View Full Version : Бой на manja-street

Fking
04-03-2004, 03:18 AM
Към 11 вечерта, невинно момче си похапва сандвич на manja-street, когато други 2-ма почват да подмятат нещо за шалчето му на Левски. Той решава да си тръгне, при което другите двама го настигат и започват да го душат с шалчето му! След което почват да го удрят. Той също успява да вкара някой удар, даже сваля единия и го налага докато е на земята в това време другиа го хваща и го блъска в хладилник на кока-кола, чиято витрина се чупи и колите се разпиляват. До тогава всички продавачи просто гледат, но при вида на разпилените коли, една продавачка тръгва да ги събира, докато нашите момчета продължават да се бият....
В крайна сметка, виждат че идва СОТ и всеки тръгва да бяга, кой от където е.......

това ми напомня за един друг случай, когато двама налагат едно момче в един вход и портиера казва само "ей, леко да не го убиете"

та, няма нужда от коментар, нали?

Bai Kiro
04-03-2004, 07:26 PM
мен пък ме биха за една цигара, преживяването си беше яко

^^^D
07-03-2004, 04:01 AM
na4i to moi da otnese6 boq i na nai - neo4akvanite mesta v nai -neo4akvanoto vreme - da ti doide taka da se kaze mnoo neo4akvano kato grum ot qsno nebe
ne znam kvo da kaja drygo po taq tema
kvoto e po-stranno za men v slu4aq e 4e Fking e pisal po temata - naprao ne misleh 4e se valnuva ot tea raboti - poboi6a i razpravii - i to nad nevinni mom4enca
ma sega napravo naposledak me kara da si promenq mnenieto za nego samiq totalno - razbira se samo v polojitelen aspekt - bravo
da vi kaja - ne 4e mnoo 6e vi zainteresyva predpolagam - ma v na4aloto na na6eto poznanstvo imah mnoo " po - razli4no mnenie za nego " - i tva e mnoo mnoo meko kazano d'ge - smek4eno ot si4ki strani
be ne bqh mnoo vpe4atlena ot nego , povqrvaite mi - ili po -to4no mnoo bqh " vpe4atlena " v obraten smisul
ma to taka - koeto e o6e edno svidetelstvo v polza na izvestnata istina - nikoga ne precenqvai 4oveka ot pryv pogled ili parvi vpe4atleniq ...
:) i Fking , ako ne yseti - tva e jka 4etka , 4ovek - zaslujavam nqkvo poo6renie verno - are predostavqm vazmognost na teb da izmisli6 kak da me vaznagradi6 za kazanite hubavi dumi ...!!!!!
p.s. : 4etka 4etka ma e verno :p

tushe
15-03-2004, 01:14 AM
maichice mila !!!!!!

samo kvo si pomislih tuk za taq nagrada...
vkljuchete si gadnoto vyobryzhenie i mozhe bi shte se setite

:)

Fredy
15-03-2004, 01:16 AM
sotavi tushe... pak FK udari kioravoto :p

^^^D
15-03-2004, 01:55 AM
vkliu4ih si gadnoto vaobrajenie , makar 4e az mnoo rqdko govorq i pi6a sus zadni misli ( slu4valo mi se e ) , no po princip kazvam si4ko taka kakto go mislq napravo , nezavisimo s kvo e svurzano
samo 4e edno ne razbrah - Fking pak e ydaril kioravoto
az li sam KIORAVOTO
aaaa ne govorete taka - da znaete samo kvo " edno malko sladko " dete sum ...:)

Fredy
15-03-2004, 02:00 AM
аааааааааааа нееееееееееееееееееееееееееееее
аз в смисъл че пак на него се четкат и той обира лаврите...
аааааааааааа в никакъв случай нееееееееее съъъъъъъъъъъъъм си мислел че тииииии си кьоравото...
неееееее

П.С. ... лошо няма... колегата го заслужава

^^^D
15-03-2004, 02:09 AM
a zna4i FK pak si vleze v roliata -toi nikoga ne si i izliza mai
KING of the women :)
ma boje
ade da startirame edna igra
sea mi doide naum
na4i seki , koito znae niakva slu4ka s Fking det da e svurzana i s jena da ia razkaje vazmojno nai - uvlekatelno , bez razbira se da ia ukrasiava i bez izmislici molq
are da vi vidim :D
GO FOR IT !

Fredy
15-03-2004, 02:14 AM
ще бъде нечестно да говорим зад гърба му...

а горе се шегувах... не се коркай толкоз

^^^D
15-03-2004, 02:20 AM
be kuv gryb - toi moje da 4ete si4ko
osven tva ne vijdam koi se korka tolkoz - az ili ti
mai ti 6ot ne iska6 da igrae6 v taia igra :( :mad:

Fredy
15-03-2004, 02:22 AM
абе кво да играя... King of the women...

олееееее

На Боровец аз тряаше да му свалям една мацка с мартини :D :D :D :D :D :D :D :D

/чакам с нетърпение да ме опровергае :cool:

^^^D
15-03-2004, 02:28 AM
abe , Fredy , ti mai verno si bil niakuv pi4 opasen , a
ma da znae6 pa kak gi obi4am az takiva
napravo za zakuska gi hapvam hah :D
osobeno pa i kogato mi vlizat v kategoriata - the most wanted - 81,82,83,84,85.86 godina rodeni

oo naprao ne e istina ;)

Fredy
15-03-2004, 02:29 AM
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :

tushe
15-03-2004, 07:21 AM
minalata godina na rozhdenniq den na sky napushihme gadzheto na vladi
sled tova tq pushi s nas edin bong, koeto syvsem q razbi
beshe mnogo divo

^^^D
16-03-2004, 12:01 AM
mi ne sam mnoo sigyrna ma tva e mai det zala hristo botev to4no sre6y onova barovsko zavedenie Anastel ( taka i ne razbrah ko mu e tolkoz barovskoto ma kara ) !
i nali se se6a6 sre6u Anastel i ma pavilion4eta za prodajba na sekvi zakuski d'gee
be mai tva a tq da !

Fredy
17-03-2004, 12:05 AM
определено е това манджа стриит

terzata
17-04-2004, 12:34 AM
a ganja street kude e da me svetnete???

^^^D
17-04-2004, 01:59 PM
nasekade e moito mom4e
ti znae6 li kvo e gandja ?
a street ?

terzata
18-04-2004, 01:55 AM
be shure i know it very well...

^^^D
18-04-2004, 07:50 PM
be sure i'm sure you know
i malkite v detskata ve4e znaqt !

pencho
19-04-2004, 04:05 PM
ama ti i malki li si imash?

:P

^^^D
20-04-2004, 11:29 PM
opazi boje
to az sam malka
pa i malki da imam
kude ti

terzata
21-04-2004, 09:51 PM
Originally posted by ^^^D
be sure i'm sure you know
i malkite v detskata ve4e znaqt !

napulno prava si - kogato az razbrah kvo e ganja, ti si bila v detskata,moito momichee,tei che stiskai ezika zad zubkite i ne se obajdai ne na mqsto...

pencho
22-04-2004, 12:07 AM
е трябваше ли де? пфф! :(

terzata
22-04-2004, 12:13 AM
trqbvashe...ne si padam po ligavnite

^^^D
22-04-2004, 01:46 AM
6ot i az
samo det ne vidqh kade se ligavq
i ne badi tolkoa sigyren 4e sam bila v detskata po tva vreme
i te savetvam da ne savetva6 drygite da si darzat ezika zad zabite - si4ko e igra na po - umniq pe4eli - celta e da ne se ostavq6 da te zatapqt , vinago da ima6 gotov otgovor za vsi4ko ili pone da ne misli6 mnogo kat zeme otgovara6 ...
be kato cqlo kat nqma kvo da kaje6 svesno si zamul4i pone
ne naranqva6 horata a i ne se prai6 izli6no na typak da t razberat si4ki

terzata
22-04-2004, 08:00 AM
tova vaji nai-veche za teb!:cool:

budete zdravi!...

gat3way
22-04-2004, 01:07 PM
i te savetvam da ne savetva6 drygite da si darzat ezika zad zabite - si4ko e igra na po - umniq pe4eli - celta e da ne se ostavq6 da te zatapqt , vinago da ima6 gotov otgovor za vsi4ko ili pone da ne misli6 mnogo kat zeme otgovara6 ...

Мнооооооого рапърско много ;)

Не че съм се скъсал да мисля отговорите си тук, въпреки че понякога наистина излизат доста дълги...

Ако исках да се постарая да затапвам някого...нямаше да ми е много трудно предполагам ;) Въпроса е какъв е смисъла да се затапва който и да е? Този форум защо е създаден? За да излагаме мненията си или за да затапваме другите? Щото ако е за да затапваме, следователно е доста комплексарска работа. И като затапиш някого какво? Паметник ли да ти издигнем?

За ганджата не виждам какво се хвалите толкова. Употребата на каквито и да е наркотици е въпрос на избор, и този избор не е повод за гордост. Еднакво са противни хората дето особено много се гордеят че не друсат както и такива, горди че пушат ганджа например. Да не говорим за некви олигофрени дето ми спорят кой бонбон е по-хубав, и кой кво яко пико смъркал...ебати сбърканите хора има по тоя свят...

^^^D
27-04-2004, 01:56 AM
може и паметник да ми издигнете няма лошо
аз не говорих за форума - затапвам най - вече на живо и то го праа не незаслужено - секи затапен от мен си е заслужил с пълна сила
а да - форума е най-вече за да изразяваме мнения маи - бе питай Fking щом толкова се интересуваш закво е създаден :D

terzata
28-04-2004, 11:10 PM
^^^^D,moje da si mislish,che zatapvash nqkogo,no chesno kazano pravish dosta losho vpechatlenie s glupavite si postingi i veroqtno na povecheto hora,koito imat loshiq kusmet da gi sreshtnesh i "zatapish",im se struvash glupovata,da ne kaja tupa...nqma znachenie,sigurno oshte qko te trese puberteta,ma sha se opraish s godinite i moje bi shte poumneesh malko...vsichko e vuzmojno!

gat3way
29-04-2004, 09:48 PM
Abe vajnoto e vsi4ki da sa dovolni. Koi kvoto go pravi shtastliv. To e kakto s potreblenieto na stoki ot razlichni sloeve ot naselenieto. Niakoi se radvat da si kupqt hlqb, drugi yahti. Syshtoto e s dushevnite nujdi. Nqkoi se chustvat shtastlivi da "zatapvat" okolnite, drugi...

Ama aide nqma da pravq takiva analogii, zashtoto de da znam, nqkoi moje da go prieme kato zaiajdane, a na men ne mi e tova celta. Bydete shtastlivi i dovolni vsichki, Ohm Namah Shivayah ;PPPPPPP

P.S Sorry za latinicata

pencho
29-04-2004, 11:02 PM
Originally posted by gat3way
Abe vajnoto e vsi4ki da sa dovolni. Koi kvoto go pravi shtastliv. To e kakto s potreblenieto na stoki ot razlichni sloeve ot naselenieto. Niakoi se radvat da si kupqt hlqb, drugi yahti. Syshtoto e s dushevnite nujdi. Nqkoi se chustvat shtastlivi da "zatapvat" okolnite, drugi...

Ama aide nqma da pravq takiva analogii, zashtoto de da znam, nqkoi moje da go prieme kato zaiajdane, a na men ne mi e tova celta. Bydete shtastlivi i dovolni vsichki, Ohm Namah Shivayah ;PPPPPPP

P.S Sorry za latinicata

nice :)

terzata, ами не е глуповата кака дени, още по-малко тъпа, вярвай ми. :P

terzata
30-04-2004, 12:20 AM
vqrvam ti, ivo,no si zapazvam pravoto na lichno mnenie...

pencho
30-04-2004, 11:49 AM
никой не иска да ти го взима... :D

запътил съм се към въпросния стрийт за една манджа и дано никой не иска да се бием щото точно сега няма да е много честно. :Р

vesaka
12-10-2004, 02:51 PM
аз за 2 години работа на манджа стрийт колко побоища съм видял...ко седна да пиша цял разказ ще излезе.кога се намесиш,кога не.понякога си е направо екстремен спорт.ко да се прави-там и пред 33 стават най-много побоища.