View Full Version : Brutalno napu6vane
Soulsick 18-03-2004, 11:44 PM Neznam dali pawkate trewa ili wximate ne6to drugo ili piete kat praseta ili smurkate ili bozkate ili si rejete rucete s brusnarski noj4eta za da usetite ot onowa we6testwo koeto se otdelq kogato ti te4e kruvta(neznam kak se kazwa,no qwno se pristrastqwa6 kum use6taneto).Ta da se wurnem na temata-swiwame si edna po debeli4ka saska ot poslednata partida(lele goworq kato narkoman),koqto priznawam si reje glawi w bukwalniq smisul.Posle si puskame nqkuw trance ot roda na astral projection i si q izpu6wame cqlata.Do tuka wsi4ko si be6e nared ama to4no sled 5 minutki na mene po4wat da mi iztrupwat krakata ot hodilata nagore i zapo4wam da se hila kato pa4a bez da spiram.Poglejdam drugite da vidq dali samo az sam se napafkal tolkowa mnogo i ostawam wcepenen brad4e.Ediniq stoi kato statuq i ne murda, a drugiq gowori neswurzani raboti kato powtarq postoqnno kolko mnogo sme se razcepili i kak sme ucelili nqkwa smurtonosna glawa ot trewata.Do tuka ni6to nenormalno,to wseki put si se razcepwame tolkowa brutalno.Dobre ama na mene mi iztrupwat i celite ruce,sled o6te malko wreme nqmam ideq kolko 6toto mi be6e trudno da go precenq,mi itrupwa i tqloto,zapo4wa da mi bu4i glawata i 4uwam stranni zwuci koito ne mogat da se opi6at s dumu cifri ili kwoto i da bilo.Pri tazi situaziq otiwam da polegna malko 6toto nemoga ni6to drugo da prawq.Ta lqgam si az i tova be6e nai golqmata mi gre6ka(nikoga ama nikoga ne si lqgaite kogato ste tolkowa napu6eni,to i kato si porkan ne trqbwa da go prawi6 6toto posledstwiqta sa katastrofalni),staqta i drehite mi stanaha malki i zapo4naha da me du6at s malkita si ru4i4ki:)))))))).Vsi4ko mi se vurte6e i ni6to ne mojeh da fokusiram kato horata,pri koeto re6awam 4e trqbwa da stana,da ama twa e lesno samo na prikazki.Kato stanah krakata mi gi nqma6e wuob6te tam kudeto trqbwa6e da sa,gledam az tqloto mi do polowinata(tuka e mqstoto da kaja 4e trqbwa da gledam po malko filmi s paranormalni qwleniq:))))))))i izwunzemni.Edinstwenoto koeto mojeh i trqbwa6e da naprawq e da izlqza na nai golemiq stud na terasata 6toto mnogo se omazah.Ta sedq oblegnat,praw-sednal na tawana(pone taka go use6tah w momenta) i gledam ulicata.Gledam ama ni6to ne wijdam.Ne si 4uwstwam tqloto ne moga da mislq,ne moga se dwija, ne moga da goworq i nai lo6oto neznam kakwo stawa!Pri koeto mi se slu4wa nai lo6oto-OBZEMA ME PANIKATA i izpadam w sustoqnie na bezpomo6tnost.Opitwam se da stegna i postigam pone wizoalen kontakt.Pred men se otkriwa slednata stranna i nerealna kartina-wsi4ko nawun e normalno,no sqka6 sum wuw film koito wurwi na zabawen kadur.Kolite,horata bezdomnite i drugi ku4eta wurwqha i laeha bawno ama mnogo bawno,tu ku4atat wklu4waha na wtora,tu kolite laeha i takiwa stranni raboti.Neznam kolko wreme sum sedql taka no ne mojah da osuznaq kakwo stawa.Znam 4e ne se podobrqwah a stawa6e wse po zle.Sled dulgi muki da naprawq nqkakuw wid mislowna deinost stignah do izwoda 4e moje bi sum UMRQL,murtuw,po4inal,oti6ul si i t.n.O6te po strannno be6e 4e ne se 4uvstwah gadno,a mi be6e tupo i neestestveno 4uvstvoto 4e sum umrql.Edinstvenite misli mi bqha-kolkoe tupo da si umrql i kak sum uspql da go swur6a twa.Dokato se zanimawam sas moqta neobqsnima smurt stawa neobqsnimo qwlenie s men.
ostanaloto shte dopisha posle, 4e sega otivam na kupon
tushe 19-03-2004, 01:07 AM ahahhahhahaa
smqh se prez cqloto vreme dokato go chetoh tova
mi az te razbiram napylno :)
Soulsick 22-03-2004, 07:18 PM Az produljawam tejkite si prejiwqwaniq ot prepu6waneto...Ta sedq si az w bezteglownost na terasata i mi se slu4wa slednoto neobqsnimo stranno i nelogi4no ne6to.Izgubwam izcqlo kontrola wurhu tqloto si i razuma si sled koeto za moe nai golqmo u4udwane IZLIZAM bukwalno ot tqloto si i si sqdam otstrani kato se zqpam mnogo tupo s edin takuw krawe6ki pogled...Ei sega we4e sum siguren 4e sum murtuw i twa trqbwa da e nqkuw spomen ot mene ot predi malko.We4e daje ne mi be6e lo6o ot trewata,ne se 4udeh kwo stawa,ne se opitwah da mislq,a prosto prieh fakta 4e po nqkakuw na4in sum se prebil.Ba kuw sum glupaw a.I az se u4udwam kak moga da stigna do takawa paranoq.Kakto i da e.Re6awam kato sum samo duh da se porazhodq da se porazhodq da widq kak e nawun.Sled tozi moment edinstweno pomnq 4e krakata koito mi se poqwiha za malko bqha mnogo tejki.......W sledwa6tiq 1 4as ne si spomnqm ni6to.Opomnih se pred Stadion Wasil Levski.Bqh mnogo zamaqn i edwa si sedqh na krakata.Sedq i gledam Wasil Levski i 4ak sega razbiram kakwo stawa i kolko mnogo sum se napu6il.Trugnah pe6a da se pribiram i sum wurwql edin 4as raztoqnie koeto obiknowenno wzimam za 20 minuti.Trqbwaha mi o6te nqkolko 4asa da se stegna i da analiziram situaciqta.Trqbwa da dopulnq 4e trewata be6e w kombinaciq sus drugi ne6ta i moje bi zatowz se polu4i taka..Izwod-Ne pu6a powe4e!!!!!!!!!!!
tushe 23-03-2004, 12:51 AM izvoda e - pushi treva i ne smesvaj sys vsqkakvi bokluci!
tova sys nqma da pusha poveche e mnoo typo
az pyk ne sym pushil veche malko poveche ot 6 meseca
i chestno kazano misylta da se napafkam kato svinq mi idva dosta rqdko, no ne bih se otkazal. samo che gi nqma priqtelite i ne e interesno taka.
tushe , mi ko da ti kaa
be dobre e 4e si sprql malko trevata
po4ivka ala bala
mi ne znam drygo kvo
sea me boli glava i o4ite mi se zatvarqt
ade pak 6e pi6a po temata
sorry
4aooooooooooooooo
:p
tushe 23-03-2004, 03:22 AM chestno kazano az vodq dosta zdravosloven nachin na zhivot. pochti ne piq ili pone ako sravnim s tova v bylgariq; ticham ot vreme na vreme; opitvam se da qm zdravoslovna hrana; ot vreme na vreme spq kogato trqbva i vsqkakvi takiva
i vprochem oshte malko i shte napravq 2 godini, otkakto ne sym boleduval.
hehe
eto tova e veche propaganda!
gat3way 23-03-2004, 03:01 PM Oooo, mnogo prochustveno beshe tova zaklevam se.
Navremeto sym izpushil dosta treva. Sega pusha 1-2 pyti v meseca, obache po vyzmojnost hubava (kakto i kazvat v Sofia "holandec", 20 leva/gram). Ganjata koqto se namira iz st.grad e dosta kalpava i ako nqma kak da si namerq holandec zarejdam ot Ruse.
V studentski grad ne sym pushil ot 1-2 meseca. Poslednia pyt se napushih s porednata rusenska partida, imah 2-3 jointa, edinia s mutrenski proizhod (razbirai obogaten s himii, blaa). Razparchedisah gi i si napravih ot tqh 2 malki konuscheta. Mnogo se razmazah priznavam si. Astral Projection obache ne e mnogo hubav fon za pushene. Mnogo e hmmm konvencionalno. Vij 1200 mics, Dimension 5 ili Etnica sa dosta po-priqtni. Naposledyk si slusham atmospheric DnB (Omni trio, Big Bud) koito syshto sa priqten fon. Sykvartiranta mi dori ne znae che pusha, koeto e mnogo zabavno poneje se nalaga da polagam usilia da se pravq na seriozen.
Ako nqkoi iska da se scepim da se obadi ;) vinagi gotov...
eba toi toa tvoia sukvartirant mnoo zle .....
gat3way 30-03-2004, 11:55 PM Е какво : аз съм се осъзнал като личност, осъзнал съм че мога да постигна повече без наркотици и все пак съм избрал марихуаната пред алкохола. Дали съм деформиран психически нещо?
ми не си деформиран
ма не си мноо добре да ти каа
tushe 31-03-2004, 01:46 AM az pyk nqmam predpochitaniq
i alkohola i marihuanata sa dobre doshli v razumni kolichestva, razbira se.
Fredy 31-03-2004, 02:15 AM Аз сера
gat3way 01-04-2004, 07:42 PM az pyk sym na drug princip. I s marihuanata i s alkohola se iztreshtavam s hmm...nerazumni kolichestva. Samo che s marihuanata rqdko. S alkohola dosta po-rqdko.
pyk za amfetkite x-ovete, kokata i gybkite za koito spomenahte...mi kfo da kaja...moje bi gybkite sa edinstvenoto neshto koeto donqkyde si zaslujava... Nqma nishto nevyzmojno hubavo koeto da ne se vryshta po nevyzmojno gaden nachin. Tretia princip na mehanikata ahah. Osobeno amfetite. Koito gi polzva si e nekyf samoubiec. I vse pak se tvyrdi che uj sme bili synthetic generation. V Rs poznavam chalgari koito smyrkat piko naprimer. Koeto ne e hubavo. Ot druga strana razni hora koito se barat za anti-droga evangelisti mnogo sux. Edinstvenoto im dostoinstvo im e tova che ne upotrebqvat narkotici i mi e pisnalo da gi slusham kak se velichaqt s tova. Prosto e glupavo.
Narkoticite osven che mogat da razrushavat choveshki jivoti i vzaimootnosheniq mogat da bydat i polezni...da opoznaesh sebe si da rechem. Glupavo e da se govori che sa nai-golqmoto zlo na sveta, prosto zavisi ot upotrebata im. Kakto stoqt neshtata i s qdrenia razpad ili elektrichestvoto primerno ahah. Nikoi ne e zabranil elektrichestvoto samo zashtoto na godina hilqdi hora umirat ot tokovi udari nali?
Na 4 na protest ;PPPP
awe kvo mi govori6 ????????????
ti mai mi kazva6 4e narkoticite sa polezniiii
be ti mai a ........
i az sam ot tiq det ne polzvat ni6o - nito dori alkohol , nito nekvi vidove narkotici , ako 6e6 daje i sex ne polzvam ( be ade - naposledak polzvam ma po - malko :D ) ma kat da e sexa pone vodi do prodaljavane na roda ....
ma vij da mi kai6 4e narkoticite sa polezni - tva e palna 6itnq we
povervah ti
6e probvam
NQKOI DRYG JIVOT OBA4E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gat3way 02-04-2004, 01:10 AM A, ne me razbirai pogreshno, nikoga ne sym tvyrdql che sa polezni. Prosto vsi4ko na toq svqt si ima cena koqto ili si ili ne si zaslujava. Ponqkoga narktoticite si zaslujavat, naistina, da. Zavisi ot mnogo faktori. Ponqkoga opredeleno ne si zaslujava. Smisyla na jivota ne e samo da prysnesh sobstvenia si genetichen material. Postoqnno si izpraven pred mnojestvo izbori i v kraina smetka vzemash nqkakvo reshenie. Tova koeto niakoi hora im iznasia i se opitvat da ubedqt vsichki e, che narkoticite (vidish li sybiratelno-narkoticite) sa vinagi, v 100% ot sluchaite greshen izbor. Obache tova ne e taka. Ako gledame na narkoticite kato veshtestva koito promenqt misleneto i povedenieto ni, to nasheto obshtestvo e dosta drug-oriented, ne mislish li? Dali shte piesh kafe sutrin, shte si vzemesh hapa za glavobolie, shte piesh edna malka vodka, shte izpushish malko treva - vsi4ko tova sa varianti, v koito izbirash (heh) narkoticite.
Ne moga da razbera zashto horata si mislqt che sa neshto mnogo specialno. Cqloto im povedenie koeto uj e unikalno i nepovtorimo se dylji na balansa na nqkakvi kolichestva dopamini, endorfini i prochie nevrotransmiteri v mozyka. Taka ili inache horata polagat mnogo usilia da promenqt tozi balans po edin ili drug nachin. Narkoticite prosto sa edno ot sredstvata za tova. Sexa e drugo sredstvo, heh. Dostatychno mnogo hora sa si izpatili ot nebezopasen sex. Tova ne oznachava che trqbva da go zabranim shtoto e neshto losho, ot nego se umira i taka natatyka.
Vsichko zavisi ot nachina po koito priemash neshtata. Ot naglasata. Malko sa narkoticite koito pristrastiavat fizicheski, dori kokaina pristrastiava samo psihicheski. Koeto oznachava che vsichko e problem na voliata i misleneto na individa. I syshto taka ne e vqrno che vsi4ki narkotici sa ujasno vredni za organizma, che ot tqh se iztypqva i taka natatyka. Za da se iztypqva bi trqbvalo da izbiva mozychni kletki. Nevrotoxichnite narkotici po princip sa malka malka chast. Sledovatelno nabludavanoto "zatypqvane" e prosto problem na syotvetnia individ koito gi upotrebqva i si e stesnil seriozno kryga na interesite. Ami ako po cql den gledash sapuneni operi i home shopping shitni rezultata shte e sigurno i po-tragichen. Vsi4ko e vypros na reshenia koito vzemash. Ako ne umeesh da vzemash pravilnite reshenia ne zaslujavash da oceleesh. Estestven podbor.
V kraina smetka ne moga da kaja che imam golqm opit s narkoticite. Prodyljitelen - blizo 7 godini, da. Imal sym stotici vyzmojnosti da se obreka na mizeria nadrusvaiki se s nqkva gadost. Obache vinagi predi tova sym se interesuval ot plusovete i minusite i v kraina smetka mislq che tova da bydesh informiran e neshto dosta vajno. Ne samo po otnoshenie na narkoticite.
Syshto taka ne sym nqkakyv pristrasten abstinirasht tip deto ne moje bez da se nadrusa ejechasno/ejednevno/ejesedmichno/ejemesechno.
Osven tova ne mislq che sym izglupql osobeno. Spravqm se s ucheneto, spravqm se i s rabotata, koqto hm mai se vodi v grafata "otnositelno dobre platen intelektualen trud". E i kvo? Mnogo hora ne upotrebqvat nikakvi narkotici i se schupvat da servirat po cql den v nqkoq picaria primerno. I im plashtat dvoino po-malko, za dva pyti po-dylgo rabotno vreme...Aide sega povqrvai na popularnia laf "winners don't use drugs", heh :) Na dosta hora tova che ne upotrebqvat narkotici im e edinstvenoto dostoinstvo, spored men. Uff mnogo vze da izbiva na egocentrizym, izvinqvam se ako sym zasegnal nqkogo ;()
Iskam da kaja prosto che ne pisha vsichki tezi gluposti shtoto se chudq kakvo da pravq. A zashtoto me draznqt nqkakvi hora koito ti razpravqt kolko otvratitelni sa narkoticite bez da imat nikakva idea kakvo predstavlqvat v deistvitelnost. Dokolkoto sym zapoznat ot edin vek nasam vsi4ki pravitelstva se skysvat da propagandirat nqkakvi typotii i v kraina smetka horata sa zapochnali da im vqrvat. Interesno e che predi tova narkomaniite nikoga ne sa bili masovo razprostraneno obshtestveno qvlenie. Interesno e i da vidish plakati ot vremeto na marijuana tax act, kydeto pishe che cannabis-a prevryshta decata vi v bezmozychni ubiici za 2 sedmici.
Ta tva e. Myrzi me da pisha poveche. Ako me razberesh - hubavo. Ako ne - zdrave da e ;)
PS: http://www.erowid.org e hubav sait v tova otnoshenie BTW...
PS2: Aaaaa, da, i ne sym aktivist na dvijenie Promena, spokoino ;)
spoko
az razbiram dosta ne6a
i dosta ne6a priemam
mnoo dalgi post-ove prai6 - bravo
ma ne samo dalgi , a i smisleni
tva e sypervajno :p
Fking 02-04-2004, 04:41 AM тва определено е от най-смислените постове тук, четох го с интерес
и какво да кажа, освен че подкрепям гледната точка на gat3way
gat3way 03-04-2004, 10:25 AM Ееее, радвам се че приемате гледната ми точка ;)
NO_MORE_DRUGS 05-04-2004, 02:41 PM Понеже съм новичак ми трябваше доста време за да попрочета това което сте писали по темата.Ще бъда кратък и ще се опитам да изкажа и аз мнението си относно пафкането,друсането и т.н. докадето може да се стигне.Аз мисля че в живота трябва да се пробва от всичко,затова не съм против да се пробват и наркотици,но след като си пробвал няколко пъти,осъзнал си някои неща и си направил съответните изводи,защо ти е тогава да продължаваш да го прави6(да се друсаш)?Според мен това е SHIT работа.Не мисля че всеки път когато човек се друса има полза от това.Когато след напушване или друсане човек осъзнае нещо което е важно за самия него,то на следва6тия път наи-вероятно няма да има какво да осъзнае,не защото са малко нещата които не знаем,а защото въпросния пич е започнал да го прави много често и си мисли че друсането е добър учител(да ама не напълно,а само в редки случаи както е при нашия колега с "голямото напушване").Не ме разбирайте погрешно пичове и .....дами,но наркотиците са си наркотици и от тях може да се научим на доста неща,но най-важното май ще е че не трябва да ги употребяваме,но дали пък няма да го разберем твърде късно???!!!
gat3way 06-04-2004, 04:55 PM Да си мислиш че всеки път като се надрусаш има някаква полза, както и да си мислиш че едно надрусване винаги ще доведе до морален разпад и смърт е еднакво грешно.
Аз обаче не съм съгласен че не трябва да ги употребяваме въобще. Трябва да ги употребяваме, естествено разумно. Аналогията с ядрените реакции вече я направих. Ако човек сам не може да си направи сметка и да не злопотребява, тогава май наистина не трябва да ги употребява въобще. Но от друга страна да забраниш на всички хора да употребяват психоактивни вещества, само защото част от тях не могат трезво да си преценят приоритетите си е чист фашизъм. И то фашизъм, който медиите и правителствата натрапват съвсем съзнателно, докато болшинството лицемери от които се състои обществото само приглася. Защото е много лесно да рушиш човешки съдби, стига да го възприемаш като морално и правилно. А да вкараш едно дете в затвора за 20 години, защото пуши марихуана е най-малкото неморално. Разрушаваш му живота със сигурност. И според алфа рисърч 70% от населението на БГ подкрепя това. Отвращава ме това лицемерие. Българите сами си заслужаваме това положение и тези политици. Защото търпим и вярваме в лъжи. Дори имаме нужда да вярваме в лъжи. Гадост. Ето това е истински SHIT вече.
NO_MORE_DRUGS 06-04-2004, 08:28 PM Просто изказвам мнение,това е.Ти си по-усведомен по темата,затова чета много внимателно това което пишеш и наистина оставам с впечатлението че доста ги разбираш нещата,а това ми помага да се осведомя и аз.Надявам се повече хора да се изкажат по темата,за да видим тяхното мнение,а това може да доведе и до промяна на нашето собствено.
dockera 11-04-2004, 09:30 PM A be tfa trevata mi e nekvo tupo,na mene mi vliqe mnou stranno 6tot imam 4uvstvoto 4e si4ki mene gledat i si4ki za mene govorat,osobeno kato si v reisa.Qko paranoq,a i se umal4avam i mi e nqkva tupnq taz treva, za tva ve4e ne pu6a.Sega mi e kef da si sedna i da si piina rakiika ili nekva biri4ka i da mi e veselo a ne da ciklq kat buhal napu6en!No na vseki mu vliqe razli4no i vseki si ima predpo4itaniq,nqmam ni6to protiv trevata i tiq koito q pu6at,drazna se samo na hora koito prekalqvat i pu6at kato nevideli po 5 puti na den i samo tva im v glavata!aide tva ot men zasega!
nekaksi mnooo mi haresa kak go obqsni i mnenieto ti mnoo se doblijava do moito - daje e sa6oto !
tushe 12-04-2004, 09:24 PM ahahhaha
paranoqta e mnogo qka
imam edin priqtel deto syshto mnogo go trese paranoqta, ama nikak ne se otkazva da pushi. e, ponqkoga kazvashe, che ne mu se pushi, no po princip si e pushilist.
vie estesveno poznavate qsenskiq, no dori da ne e taka, bydete sigurni, che toj vi poznava.
:)
be poznavame
kade sme se sre6ali - v pu6ilistkite mu blqnove li ? !!!!!!!!!!
tushe 13-04-2004, 03:26 AM mozhesh da pitash skylined (izvesten pod psevdonima pencho v tozi forum) po tozi vypros
neshto toq chovek se skriva naposledyk
i vse stoi v paradise
i piqt s onova losho momche BO
ooooooooooo o predstava si nqma6
i dvamata piqt i sa mnooo lo6i
osobeno Bo !
gat3way 13-04-2004, 04:58 PM Брех, паранои. Леле ;) Кефите ме. Ама кажете си го де ;) Тия 'пушилистите' са некви параноясани сдухани онанисти? Истинските мъже/жени нямали комплекси и пиели ракийка? Да,да те по дефиниция марихуанистите не правят секс. И стоят в едни стаи 3 квадратни метра пред компютъра, сдухани от параноя. И имат халюцинации. Задължително имат. Щото канабинола е мощен халюциноген, ахах. И ги пенсионират на 25 години заради психическа невменяемост. И мислят само за марихуана. И са много много много яко сдухани, щото като се съберат да пият и не мятат гюбеци.
Ама още ли има хора които вярват на всичко това?
tushe 13-04-2004, 09:18 PM ti napravo opisa moq zhivot sled kato pochnah da pusha
:)
mi ne ma sekvi hora ima
edni se kefqt na treva
drygi na rakiica i mqtat giubeci
ne znam ma kat 4e li vtorite po se zabavlqvat dokato pyrvite si mislqt 4e go pravqt v tehniq si izmislen svqt
ma lo6o nqma - vaobrajenieto e mnoo vajno ........
gat3way 14-04-2004, 05:14 PM Мдам, много се забавляват пичовете, алкохолния свят е реалния, докато марихуаната създава едно фалшиво възприятие за околната реалност. А пък карането на байкове по цял ден и абсолютното въздържание създава също различни възприятия за света. Корпоративния свят където оперираш с големи суми пари също създава едни други възприятия за света. И така нататък.
Няма нещо такова като абсолютна действителност. Всеки пречупва реалността според собствените си представи за нея. Пияндурниците много често правят грешката да си мислят че са абсолютни прагматици, за разлика от хората които употребяват наркотици примерно. Че са НОРМАЛНИ. Не знам дали алкохола е виновен за това или някаква масова заблуда. В крайна сметка няма значение.
Ако смяташ че пияниците живеят в някакъв по-реален и неизмислен свят, то това според мен се дължи на факта че те са мнозинство. Или че средата ти е такава.
Много ме дразнят хора които не могат да проумеят че тяхната гледна точка е само капка в морето. Че нищо не е абсолютно, дори напротив - всичко е относително. И че тяхното мислене не е центъра на някаква координатна система по която измерват останалите. Ама ги има такива. И са много.
terzata 15-04-2004, 12:23 AM suglasen
Fking 15-04-2004, 07:13 PM Originally posted by gat3way
И че тяхното мислене не е центъра на някаква координатна система по която измерват останалите.
ето това е! и си го формулирал перфектно.
Ежедневно се сблъсквам с изказвания от рода "тоя па как може да прави това" , "тоя пък как може да носи онова"
изказвания ограничени, на хора ограничени само от своето собствено мислене, хора които не проявават разбиране, хора които не разбират, че тяхното разбиране на нещата не е абсолютното.....
всеки може да има някаква причина за нещо, неразбрана от останалите и поради това то да изглежда странно, но хората това не ги интересува.....
разбирането на другите е нещо което много ни куца, понеже всеки е убеден че той е прав, без дори да има представа как са нещата от другата страна....но въпреки това се дават мнения....
....това е особено осезаемо в българския манталитет.....
a re6enieto e da se opitvate da razberete ostanalite i po nqkakuv na4in da se postavite na tqhno mqsto predi da gi osadite ili otre4ete misleneto i deistviqta im .....
a perfektnoto 6e bude ako naistina ste ubedeni v pravotata si da napravite taka 4e i drygite da se ubedqt v neq i da priemat va6eto mnenie za vqrno bez saprotiva
az cql jivot se opitvam da obladeq tazi tehnika i za men nqma po savur6eno ot yvladqvaneto i - da upravlqva6 drygite bez te da znaqt 4e sa upravlqvani vsa6nost
JUST PERFECT !
tushe 15-04-2004, 10:18 PM eto edin bydesht hitler!
no se symnqvam che shte se realizira v takiva mashtabi kato "velikiq uchitel"
makar che napredva :p
bad&mad 26-05-2004, 01:24 AM за пича с голямото напушване, са възможни 3 варианта:
1- на всеки първия път винаги му е тежко
2- не взимайте от този човек, определено ви дава друсан коз
3- може би по случайност си пушил skunk, което е нещо съвсем различно( ако не си пушил още, не виждам какво се чудиш още).
Ето няколко съвета anti-сдух и anti-параноя (тя е страничем ефект и е неизбежна, на всекиго може да се случи):
1-Visine
2-Слънчеви очила
3- Добра компания
4- да се опиташ да водиш адекватен разговор с тези които не са се напушили
Иначе всеки да се друса с каквото иска, но гледам лошо хероина, амфетамините и другите shit-ове, защото тези хора вече доста деградират и не стават за нищо.
За Extasy-то освен да симпризная, че ми хареса, но не е яко да ядеш често.
Алкохола ти ебава маиката бавно но много сигурно. Единственото , което може да стан е от тебе е един ЦИКЛИСТ
evalata za www.erowid.org - mnogo priqten i interesen
tushe 26-05-2004, 02:04 AM vsyshnost, za amfetite ne si mnogo prav
ako gi upotrebqvash s mqrka i ne v kolichestva, v koite ne te nadrusvat (do skapvane) vsichko si e nared.
az lichno nikoga ne sym probval, no tova, koeto prochetoh, me navezhda na tezi misli. dori namerih edna statiq na edin ruski profesor ot himicheski fakultet, kydeto dosta interesno se opisvat nqkoi narkotici kato amfetite, nootropnite veshtestva i nqkoi drugi.
izverga e testval vyrhu see si :)
e to chestno kazano mozhe i s treva da degreadirash ako 2 sedmici pochti ne izlizash ot staqta si, postoqnno pushish i ne komunikirash. dali pyk nqma da izperkash?
bad&mad 26-05-2004, 12:52 PM естествено, че ще изперкаш ако си зациклиш вкъщи.Особенно със супер якото време отвън
Но от своя личен опит с амфетите, мога да кажа че това е един от най-гадните наркотици , които съм пробвал. и какво имам предвид- отначало си сгърчен, и имаш чуството че в теб няма никаккви живителни сили с които да продължиш. Умора, странни мисли,които може да са началото на депресията. Тялото ти е бъгнато не ставаш за нищо ,а и нищо не ти се прави от умората. И сещате какво е решението - нова линия и .......... А също съм чувал че при по-големи серии и пишката може да ти се сдуха за 1-2 дена. Изобщо хипер гадни наркотици. Едно послание към тези които още не са пробвали амфети, ами много просто НЕ ГИ ПРОБВАЙТЕ!!!
BOND, JAMES BOND!!!
gat3way 27-05-2004, 02:56 AM Amphetamine sux.
Една голяма лъжа е цялата тая простотия за химическото поколение. Ако имаше конкретни виновници за тази идиотщина, би следвало да ги обесят за топките с главата надолу над вана пълна с катран. Мразя ги тия гадости. Ама от дъното на душата си ги мразя. Заради скапаните амфетаминопроизводни и заради скапания хероин за всички наркотици се говори като за световно зло.
От друга страна, наистина доколкото съм чел, нередовната употреба на амфетамини не е толкова опасна. Само че е твърде лесно да превърнеш нередовната в редовна употреба. В повечето случай единствената пречка са излишни десетина лева.
Аз лично не бих рискувал да се занимавам със субстанции, които не ми допадат на хм интровертния характер и които със голяма вероятност ще ме направят социален инвалид за има няма няколко години. Които иска, нека поема този риск, нямам нищо напротив. За мене обаче амфетамините винаги ще си останат гадни подли боклуци.
П.П Erowid е наистина хубав сайт,дам ;) Класика в жанра ;)
| |