View Full Version : Mrasnite Mangali!

Страници : [1] 2 3

gat3way
23-03-2004, 02:13 PM
ABE NE ZNAM KAK E PRI VAS NO TUKA DO 54 BLOK SA UJASNA NAPAST!!!!!

Kradat, byrnikat v konteinerite i naokolo stava kochina, razvalqt mi idiliqta sys sutreshnoto kafe, vecherta kreshtqh i zadeistvat alarmite na kolite pri koeto ne moje da se spi!

Aide da si sformirame edna neonazi grupichka i da gi sgyrchim ot boi tia paraziti , pisnalo mi e ot tqh, predpolagam i na vas!

Az otsega im vkarvam psihotormoz. Mangalchetata kato me vrynkat za stotinki im vikam "mri v laina be mangal skapan". Vednyj zaritah edno ot tqh shtoto se beshe kachilo na moq etaj da krade. Sega kato me vidqt i bqgat. Ama malko im e. Do 54 blok imat vremenna baza-kochina koqto nqkoi den she prekalq s ganjata i guaranata i she q podpalq.

JOIN THE NAZI ARMY ahahahha

P.S ne sym otkachen nazist. Nqmam nishto protiv evreite, geiovete i t.n... AMA TIA MANGALI SKAPANI VSICHKI SH GI IZBIA!!!!!!!

Fredy
23-03-2004, 06:02 PM
ou maiko... poznavam 2-3 nenormalnici ot 54 blok deto za sekundi 6e ti se naviqt na akyla... 6e im spomena ne6ti4ko

Wolverene
14-05-2004, 10:19 AM
Syglasen sym. Kraino vreme e mangalskata papla4 da byde izmetena ot tozi prekrasen svqt. Kogato kaje6 izlizame na akciq. I az po princip ne sym naci ama tiq bokluci trqbva da bydat iztrebeni.

bad&mad
21-05-2004, 12:54 PM
е тези скапани мангали как ми тровят здравето. По принцип съм що годе толерантен към другите раси, но ........
Това което искам да кажа по отношение на мангалите е, че в БГ те достигнаха 1 000 000 (1млн), а това значи че тези същества трябва да се приобщят към нормалния начин на живот, колкото и невъзможно да ви звучи. Ако вие сте от тези хора които мислят да живеят в БГ (като мен) , то трябва да знаете че без тях нищо няма да се оправи тук ( дори те решават всеки изход на изборите, тъй като им се плаща добре ).
аз много се отнесох -
ДОЛУ ЦИГАНИТЕ, освен ако не решат да станат хора

Мезето
03-06-2004, 01:47 PM
мммм и аз мразя мангалите! откраднаха ми 2 колела пред очите когато бях малък, едно на брат ми и 3 на брадчеда! определено ми е писнало от тях, но хора няма да станат! по татово време, когато са имали възможност за работа и добра прехрана пак са си били така, пък камо ли сега - не, ще става все по зле и по-зле докато:
1. не се хванем с АК47 и не ги изтребим до крак или
2.не спрат сами с ибането като зайци и не се хванат да живеят като нормални или
3. държавата не постанови за всяко семейство с повече от 4 деца да не му се дават повече помощи или
4. абе вече не знам, но така не може да продължава!

tushe
03-06-2004, 06:38 PM
1. AK 47 shte e mnogo skypo. imam po-dobra ideq. bivshiq arsenal na policiqta - PM (Pistolet Makarova) nqkva si seriq :) te sa sneti ot vyoryzhenie, no vse oshte sa boespsobni i dori gi davat pod naem kato lichno oryzhie.
2. tova da sprat da se ebat ne go vqrvam
3. a tova sys zakona za "do 4 deca" nqma da ima pravna osnova. nikyde v pasportite im ne pishe "CIGANIN"! syotvetno, ako vzemesh i nalozhish tova pravo nad mangalite, zakona shte zasegne vsichki bylgari, koeto nikak ne syotvetstva na zhelanata cel. makar che ot druga strana kolko bylgarski semejstva imat po poveche ot 4 deca?
4. mi da gi hvanem natqsno i da gi poiztikame, no kakvo ni garantira, che nqma da ni pratqt mezhdunarodna pomosht ot roda na tazi, koqto pratiha v syrbiq!?

Мезето
07-06-2004, 06:50 PM
определено е така, но да ти кажа какво са правели едно време селяните в моя квартал - Слатина: понеже сме в съседство с един от циганските квартали "Абисиня" а.к.а. Христо Ботев, та като почнели много да нападат и да грабят, събира се цялото село кой с каквото има при моста на реката, откъдето се минава за мангалите, и като излезнат мангалите през нощта, и ела ми тука-бой бой бой, посинят ги прилично и за няколко месеца няма кражби...

tushe
07-06-2004, 08:50 PM
v mojto selo - Джулюница, Rusenska oblast
do predi okolo 5-6 godini nqmashe nito cigani, nito turci. prosto predi dosta vreme sa gi izselili vsichkite i ottogava ne sa davali na nikoj da se zaselva. samo che predi nqkolko godini dojde edno semejstvo cigani i vzeha, che plyznaha.
i sega ne se otnasqt mnogo tolerantno kym tqh, za koeto si ima prichina - krazhbite, no otnoshenieto e dosta po-liberalno ot predi. slushal sym istorii kak sa strelqli po kyshtite im i ne sa gi ostavqli na mira. nqkyv div genocid!
makar che i bylgarite ne si popljuvat, i kradat kakto si zanqt. no nacionalizma si e nacionalizym. inache shte svyrshim kato francuzite.

I-co
08-06-2004, 12:40 PM
zarejete orajieto (bilo to AK ili makarov),vse pak jiveem v 21 vek,trqbva da mislim po humanno i po racionalno => vazmojno nai-malko prolqta krav i nai-niski razhodi...
ta predlojenieto mi e da se sabrat vsi4ki cigani na edno i da se nakarat da se hvanat raka za raka (kato za horo).Dostata4no e da se pusne tok na parviq....:D :D :D

Meze
08-06-2004, 02:04 PM
ами че те как крадат жица циганите - винаго отиват голяма тумба, та докато тече тока да мрат колкото мрат, та останалите живи после да могат да отмъкнат жицата...тея носят на ток, трябва нещо по-хитро ;)

gat3way
08-06-2004, 02:25 PM
ауей, Туше, тва село не е ли в търновска област, ве?

Мноу русенци ш станем у тоз форум май ;)

Аз предлагам да решим проблема хуманно. Ще зарибим всички мангали с евтин хероин. Известно време ще е гадно, защото ще крадат още повече. Но там идва якия момент. Ще им продаваме заразен със СПИН и хепатит С инструментариум. Ефектът ще е лавинообразен. Спинозните мангали ще се изчукат със все още здравите мангалки. Те от своя страна със други здрави мангали. Мангалите са оправни в това отношение. Така ще си измрат сами без да убиваме никой. За има няма 10-ина години. Ако комбинираме мерките със сурови наказания относно кражбата на вода и ток още повече ще ускорим процеса. А и хероиновите отрепки не могат да се събират и да протестират - ако им покажеш дозичка може дори да се обръснат и скинове да станат ахах. Така организацията им ще получи смъртоносен удар. По-важните мангали дето водят делата в Страсбург ще ги зарибяваме за кокаин, в който ще слагаме по малко стрихнин и така докато оглупеят и измрат.

После кажете че наркотиците не можели да бъдат в полза на обществото ;)

tushe
08-06-2004, 10:29 PM
ta da utochnim:
v BG ima pone 3 Джулюници
po edna v tyrnovska, i v rusenska.
taq v rusenska e malko na sever ot grad Bqla
a tyrnovskata si e bash do tyrnovo (ako pametta mi ne izneverqva)
chuvah i za edno selo v juzhna BG, ama za tam ne sym siguren

Meze
09-06-2004, 09:34 PM
ама те мангалчетата си дишат лепило отдавна, просто трябва да го направим по-евтино и със малко я стрихнинче, я нещо дето после се разгражда за да не могат да го открият и така ше си изпопукат!

Unregistered
25-06-2004, 12:09 PM
Вие сте по-зле от циганите, бъдете сигурни на 100% !

Wolverene
25-06-2004, 09:02 PM
Nikoi ne moje da e po zle ot mangalite. Toq deto go e pisal tva e kaput koito trqbva da umre zaedno s posledniq mangal. A ina4e sym syglasen da se iztrebqt bezkryvno. (mangalite) To navremeto Adolf Aihman zatova e izmislil gazovite kameri, 6toto vidql kak nekvi 6vabi raztrelvat evrei i mu stanalo mnogo gadno, pokyrtil se 4oveka. Ta zatva da si napravim kakzvam az pove4ko TEC-ove i da gi zahranvame s mangali. To verno 4e edin mangal nqma da otdava mnogo toplina ama nali sa ni bezplatni pa i mnogo gi imame taka 4e prosto 6te gorim po pove4e. Tva e. Pyk i pri tva polojenie na nikoi nqma da mu puka po kolko pyti se :fucking: i po kolko deca imat. Det se vika the more the merrier.

Ma naistina trqbva da gi iztrepem.

Fredy
26-06-2004, 12:44 AM
добре де, замислете се, емоциите рядко дават добри резултати -

дедуктивна логика:

какво кара света да се върти:
парите

къде са парите в бг:
в политиците

кои са двете прослойки от обществото, които избират политиците:
пенсионери;
цигани;

та значи, колкото и да е гадно, на избори не ходи да гласува никой освен мангалите и пенсионерите...

следователно, нас ни управляват пенсионери и мангали

сами си вадете изводите...

Meze
03-07-2004, 08:46 PM
Пенсионерите са константния електорат, разделен на Сини бабички и Червени бабички. този елекорат е с тенденция към намаляване поради малки пенсии, и естествена смърт.
Другата част - циганите - нали на тях им плащат за да гласуват? следователно ни управляват политиците, бизнесмените и пенсионерите. и още нещо - на последните избори много Турци се "завърнаха" по родните си места в родопите за да изберат политиците от ДПС, след което се качиха в рейсовете и си заминаха...

Dicky
26-09-2004, 11:37 AM
Suglasen sum s vsi4ki vi. Ama daite da iz4akame 2007 kat vlezem v evroto. Moje manguvcite da im haresa na zapad i da se mahnat. Ako li puk ne sa digame. Edna burza grajdanska nqma da ni doide zle. Pone shte gi iz4istim tiq bokluci. A q mi kajete zashto slushate toq debel, mazen, izrusen, izsrebren. ciganin, pederast, svinq AZIS. Nali i ntoi e mango. Smqtam 4e trqbva da se zapo4ne ot nego.

stormbringer
26-09-2004, 03:07 PM
Момчета и момичета, аз не съм расист. Просто мразя хората които не работят за себе си, а живеят във вреда на другите. В това включвам мангалите, а и някой тъпи мазни бели "хора", които си мислят че под прозореца на апартамента им се намира селското дере и там си изхвърлят буклука.На повечето от тези хора мантелитета им е в стил "чалга, ебане и едене брато па кой сака да съ убразова".Така че проблема не е само в циганите, проблема е и в някои от нас.

А за тия белите хорица дето ги споменах по-горе - не си мислете че ви говоря за хората от провинцията, защото наистина голяма част от с.град е точно така, ама иначе така наречените кореняци софиянци ( с корени в каспичан и долно нанагорнище) не са по добре. Истината е че простотията е навсякъде - няма значение дали си циганин, българин; дали си от Карамегдан, Долна Десница и темподобни -- важното е да бъдеш един здравомислещ, съобразяваш се с другите ЧОВЕК. А не вегитиращо същество живеещо за да порка, слуша чалга и ебе :-)

Но в крайна сметка един съвет от мен. Истината е че за да се оправим (не да се :doggie: ) ни трябва не само M16, а и малко повечко разум и съобразителност.

damnedbird
06-10-2004, 02:34 PM
@Стормбрингър - РЕСПЕКТ!!! Страхотно мнение...

Знаете ли кое беше най-лошото когато преди 10-на години почнаха да бягат хората от БГ навънка... и станахме около 6 милиона и нещо... Лошото беше това че избягаха можещите, знаещите, имащите хора... Тези които бяха способни да вдигнат страната на крака... А тук останаха лентяите, таргашите, мародерите и прочие...
Сега е малко по-различно.. тези хора малко по малко се завръщат и инвестират в БГ, а момента в който ще влезем в ЕС ще бъде съпроводен от износ на тези които бяха останали преди... щото толкова са огладняли че няма к'во да ги задържи в Б-я... В тази група и по-заможните мангали... които въпреки интелекта и образованието и прочие са си същите от гледна точка на манталитета си... някак'си им е заложено...

Нерегистриран
19-10-2004, 04:55 AM
Ami ti znaesh li che Hitler se beshe zakanil da iztrebe vsicki slaviani, zigani i taka natatak. Taka che ne si mislete che nie sme neshto poveche ot tiah. Ujasno glupavo e da prodaljavame s tozi omagiosan kryg. Nie ne im davame shans, ne gi priemame v obshtestvoto si i natiah ne im ostava drug izbor...
Ne dai boje vsichki vie da se biahte rodili zigani...togava da vi vidia kak shte razsyjdavate...

damnedbird
23-11-2004, 02:27 PM
Ако се бях родил циганин /простете, ром/ със сигурно нямаше да пиша тук... /Ако Хитлер беше избил всички славяни, цигани и прочие - също/. нямаше да имам компютър... образование... народност... сигурно и мозък нямаше да имам..
виж ся, за това не съм виновен аз... това че държавата подтиква циганите /бах, голям съм простак.. простете отново.. ром исках да кажа.../ да се множат кат' зайци и да прибират по 10 лева /ДЕСЕТ ЛЕВА, да... и то месечно/ за всяко следващо дете помощи всеки месец си е голям проблем.. :go:
но не аз се занимавам с държавни дела за да решавам какво трябва и какво не да се прави..
факт е, че са мързеливи, гладни, хитри...
Естествено има изключения, като аз уважавам ВСИЧКИ изключения... например има цигани /еее роми, де../, които стават в 5.30 сутрин и отиват в пекарната и правят закуски цял ден и така до девет вечерта... изкарват си прехраната... учат си хлапетата... карат коли и прочие примери... та дори и аз не карам мерцедес 190Е деба... изкарал си е, живее си... това е.. но не краде от комшиите /естествено/, напротив дори си има уважението им...
сега ти се замисли малко... Госте... дали аз не им давам шанс или някой си е избрал така да бъде... :cool:

kostenski
30-12-2004, 12:02 AM
пич за всичко си прав, но ти гласували?

[point]
30-12-2004, 12:49 AM
много общи приказки колеги - много общи. А проблема стой. Аз съм в 55 блок и вярно отпред е ужас. Дайте да се преброим кои сме сериозните...

damnedbird
04-01-2005, 10:54 AM
пич за всичко си прав, но ти гласували?

Не гласувах... и да бях гласувал... една птичка пролет не прави

]много общи приказки колеги - много общи. А проблема стой. Аз съм в 55 блок и вярно отпред е ужас. Дайте да се преброим кои сме сериозните...

ето за това се радвам, че съм в персийския залив понякога... само, че аз пък си имам един комшия... /многоточие../

^^^D
06-01-2005, 03:10 PM
табора шарен пак пътува , тъмни очи горят , плачат сърцата , те са заедно , но за последен път ...... от както свят светува , тежък закон царува - МОМИЧЕТО Е ДАДЕНО НА ДРУГ !

rusty
06-01-2005, 05:21 PM
Едно мнение отвън: аз наистина не знам точно колко голяма напаст са циганите поради простата причина че доста време не се задържам в БГ но някой спомена за европа и 2007, ако знаете колко голям процент от критиките на ЕС към БГ са относно циганите ще се хванете за главата. Решение трябва да се търси но не мисля че ще е веднага. Това са 1 мил. хора (ОК цигани :) ) ще трябва много ама много време, а до тогава... наистина не знам. Успех!

^^^D
08-01-2005, 03:52 PM
успех ни пожелаваш :) ти вече си отвън и като много други , приготвил се да гледаш сеира ... еми успех и на теб ТАМ ОТВЪН ; знам , че никъде не е лесно - отвън , отвътре всеки си носи кръста

damnedbird
11-01-2005, 11:52 PM
...всеки си носи кръста

Абе то така ама нашия уеко тежичък нещо стана...
И как няма да роптае Европейския съюз за нашите цигани като в Европа единствените цигани са италианците... :go: в смисъл те са възприемани за нещо като циганите на ЕС...
къде сме тръгнали ние с нашите :climb2:

bad&mad
23-03-2005, 12:20 AM
ЦЕЦ - Циганска Електрическа Централа

анализиrottingming writes "от ЦЕЦ към съвършенство...
Ми... не! Аз не мразя циговците! Само малко не ми харесва как ВОНЯТ , пък и са големи мърльовци не може да им се отрече. Не искам да кажа: “МРЕТЕ В КОФИТЕ МЪРЛЬОВЦИ”, не то ще се окаже, че съм някой расист – не и аз. Правилно! Обичам естествено кат се качи някоя мангуста в рейса и да ми се насълзят очите от воня – ми да така е то моята чувствителна природа.

Ма те от малки са такива, такива ги възпитават – родителите им са виновни! ХА, ама те и родителите им циговци ... псувня(по техен адрес)! Неее аз не съм расист. Но понякога ми се иска да се издрайфам от тия гнидки неземни! По някога ми се иска да хвана нещо тежко и да млатя и да разбивам тиквенца на малки и големи осакатени от природата грешки на ... някой алел там някъде си... на маймуните! Ми да де дори те са по-чисти и по-умни от тия мангали – напаст. Ако имам да избирам между хлебарка и циговец – избирам хлебарката – по-чиста е със сигурност.
Тъй та след като изказах любовта си към магаленцата ми дойде как и тия ненаебани недоразумения на природата могат да влезнат в работа за човешкия вид. ЦЕЦ – Циганска Електрическа Централа.... Да отговорът на въпроса е – Да. Ще станат гориво. Най-доброто им предназначение. Колкото и да звучи “дойчланд, дойчланд – юберале” -това е единственото решение за тази напаст. Но погледнато реално това е чудесно справяме се със проблема с малцинствата и произвеждаме електроенергия ... като луди. До всеки град ЦЕЦ – и никой няма да има проблем с топло или студено. През лятото ще е задължително да има по един климатик във всяка стая – който да работи постоянно. Ми все пак трябва да се хаби таз енергия. През зимата пак същото ама и с по един маслен радиатор, а който мине в преразход ще се награждава! А освен това тъй като ЦЕЦ-а работи на принципа на ТЕЦ – познайте – парното ще е без пари и тъй като ще има парно и през лятото задължителните климатици дето споменах че са безплатни раздавани от управляващите. Изобщо така ще заживеем в хубави години на безметежност ... ех утопия! А освен това и ЕС – няма как нищо да ни кажат – та ние интегрираме цингалите във всеки дом във всяка крушка във всеки котлон – е вярно в малко по различна форма ама лошо няма.
Ех прогрес! Проблем е малко, горивния материал, но като гледам циганенцата си мисля това е напаст няма как да вземе да свърши – винаги ще има. А може да се отглеждат в плантации, оградени с високи стени с бодлива тел – естествено няма да се хранят – да хабят ценни човешки ресурси тия гниди. А сега се сетих – някой може да каже че няма да има кой да чисти – ДА – ама няма да има и кой да цапа, пък ако цапа – ще има нов ред – или не цапаш или в ЦЕЦ-а! Пък един ден когато вече човечеството е далеч напред в бъдещето и циганите свършат (ах душевен оргазъм) винаги ще останат и араби ... и подобни мърльовци и кукуриговци и ТЕ в ЦЕЦ-а
Дам ще се появят нови лафове: “айде на топло ама в ЦЕЦ-а”, “гори в ЦЕЦ-а гадино” и “ЦЕЦ едно добро начало” – в крайна сметка аз не мразя циганите просто любовта ми е безгранични и им мисля доброто. Ами така е ако ние не ги затрием те ще ни затрият.

Така, че искам да кажа само едно “мрете в ЦЕЦ-а” и това да е пожелание за всички цигани, циганки и циганенца – безмозъчни, мърляви, недомлъвки на природата ...

е-бане

damnedbird
23-03-2005, 12:00 PM
Онзи ден чух новости относно моя мургав комшия... в училище е настанало някакво чудо - пич-а решил да пуска докладни за всичко, което не му хареса...
в случая пуснал докладна до съвета на колежа срещу една от асистентките за това, че тя видите ли не го защитила след като бил публично обиден на расова основа...
Това както и да е - другата докладна, която е пуснал била против преподавател, който оценил него и приятелката му неправилно... в докладната /доколкото съм на ясно/ е описано, че той не учил нищо и му писали 4-ка, а приятелката му била учила жестоко и знаела всичко перфектно и й писали 3-ка...
заплахата която отправил към управата на колежа била, че ще извика медии и ще ги РАЗОБЛИЧИ... а е работил във Стандарт да не се лъжа и май има нещо с Дарик радио в момента...
моят коментар по въпроса - циганска му работа...

П.П. ТОВА Е ИСТИНСКИ, РЕАЛЕН СЛУЧАЙ, ВСЯКАКВА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНА ;)

x3m
23-03-2005, 05:17 PM
Аве от както настъпи деня в който започна декадата на ромите или там кото на майкината си в гъза е мноо почнаха да се цвъкат такива недоволни...деба тяхната крадлива семка смотана...до вчера се катерило по стълбовете да краде електричество и е дишал лепило в борисовата....ай ще млъкна че много крайно ще ми прозвучи мненеието ако си го изкажа така както го чувствам!

damnedbird
23-03-2005, 10:28 PM
това е ДОСТА болна тема и ако тръгна да се изразявам така както душа ми сака, не знам... може и гражданска война да настане... а съм против военните времена и някак'си се сдържам да ораторствам из нета... :)
но най-малкото щях да бъда доста циничен... не, че в тази тема не съм бил... макар и това да си има оправдание -> когато нещо не ми харесва не мога да се изразявам по друг начин...

twoface
03-04-2005, 11:01 PM
както каза един приятел невидемото стъпало между маймуната и човека - циганина разбира само от бой и като бръкнеш в джоба

damnedbird
04-04-2005, 06:00 PM
това с "като бръкнеш в джоба" не го схванах...

bad&mad
24-05-2005, 01:08 PM
Пияни роми пребиха празнуващи в столичния квартал "Захарна фабрика"

Трима души са в болница след масово сбиване и престрелка, станала снощи в квартал “Захарна фабрика” в столицата, съобщи Дарик радио. Според информация на полицията причината за инцидента е скандал между абитуриент и двама пияни цигани.

Боят започнал в заведение, където абитуриентът е празнувал със свои приятели.
По време на тържеството в ресторанта са влезли двама роми, вероятно пияни, които са поискали алкохол. След като им е било отказано, те са се върнали с цяла тълпа и са нападнали празнуващите в заведението.

С метални тръби и плочки групата е пребила част от учениците и е потрошила близките две заведения.
Пристигналите на мястото четирима полицаи са били нападнати от тълпата, след като се са опитали да арестуват двама от подстрекателите.

Веднага е повикано и подкрепление от полицията, като служителите на реда са били принудени да стрелят, за да разпръснат биещите се мъже.

Най-тежко са пострадали младежът, който е празнувал, баща му и дядо му.
По-леко пострадали са с прорезни рани , а един човек е настанен в реанимацията на “Пирогов”.

http://news.bg/article.php?cid=7&aid=158433&pid=0&from=40

кфо да кажа!??!?!

damnedbird
24-05-2005, 11:47 PM
Аве не разбрахте ли, че от мангалите и от бездомните кучета оттърване няма....

wacky
27-05-2005, 08:26 PM
Значи наша България постепенно се превръща в една малка, но разкъсана територия с все по-застрашително нарастващ сепаратизъм... Аз съм от Видин и мога да ви кажа, че града найстина се оправя през последните години - говоря за инфраструктора и прочие. Но същевременно той се превръща в една мини държава в държавата. И то не българска държава. За южната граница нямам преки впечатления, но по това, което слушам и чета там е подобна ситуацията, само дето ромското малцинство/мнозинство е заменено с турско малцинство/мнозинство. И въпреки ,че и на турците и на циганите в паспортите им пише БЪЛГАРИН, то те си остават индивиди самоопределящи се като всичко друго, но не и БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ... Да не говорим, че за голяма част от циганската общност съм сигурен, че думата "гражданин" е толкова неопределена, както "априлско въстание, Шипка или Сливница"... Това, което имам предвид е, че тези хора нямат нагласата, която вие и аз имаме - че сме БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНи. А при това положение техния глас се брой наравно с вашия и моя на парламентарните/местните избори... Е редно ли е?
И накрая да попитам и редно ли е вие/аз да учиме за да си мислим, че с това ще оправим държавата си, а всъщност ние учим за да можем да работим и да си плащаме данъците, с които издържаме тези цигани, които не учат и гласуват, за да решават нашата съдба - тоест ние храним копелетата, които ни насират на изборите... Лошоо, лошо!

bad&mad
31-05-2005, 05:50 PM
http://news.bg/article.php?cid=10&pid=0&aid=158713

ОТНОВО?????
е писна ми, ма като ми писне и на мене ще стане грозна работата.....

Fredy
31-05-2005, 08:29 PM
песен за азис (http://free.data.bg/kyxo/sounds/Pesen%20za%20Azis.rar)