emocii, ne govorim za PAYNEr. Za vas 4algata e Payner hit sezoni i tigre tigre - imam 4uvstvoto 4e tova razbirate pod 4alga.
po tozi na4in napadate i nevinni jertvi, tova e :)
Timster 18-11-2008, 07:53 PM Абе я ... що пък да се оправдавам ... каквото съм казал казал съм ... айде ... време е некой да черпи заради дипломатическите умения на участващите в темата :)
П.П. Ейййй ! Тигре Тигре не е чалга ! Тигре тигре няма да я пипаме ! Тя за мен е блус ! :) Това е песен, на която и аз се кланям . Но тя не е чалга !
ifch0 18-11-2008, 07:55 PM ...
нищо
.
adrenalinka 18-11-2008, 07:59 PM Хубаво де ... еее ... човек да не се опита да е тактичен ...
И какво ако мисля така ? какво ? айде да дойде някой, да ми каже "Ми аз пък не съм прост" и ако наистина този човек има мисловна дейност ще кажа "Ми добре, не съм прав... ти си изключение, но всичко останали ..."
vsi4ki ostanali, no bez izkliu4eniqta. koi sa te i kolko za tova ne misli6.
kolko dobre poznava6 4algarite, kolko predubeden si dokato govori6, ot tova mnogo zavisi dali si obektiven..
Timster 18-11-2008, 08:06 PM Виж ся ... прочети моето мнение де. Още не познавам изключение, както съм казал ... а това мнение го редактирах да няма обидени нали ... ся пък ... защо човек трябва вечно да е критикуван за това, което мисли и казва. После го критикуват, че не е искрен. Не разбирам - казвам "Чалгата сакс, чалгарите са прости" емеее емеее ти си предубеден... Не съм преудбеден ... имам опит ... от там идва и изявлението ми - който НАЙ-НАКРАЯ ми докаже обратното - евала ... ама това си важи за него
Всеки човек е уникален нали ... но все пак ... 100% от приятелите ми ЗАКЛЕТИ чалгари, са, айде ще го кажа по-меко, не от най-умните хора. Без да убиждам никой ЛИЧНО.
И 3-тата грешка, която направи, е като казваш, че споря. Аз не споря, аз се изказах веднъж ... сега се изказвам втори път и повече няма да говоря по тая тема ... или поне ще съм в подкрепа на някое мнение най-много
ifch0 18-11-2008, 08:10 PM А някои чалгари, дори не знаят да пишат на Б-Ъ-Л-Г-А-Р-С-К-И.
adrenalinka 18-11-2008, 08:14 PM da razbiram li 4e te drazni tova 4e 4algarite koito vizira6 ne sa umni?
ima6 jelanie vsi4ki hora da sa umni?
taka kakto 4algarite ti se vijdat glupavi, taka ti se vijda6 glupav na nqkoi po-umen primerno. nali ne se misli6 za nai-umniq. vse pak vseki si ima svoqta istina i 4algarite sa si dovolni.
ne razbiram kakvo vi drazni 4e nqkakvi hora sa se napili i prosteqt..
tova teb li4no zasqga li te i kak?
kakvo vi valnuva izbora na nqkoi da slu6a 4alga.. nali ti ne slu6a6.
vapreki vsi4ko 6te kaja sa6to 4e 4algarite ne sa tapi hora.
i ne si obektiven. kaji mi po kakvo sadi6?
kakvo razbira6 pod tap 4ovek?
Kakto vijda6 temata moje da se pogledne ot mnogo strani.
Vseki si ima svoiata istina, za6to trqbva da se obijdat horata ne moga da razbera
Timster 18-11-2008, 08:18 PM А аз не съм искал никой да обидя ... но чалгата явно и разчувства :d
Та ся ... не ме дразни простотията сама по себе си ... дори напротив - аз искам хората да са прости, та едната шепа умни хора да изпъкнат. Аз лично се възприемам като интелигетен човек, макар и не сред най-умните, но не става дума за мен.
Дразни ме това, че чалгата е много налагана по изкуствен начин човек... дразни прекаленото и налагане . Дразни ме това, че вече няма къде да ида без да ми се пусне "Дозата-Прозата" и пр !
Дразни ме това, че Азо е боготворен и даже има наглостта да се кандидатира са премиер. Дразни ме това, че Преслава влияе върху твъъъърде голяма част от гимназистките и ги превръща в КИФЛИ... заради тия кифли момчетата стават боклуци и се поредашат като малумни пред дискотеките. по принцип другите хора никога не са ме засягали. Но от година това наистина ме дразни ...
Timster 18-11-2008, 08:22 PM Както и да е. Аз си казах каквото имах, няма да навлизам в излишни конфронтации
adrenalinka 18-11-2008, 08:26 PM ami smeni sredata. ima 4alga diskoteki ima metal klubove ima house klubove,
za vseki ima mqsto pod slanceto.
tova koeto pravite se nabliudava mnogo 4esto vav vsi4ki stilove i az znam 4e mu se vika
heitarstvo(ot hate -> hater). kakvo tolkova vi drazniat drugite stilove - niama ni6to drazne6to. samo si izmislqte razni tezi za da vi poddarjate haterstvoto.
MNOGO qsno 4e 4algarite ne sa tapi.
Timster 18-11-2008, 08:30 PM Въртиме на едно място човеееек. Прочети какво съм писал и така ... И ще разбереш, че отдавна и двамата сме на ясно с мнението си и трябва да прекъснем тоя разговор ... Но ти като чели умишлено игрнорираш другото, което казах.
X_p_M 18-11-2008, 08:37 PM Абе още не съм изказвал компетентно мнение по тая тема
X_p_M 18-11-2008, 08:37 PM И нема да го изкажа ся
Timster 18-11-2008, 08:38 PM Палиш интерес ... айде давай ... стреляй :)
X_p_M 18-11-2008, 08:38 PM щото отивам да :_10:
Timster 18-11-2008, 08:39 PM Аааа ... айде приятно . И виж дали си имаш Гъз-Пейпър ... после да не викаш някой да ти носи :D
X_p_M 18-11-2008, 08:51 PM Прекарвайки последните няколко минути в размисъл около големия въпро стигнах до следните изводи:
В казана всички сме равни.
Който слага казан други му, сам пада в него.
Пушиш ли пушиш балканджи Йово?
А сега за чалгията:
Значи аз чалга слушам само в пияно състояние с необходимата компания. Сега отностно интелигентността на слушащите - значи това е музика харесваща се на просдтолюдието, най-вече защото не са чували друга и с нея са израстнали. Това обаче не означава, че няма и интелигентни хора на които им допада. Аз дори познавам един Металист чалгар.....
mihodolniq 18-11-2008, 09:46 PM Братя, кажете каква музика да слушам за да стана възможно най-умен. Обосновете се.
ifch0 18-11-2008, 09:49 PM От музиката едва ли ще поумнееш...
Но виж, ако се събираш с разни по-умни хора повечко, все ще поприхванеш по нещо. Евентуално. Ако се събираш по-често с малоумници, също има шанс да прихванеш...
mihodolniq 18-11-2008, 10:02 PM а каква музика слушат по-умните хора, за да знам в коя дискотека да ги търся?
X_p_M 19-11-2008, 08:38 AM Понякога пея в Банята - изпълненията ми обикновено пожънват фурор сред слушателите. Ако използваш воайорските си умения, може да почерпиш мъдрост от извора. В краен случай от Масура на мира.....
mihodolniq 19-11-2008, 03:30 PM според мен ви дразни това, че не всеки харесва вашият стил музика и намирате кусури на другите стилове.
порастнете - това са глупости.
| |