View Full Version : Ретро клуб "Fever" на мястото на Хелоуин

Страници : [1] 2

Fredy
11-12-2004, 08:43 PM
От два дни отвори врати Ретро Клуб "Fever" на мястото на Хелоуин...

Музиката се посочва в името на заведението, като е примесена от време на време с по нови неща...

Цените са като във всички останали заведения - 1 бг алкохол 0.8 безалкохолно, 2.5 - 3.5 марков алкохол...

Заведението, както и персонала са наистина приятни, /особено на първия етаж/
и като се изключи факта че при минимум гости на заведението първата поръчка се забави около 10-15 минути всичко останало бе чудесно...

Ignite
11-12-2004, 09:52 PM
Това звучи интересно. Какво точно се има впредвид под ”ретро”.
За рок, поп, диско, пънк или реге иде реч?

Fredy
11-12-2004, 10:55 PM
Главно поп / диско , като единствения изключен тип музика е чалгата

Ignite
12-12-2004, 12:06 PM
Жалко, аз си помислих че се пускат разни рок класики. :(
Няма ли някой да направи подобно заведение. Аз ще съм му редовен посетител. :p

Fking
12-12-2004, 12:55 PM
Също така се прожектират и някои клипове. Ще си припомните доста приятни стари бисери :>
(I'm too sexy for my shirt)

usmiv4ica
18-03-2005, 06:47 PM
Zavedenieto e stro6no iako :) mnogo mi haresa stava neveroiaten kupon puk i tazi muzika.......eh eh eh Zasluzava si 4ovek da otide :)

Swallow
24-03-2005, 07:55 PM
Жалко, аз си помислих че се пускат разни рок класики. :(
Няма ли някой да направи подобно заведение. Аз ще съм му редовен посетител. :p
И за мен това е истинско - златните рок балади (и от сорта).... Ама в този Fever се убиват да ми пускат някви чернокожи пишлигарници от зората на диското :( блях ! :(
Ина4е като обстановка доста го бива, струва ми се :)

pnv_Creator
09-08-2005, 01:58 PM
Липсва ми стария Helloween. Цените ми се сториха малко високи, а и интериора на заведението не предразполага за dance и тн, единственото за което става този тип музика.
Горе долу бива все пак

tihomirdimov
25-08-2005, 11:38 PM
Това заведение е много добро.Идвал съм няколко пъти.Най-голям купон става на втория етаж на някое от сепартетата.Сервитьорктие са номер едно,а бармана Руслан е велик!!!Разбрах че скоро ше му правят ремонт и към 15-ти септември е готов

ThunderL
05-11-2005, 04:56 PM
:eek: Никога не ми се е случвало да попадна в по-голяма дупка от Фивър. Нито музиката им е на ниво, нито осветлението (нещо като 2 нощни лампи), нито вида на самия клуб. Пропускам факта, че до 2 часа сутринта средната възраст в клуба е 15 години...остави това. Основния проблем на заведението е в приветливия цвят на карантия, липсата на гардероб, мизерния "кенеф" и разбира се, МУЗИКАТА...А музиката, ааах музиката - чувствали ли сте се някога сякаш песните идват от друго измерение (това на изчезналите чорапи), слушате ги и след това изчезват пак в онова измерение и повече НИКОЙ, НИКЪДЕ няма да ги чуе. :confused: Във фивър определено ни пуснаха едно 30 песни, от които научихме доста нови неща за ретрото...Демек, чухме ги сефте...Това, че можехме да си говорим на 2 метра разстояние един от друг допълваше атмосферата на "лудия" купон.

И така, във Фивър ходете само, ако е изпълнено поне едно от следните условия:

1)Вие сте с желязна компания, която се забавлява добре на фона на всеобщата мизерия и независимо от тежестта на условията...
2)Вие сте педофил, който е напълно апатичен към музиката или е направо глух
3)Запалени фенове сте на "Пакистан топ 12" от януари 1992 или идвате от измерението на изчезналите чорапи, където тази музика е чувана от някой

Не разбирам що за хора са тези, на които им е харесало там... А, вдигнете се до центъра и вижте за какво става дума в клубове като Ескейп и Ел Корасон, както и един куп други добри клубове...разликата е убийствена на цена едно към едно. :confused:

damnedbird
06-11-2005, 05:35 PM
как я изрови тая тема от преди 3 месеца не разбрах, но кефи как си го оплюл... аз ти повярвах и няма да ходя там въпреки, че имаше замисъл скоро да се ходи там...

ThunderL
06-11-2005, 06:47 PM
как я изрови тая тема от преди 3 месеца не разбрах, но кефи как си го оплюл... аз ти повярвах и няма да ходя там въпреки, че имаше замисъл скоро да се ходи там...

Ами казах каквото си мислих...може да съм преувеличил с 10% от яд, но това е положението :) Виж снощи бях в Джим Бийм и останах с доста добро впечатление...Разликата е от земята до небето с това мазе ;) Дано скоро отвори този ретро клуб Мартини, дето е пак от тия минимакс - чух някакви отзиви добри от там за по-рано, но сега било затворено...

pnv_Creator
07-11-2005, 12:44 PM
Никога не ми се е случвало да попадна в по-голяма дупка от Фивър. Нито музиката им е на ниво, нито осветлението (нещо като 2 нощни лампи), нито вида на самия клуб. Пропускам факта, че до 2 часа сутринта средната възраст в клуба е 15 години...остави това. Основния проблем на заведението е в приветливия цвят на карантия, липсата на гардероб, мизерния "кенеф" и разбира се, МУЗИКАТА...А музиката, ааах музиката - чувствали ли сте се някога сякаш песните идват от друго измерение (това на изчезналите чорапи), слушате ги и след това изчезват пак в онова измерение и повече НИКОЙ, НИКЪДЕ няма да ги чуе.
Няма пост в този форум, с който да съм по несъгласен, но ще се опитам да не обръщам на персонално отношение към Thundel

1) музиката им е най-доброто ретро, което съм слушал в заведение и познавам поне едно 15 човека, които биха се подписали на това (както се казва) и нито един (лично), който да има противоположното мнение
Ако има песни, която са пускали там и не съм ги чувал, това да е максимум 1/20
2) осветлението е слабо, но мисля че това е идеята
3) кенефа е напълно нормален, има къде къде по мизерни
4) основната част от хората там са около първи-втори курс. Но има и доста хора на 25+
5) гардероба може би вече е готов

damnedbird
07-11-2005, 01:48 PM
е.... явно имате доста различни разбирания за място на което да се купонясва...
с вас човек, не може да се разбере.. :)
явно ще трябва да се ходи да се провери...

pnv_Creator
08-11-2005, 02:21 PM
btw снощи пак бях там с една мацка и един приятел и си изкарахме много яко. И тя много хареса мястото и особено музиката. Много лошо си ударих главата в една маса обаче...

ThunderL
10-11-2005, 06:42 PM
Предимно 1ви и 2-ри курс стават към 3 когато децата се прибират :) Преди това е фул с пияни хлапета! Иначе за музиката може и да си прав - просто съм нацелил шибана вечер, в която музиката беше основно за "разучаване". Виж, ако бях отишъл пак сигурно вече щях да познавам супер парчетата им...така или иначе едва ли ще повторя :) Ретрото на други места не ме е разочаровало никога :) Иначе самият интериор не мисля, че въобще трябва да го коментираме...тия плочки на цветя зад бара са просто невероятно хрумване - връзват се супер с кафяво-червеното ...ясно, че е ретро клуб, ама нали не се слушат стари градски там? :) Абе, Мизерия гранде!

danaq
12-11-2005, 01:09 AM
кво да ви кайа,тия плочки наистина са гадни....ама така са решили и клиентите ще ги гледат,а като са пияни едва ли им прави впечатление,иначе персонала е готин,сервитиорките са некви луди....барманите и те,забавно е?как мислите?

vladislav
19-11-2005, 07:23 PM
koi e tuk

vladislav
19-11-2005, 07:30 PM
koi e tuk
kude se namira toia "fiver"da eba.ako moze niakoi da mi otgovori 6te e super!?

pnv_Creator
21-11-2005, 12:34 PM
На мястото на helloween. Малко след Bowling-a (Fantastiko), ако се движиш от там към Манджа Street има една пресечка в дясно, вървиш надолу, подминаваш Angels и ти се пада в дясно.

kambera
04-01-2006, 02:30 PM
Айде някой да ме светне, че като гледам от Ноември миналата година никой не е похвалил заведението.
Става ли купон или не? :!beer1:
Претъпкано ли е?
Трудно ли се намират места?
Направиха ли гардероб?
Жени има ли? :!kiss3: (без да броим персонала) :)

pnv_Creator
04-01-2006, 07:04 PM
Пробвай, баси, чак толкова няма да се набуташ

lorddred
08-01-2006, 08:45 PM
Сноши ходих там и останах много разочарован. Беше пълно с кочове и грозни жени повече там нама да ми стъпи крака.

danaq
14-01-2006, 02:12 AM
Сноши ходих там и останах много разочарован. Беше пълно с кочове и грозни жени повече там нама да ми стъпи крака.
pa...petak i sabota se palni qko ...6toot togava cqla sofiq se ka4va v st grad....prez sedmicata sa6to ima xora,ama e po slabo...sega st grad e palen s diskoteki i vsi4kite sa prazni...az sno6ti bqx v tva Avenue..ima6e xora,ama malko.........kolkoto do jenite.......mi kvo da se pravi kato parvokursni4kite sa grozni.......xaxaxa,predi naistina idvaxa qko mn gotini jeni i to sami...sega ve4e ne e taka..idvat pove4e ko4ove...ama.......

lorddred
14-01-2006, 01:23 PM
mi v nedelq v fiver naistina nqmashe mnogo hora ,imashe mnogo grozmi momiche i s golemi tezgqhi ot vsichtite si haresah samo 2-3 ednata s dolemi cici i stegnato dupe a drugato beshe kato neq gore dolu

tushe
14-01-2006, 02:30 PM
.......xaxaxa,predi naistina idvaxa qko mn gotini jeni i to sami...sega ve4e ne e taka..idvat pove4e ko4ove...ama.......

разконспирирали са "la fratellanza di cazzo" :fake:

pnv_Creator
16-01-2006, 03:20 PM
и аз ходих петък на fever, беше full, но имаше и каде да застанем все пак. Относно че са лапета всички вътре... нищо общо. В разговора с момичето, с което се натисках се стигна до това да предположа на колко е, аз предположих 84' , мойте хора после като ги питах казаха 24 и 25. Тя каза, че след 2 години прави 40 :))

tushe
16-01-2006, 10:19 PM
и аз ходих петък на fever, беше full, но имаше и каде да застанем все пак. Относно че са лапета всички вътре... нищо общо. В разговора с момичето, с което се натисках се стигна до това да предположа на колко е, аз предположих 84' , мойте хора после като ги питах казаха 24 и 25. Тя каза, че след 2 години прави 40 :))

choveche, po-poleka s alkohola! maj ti vliqe na precenkite. ahhaahah
nishto! az edin pyt predlozhih na edna 60 godishan da tancuvame. e tva e sram!
:D
inache mozhe da si izpusnal mnogo qka zhena. ako e nqkyde do 30 hehehhehhe

pnv_Creator
17-01-2006, 05:52 PM
не съм я изпуснал, оставих и визитната си картичка и вчера ми прати смс да й имам телефона... ще се видим скоро

kambera
27-01-2006, 01:28 PM
Не знам за вас, но аз лично повече в неделя не смятам да ходя там, освен нас имаше още 4-5 човека..........суша
И много гадно това кълбо(осветителното) на 2-рия етаж, баси докато му свикна 2 пъти ми прилоша... :d

damnedbird
05-02-2006, 04:05 PM
не съм я изпуснал, оставих и визитната си картичка и вчера ми прати смс да й имам телефона... ще се видим скоро
Брат'чеда ми е разправял ако ми падне нещо доближаващо 40-те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се позабавлявам с него /ако става естествено/...
така, че Честито! :)

danaq
02-09-2006, 05:30 AM
ретро клуб Fever след ремонта.....ходили ли сте?отидете...атжосферата е нова....бели сепарета...абе отидете!!!

pnv_Creator
02-09-2006, 09:58 AM
ОК, обещаваш че DJ-я няма да играе CS или Heroes пак, след като е пуснал някакъв брутално тъп микс от първите 15 секунди на 160 песни?

4u4ur4e
30-09-2006, 09:31 PM

Е,не!!!Внимавай,ще те изтиска като лимонче!!!:D

А относно жените...незнам аз ли имам късмет,но винаги си харесвам по нещо:)
Относно барманките-много са си точни мацките...
Относно ремонта-преди като декор ме кефеше повече.

Indidi
01-10-2006, 10:25 PM
Е,не!!!Внимавай,ще те изтиска като лимонче!!!:D

А относно жените...незнам аз ли имам късмет,но винаги си харесвам по нещо:)
Относно барманките-много са си точни мацките...
Относно ремонта-преди като декор ме кефеше повече.

Za men tova si ostava nai gotinoto miasto v Studentski Grad
Obstanovkata e super . barmankite sa pecheni (osobeno edna ot tiah :P )
I nai veche me kefi muzikata koiato puskat .
Tam sam pravil edni ot nai divite kuponcheta. :)

pnv_Creator
06-10-2006, 01:15 AM
Абе много зависи.
Пак нямаше dj, което не пречи кой знае колко, пак бяха 10 човека в заведението, което вече може и да е кофти.

Fever-а като отидем и все едно че сме си на домашно купонче, сядаме и си лафим с нашите хора, денсим си с тях и така, някой отива да пусне песен

Малко ме дразнят новите бели дивани, вчера се пльоснах да се размажа на тях и едва не си счупих кръста... Като дървени пейки са

Ancika
17-11-2006, 12:55 PM
Dopada mi, ama ne osobeno... za6toto nqma ni6to osobeno v nego... Malko romanti4no, no ne ostavq vpe4atlenie...

Ancika
17-11-2006, 12:58 PM
A i dylgokosite myze tam sa EXTRA!!!

Ancika
17-11-2006, 02:15 PM
Ner misleh tozi otgovor za tazi tema... Mislq na gore poso4eniq otgovor... Sorry...
Zavedenieto ina4e ne e koj znae kakvo, no mi haresva opove4e ot drugite diskoteki.

pnv_Creator
17-11-2006, 03:59 PM
А за къде мислеше, че ми стана любопитно за дългокосите мъже?