theshadow
03-12-2004, 09:44 PM
Моля Ви, когато някой даде заявка за субтитри, да си я проверява... поне от време на време :) Имам субтитри за над 2000 филма, предлагам ги на нуждаещи се, но отговор няма :( Ако наистина търсите, не се ебавайте с колегите си, които си правят труда да Ви отговарят!!!
Riptor
04-12-2004, 12:50 PM
Моля Ви, когато някой даде заявка за субтитри, да си я проверява... поне от време на време :) Имам субтитри за над 2000 филма, предлагам ги на нуждаещи се, но отговор няма :( Ако наистина търсите, не се ебавайте с колегите си, които си правят труда да Ви отговарят!!!
Мерси за подкрепата. Ако имаш някакви по-редки субтитри или си забелязал/а нещо да липсжа - ако имаш възможност да ги изпратиш ще се радвам. Ще съм ти много благодарен (и не са мо аз..)
gabroveca
30-09-2005, 02:58 AM
Ako ima6 subtitri za Fugitive Hunter 6te sam ti mnogo blagodaren.Prati mi gi na [email]evgeni1981@abv.bg .Blagodarq predvaritelno.
knatchev
01-01-2007, 01:45 PM
Страшно много търся субтитри за филма A good year. Ако случайно го имаш и ми го пратиш ще бъде чудесно. Благодаря!!!