View Full Version : Mrasnite Mangali!

Страници : 1 2 [3]

You can call me pesho
03-08-2006, 11:26 PM
От фен на царя си се пребоядисал във фен на атака, а? ;-))
Твое право ;-))

Хаха!
Следиш ми май поустовете ама това за царя си беше майтап!
Колкото до атака мисля,че е време някой да работи за българското а не да лиже задниците на доган и ромите за гласове! Само, че Атака не могат да се справят с управление на държава, но това е тема за друг разговор!

Не мога да харесвам човек, който ме мрази и мрази родината ми!

Desitka
03-08-2006, 11:56 PM
Не мога да харесвам човек, който ме мрази и мрази родината ми!

Това са предразсъдъци ;-))
Някой скоро казвал ли ти е, че те мрази или пък, че мрази Родината?
А ти какво правиш за Родината?
Няма нужда да ми отговаряш, ще е хубаво всички да помислим върху тях...

Ignite
04-08-2006, 12:03 AM
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

Време е да се спре дискриминацията на българите в България. И ми писна да ме обвиняват за расист, когато турците и циганите са най-големите расисти в действителност. Цигански турчин, турски циганин - ха.

You can call me pesho
04-08-2006, 12:19 AM
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

Време е да се спре дискриминацията на българите в България. И ми писна да ме обвиняват за расист, когато турците и циганите са най-големите расисти в действителност. Цигански турчин, турски циганин - ха.

Много ме кефиш пич!

Няма да се заяждам повече! Просто се чувствам дискриминиран в собствената си държава и тя - държавата не прави нищо по ?-а. Мръсните политици правят мили очи на циганите, за да гласуват за тях и после те си мислят че държавата е длъжна да им плаща ток, вода и парно!

Така че викай ми расист ако искаш но това ве моето мнение!
Пожелавам ти никога да нямаш неприятни инциденти с цигани: примерно да те оберат или не дай си Боже по-лошо! Май това е единствения начин да се осъзнаеш кого защитаваш!
Пак казвам, че има цигани, които си бачкат и си изкарват прехраната честно!
Но те са много малко!

Друго, което искам да споделя е факта,че цял балкански полуостров ни мрази!
Начело с мръсните македонски българи и гърците!
Сполай!

P.S. Това за шиша беше майтап!
Ето ти още един:
Яж сирене до посиране!

kfoto kagesh
04-08-2006, 08:45 AM
Нямам думи да опиша как въртя месо на шиша! Деситка много ме разочароваш с тази толерантност! Всеки който живее в България, дори да не обича България не бива да говори против България и българите! Иначе има и българи - цигани! Всеки циганин, който се образова, работи и плаща данъци, не краде и има гражданско мислене е БЪЛГАРИН! Останалите са мангали! Всеки може да си прецени към коя група да спада! Лично аз съм учил сред турци и помаци и имам много познати и приятели от етносите! Но до края на живота си ще мразя всеки, който мрази мен, семейството и близките ми и моята родина!

Колкото до турските думи като золум, хабер и т.н. господин турски циганино искам да ти кажа, че аз говоря и пиша по стандартите на българския книжовен език! Той включва много чуждици: турцизми, думи с произход от френски, немски, а напоследък и от английски! Така че независимо от произхода си тези думи са български и аз пиша правилно, което очевидно на теб не ти се отдава!

Ако не можеш да подтиснеш омразата си към България и българите изчакай още малко да влезем в ЕС и изчезвай където искаш!

Ех мечтииии!

С България в сърцата!

dobrede dobreee u4enq :D... vmesto da givem v mir vie?...as posnavam mn balgari koito sami prqteli i vinagi same ovagavali nesavisimo ot si4ko koeto ostanalite govorat rasbrali?dori po4tisi4kite mi gadgeta sabili balgarki

You can call me pesho
04-08-2006, 08:59 AM
Странно!

Казах каквото имах да казвам така че за мен темата е приключена!
Наблегни на усъвършенстването на правописа си и зачитай буквата "З" от време на време!

Nikita987
04-08-2006, 02:19 PM
Странно!

Казах каквото имах да казвам така че за мен темата е приключена!
Наблегни на усъвършенстването на правописа си и зачитай буквата "З" от време на време!

подкрепям те

You can call me pesho
04-08-2006, 02:31 PM
:) :)
:) :) :)
:) :) :) :)
:) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :) :)
Да не падна ли?

Мерси боку!

You can call me pesho
04-08-2006, 02:32 PM
Красотаааа!

Nikita987
04-08-2006, 02:43 PM
хехе - така е
като купчина портокали :d

kfoto kagesh
04-08-2006, 02:43 PM
:) :)
:) :) :)
:) :) :) :)
:) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :) :)
Да не падна ли?

Мерси боку!
6o tolko osmivki be? :confused: cccccc podore se zanimavai s :161: pone e poprqtno... :)

You can call me pesho
04-08-2006, 02:46 PM
tfa kfo trava dae? :confused:

IGNORED

Nikita987
04-08-2006, 02:49 PM
портокалите са само за мене :) :) :)

kfoto kagesh
04-08-2006, 02:56 PM
IGNORED
ahama sokim :388: na6 akana

Нерегистриран
14-09-2006, 03:15 PM
az imam drugo predlojenie za teb samiq
da se hvyrli6 vav basein s kiselina.Taka 6te imame edin smotan bulgarin po-malko

Нерегистриран
29-09-2006, 12:02 PM
Zdraveite as sam Rom i ne sam saglasen s tova che romite sa nai neobrazovaniq narod. As sledvam v SU Sofia s IStoria. A znaete li che nai golemite lichnosti v tozi svqt sa imenno Romi ??? Haide molq Vi nedeite taka da govorite. Vqrno e che ima i takiva, no ne vsichki as pod obsht znamenatel.

Nikita987
29-09-2006, 12:49 PM
Zdraveite as sam Rom i ne sam saglasen s tova che romite sa nai neobrazovaniq narod. As sledvam v SU Sofia s IStoria. A znaete li che nai golemite lichnosti v tozi svqt sa imenno Romi ??? Haide molq Vi nedeite taka da govorite. Vqrno e che ima i takiva, no ne vsichki as pod obsht znamenatel.

така е прав си-не всички са под общ знаменател.Евалата,че учиш в софийския :)

pnv_Creator
29-09-2006, 02:33 PM
As sledvam v SU Sofia s IStoria. А , тва хисторията е голяма работа бате.

Има случаи, в които не трябва да се обобщава.
Има случаи, в които изключението потвърждава правилото.

georgigr
18-03-2007, 08:07 PM
Predlagam da se saberem 20 4oveka im da prebiem grypata do 50i namsikoi blok. :anal: :anal: :asstoass: :fake: :feelup: :fucking: :ride: :) :) :) :) :)

KiRoFF
18-03-2007, 08:50 PM
Mrasnite Mangali!

Половината на сапун, и да ги изкъпемммммммммм

Grey
18-03-2007, 10:48 PM
Верно? Най-големите личности? Като кои, например? Иван Костов?

Само като чуя такива изказвания и ми става ясно що за ограничен цървул е тоя, дето ги прави.

Вие знаете ли, че Македония е най-старата държава на света? :)

Nikita987
19-03-2007, 12:05 PM
това те ли си го измислиха?

Peshi
19-03-2007, 06:48 PM
Да, а Александър МАКЕДОНСКИ е най-великият македонец, мисля и създател на държавата им :)
хахахаха
Като са толкова стари и могъщи защо е имало Византия и България, а не Византия и Македония в периода след 6 век?

mihail_in
05-06-2007, 06:50 PM
Primavera Musolini primaduche liberta! Nie vsichki sme nacisti smurt za vsichki malcinstva!!!!!

eeepisnami
05-06-2007, 07:25 PM
няма по-голяма напаст от циганите!!!!! най-противното племе на света!

Peshi
05-06-2007, 09:59 PM
Прав си :)

supadupafly
05-06-2007, 10:05 PM
и аз така мисля не мога да ги трая,и особено да ги дишам(то не може покрай тях да я извършва нормално организма тази дейност...)

pilot
07-06-2007, 02:53 AM
"... за всичкото роми, което танцува да запалим къчак ... на изборите гласувах за Доган - плати ми тока и дадИ айран ..."
поздрав за всичкото роми (http://vbox7.com/play:e64e3869)

martini_baby
08-06-2007, 04:58 PM
Не ги мразя циганите. Смахнат народ са. Даже едно време, когато са пътували по пътищата от град на град е било романтично да имаш живот като техния. Имаше един филм - Табура отива към небето. Брей руснаци, много добри филми правят! Там имаше една такава хубава и странна история.

Както и да е. Днешните роми си издействаха ново име и нова репутация. Циганин си остава дума свързвана със фургоните теглени от коне, с пътуващите артисти и акробати. Ром обаче, това е нещо ново и епохално.

С тях се свързват понятия от типа смрад, колония от паразити множащи се безпределно и носещи ужасни зарази, нагло и мазно поведение, престъпления като убийства и изнасилвания оставащи ненаказани защото цялата махала се е втурнала да обявява, че и расово дискриминирана. Ма чакайте бе?! Каква расова дискриминация и от кога станахте раса?

Тая крадлива паплач, която живее като плъховете по канавки и влачи със себе си воня и терор - това са ромите. Името си не могат да напишат, не знаят в коя държава живеят, не могат да погледнат отвъд безплатните кебачета - тея хора стават и предендират за права, а не знаят какво е това право и закон, искат равно отношение като нас, но дойде ли до съд казват, че е дискриминация, понеже са роми и са набедени заради това автоматично. Ами чакайте, когато човек си е виновен, си е виновен - няма бял, черен или зелен цвят на кожата.

Ама нейсе..... българите сме народ на изчезване и глас тука нямаме...