Продавам развити всички теми от конспекта по Химия (органична и неорганична) за кандидатстване в Медицински Университет. Темите са разработени от преподавател в МУ София.
За повече информация email: fire18@abv.bg
Marteto_
05-10-2009, 02:02 PM
pishi kolko pari sa na martin_velinov_@abv.bg
wendi
14-10-2009, 03:07 PM
аз също се интересувам но колко струват писши на wendi_88@abv.bg
suzzzzana
02-12-2009, 11:17 PM
абе, хора аз се порових в интернет и намерих сайтове за дипломни работи, ама там правят и развити теми по различни предмети - някой купувал ли си е оттам? аз съм работил с тях и засега съм много доволен, но и на мен ни трябват развити теми по биология и химия...и то спешно...
genova
31-12-2009, 08:14 AM
продавам отлични разработки по биология и химя за кандидатстуденти. напечатани, в 2 отделни папки, с необходимите схеми и формули. обема на едната папка е около 260 листа - пълен комплект на темите, подредени по вашия конспект. получавате ги от професионалист. предлагам и задачи по химия. ако проявите интерес ми пишете на личния е-майл: biologia_g@abv.bg
perla14
01-09-2010, 06:13 PM
продавам добре разработени теми по химя,написани т преподаватели в му пловдив и отговарят напълно на пловдивския конспект
kaloqnnedev
15-09-2010, 10:30 AM
Продавам теми по биология(200лева) и химия(100лева)!Следвам фармация в София,но ме приеха и медицина във Варна!Темите са уникално разработени с много допълнения и всичко нужно(въведение,точна подредба,важни допълнения)!Имам ги на диск,може да се пращат по пощата(kaloqn_n@abv.bg) и skype(kaloqn6147e),можете да получите примерна тема!С тези теми могат да се спестят много ненужни усилия,коите биха ви коствали при частен учител,а пък резултата ще е по-добър!Гарантирам за темите,мога да ви свържа с хора,които са приети с тях!