View Full Version : няма ми темата!!!!!

skorpion4e
23-11-2004, 12:55 PM
не знам какво става, но темата ми "ТИ къде ще ходиш на 8 декември" я няма!!! влизах няколко пъти, давах рефреш до припадък но не ми я изкарва!!!!ще :doggie: администратора!!!!(или там който е виновен!)...

исках да отговоря на запитването за транспорта:

много скъпо ще ви излезе да си наемете автобус..същото се отнася и за минивани или микробуси..микробуса излиза също скъпо, защото ще трябва да му се плати за двете посоки-от София до Банско, от Банско-София(като ви вземе и ви остави в Банско)
и после София-Банско, Банско-София (когато ще дойде да ви вземе на сутринта)... а с леки коли ще ви излезе по-евтино, защото плащате само два курса-от София-Банско, и после Банско-София като ви вземе на връщане....
колите са: hyndai sonata; hyndai elantra(май така се пише); opel vektra; ОК-ски таксита...
цената е 50,00 лв. на човек-тове е за в двете посоки-до Банско и обратно...(ако искате да останат с вас там-ще трябва да се плаща и престой....)

Fredy
23-11-2004, 03:06 PM
Темата ти бе преместена там, където и е мястото ("търговски център"), и изтрита от всички останали раздели. Тази тема също не е за "Новини", затова местя там, където и е мястото...

Fking
28-11-2006, 02:47 PM
Хехе, колко странно.
Да спамиш и след това най-нагло да питаш кво става :)
А колкото до ебането на администратора, прати снимка и ще преценим дали може да се уреди :)

п.с.
поради нивото на интелект, предполагам си момиче?

Nikita987
28-11-2006, 02:57 PM
п.с.
поради нивото на интелект, предполагам си момиче?[/quote]

хехе и в стадата има изключения

pnv_Creator
29-11-2006, 07:11 PM
хехе и в стадата има изключенияТака е, но чак толкова умни жирафи не съм виждал