View Full Version : Снимки

Страници : [1] 2

Fredy
15-12-2004, 04:25 AM
СНИМКИ (http://www.studentskigrad.com/snimki/)

КАКВИ СНИМКИ ДА КАЧВАМЕ ?

Условията са само трички -

В общежития
Из Студентски град
На които присъстват студенти

Особено се толерират снимки тип:

Забавни
Дебилски
Съблечени
Интересни

КАК ДА КАЧВАМЕ СНИМКИ ?

1. За да качате снимки, трябва да сте РЕГИСТРИРАН член на студентски град,

ако не сте регистрирани, то можете да се регистрирате, цъквайки тук (http://studentskigrad.com/register.php?)

2. МИНЕТЕ В АДМИН РЕЖИМ...
Ако виждате точно под менюто бутончето "Създаване / подреждане на албумите ми", то значи вече сте в админ режим...
Ако не го виждате цъкнете на "АДМИН РЕЖИМ" посредата на горния ред на менюто

3. СЪЗДАЙТЕ СВОЙ АЛБУМ

Бъцнете бутончето "Създаване / подреждане на албумите ми"
Изберете "Нов" долу в дясно
Променете името му като от лентата долу в която пище "Нов албум" изтриете текста и напишете желаното от вас заглавие
СИЛНО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ИМЕТО НА АЛБУМА ДА СЪДЪРЖА ДАТАТА И МЯСТОТО, НА КОЕТО Е НАПРАВЕНА
Натиснете "ПРОМЕНИ"
На следващата страница изберете бутон "Продължи"

4. КАЧВАНЕ НА ФАЙЛ

След като сте създали своя албум бъцнете "КАЧИ ФАЙЛ" от менюто горе
На страницата, която се появява на "АЛБУМ" изберете желания от вас албум (там има списък със създадените от вас албуми)

На "ФАЙЛ" цъкнете бутончето "browse" за да изберете от къде точно по от вашия хард диск да се вземе желания от вас файл за качане и кой точно файл да бъде качен

РАЗМЕРЪТ НА КАЧВАНИЯТ ФАЙЛ НЕ ТРЯБВА ДА НАДВИШАВА 512К (О.5МB)

КАЧВАНИЯТ ФАЙЛ НЕ ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА В ИМЕТО СИ ИНТЕРВАЛИ КАКТО И СЛЕДНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СИМВОЛИ -
. - ТОЧКА
$ - КИНТИ
/ - НАКЛОНЕНА ЧЕРТА
\ - НАКЛОНЕНА ЧЕРТА
| - ПРАВА ЧЕРТА /НЕНАКЛОНЕНА НА НИКЪДЕ/
: - ДВЕ (2) ТОЧКИ
* - ЗВЕЗДИЧКА
? - ВЪПРОСЧЕ
" - КАВИЧКИ
' - АПОСТРОФЧЕ
< - ПО - МАЛКО
> - ПО ГОЛЯМО
` - НЕЩО СТРАННО

На "ЗАГЛАВИЕ" колкото и да не личи от заглавието на полето, пишете заглавието на снимката :)

На "ОПИСАНИЕ" съответно можете да опишете снимката както си искате

На "КЛЮЧОВИ ДУМИ" пишете думите, с които искате да бъдат намирани при "ТЪРСЕНЕ"

Натискате с всичката страшна сила, която имате "КАЧВАНЕ НА ФАЙЛ" поглеждате надясно и след мъничко (в зависимост от големината на файла и скоростта на вашата връзка) ще видите вашата снимка качена.

Честито!!!

Процедурата се повтаря докато не качите всички снимки, които желаете да споделите с останалите студенти у нас, по света и на Рупърт.

Ако имате много снимки на куп и не ви се занимава, свържете се с нас, ние ще ви дадем фтп на което да ги качите и ще ги качим в сайта вместо вас.

Същото се отнася и със снимките, които са по - големи от допустимия в момента размер - ние ще ги оправим и качим вместо вас.

Ако преценим, че някоя от вашите снимки заслужава да бъде поместена в раздел, различен от "ПОТРЕБИТЕЛСКИ", то ние ще я сложим в раздела, за който смятаме че е подходяща.

Ако вие смятате, че някоя ваша или на друг потребител снимка е подходяща за раздел, различен от "ПОТРЕБИТЕЛСКИ", свържете се с нас и я предложете, ако я одобрим, ще получите безплатно пътуване до Варна!!! (на автостоп)

От написаното по - горе става ясно, че разчитаме на вас да се свързвате с нас, било то за щяло, или пък за нещяло (важи с по - голяма сила за пичките, които тук и без това са малцинство)

За всякакви въпроси, коментари, критики относно раздел "СНИМКИ" - заповядайте в тази тема!

NIKSANA
25-02-2005, 02:43 PM
как можем да разгледаме вече качени снимки не разбрах..аз съм нов ииииии:)

Fredy
25-02-2005, 04:32 PM
Ами ... има три начина

1. поглеждаш менюто горе, и цъкваш върху надписа "снимки"

2. скролваш максимално надолу и цъкваш върху надписа "снимки"

3. във адрес бар-а пишеш http://www.studentskigrad.com/snimki/

това е... ако пак не можеш да се справиш пиши :)

NIKSANA
26-02-2005, 10:31 AM
10x няма проблем :)

ETERNITY
25-03-2005, 10:03 PM
Честно казано въобще не можах да разбера как да кача невероятно лудите и развратни снимки, които имам под ръка :go: Къде е въпросното меню за админ режим??? Никъде не можах да го открия, а съм вече втори курс в УНСС :D Очаквам обстойна помощ от екипа.
П.С. Вчера за пореден път прочетох името на сайта в асансьора за към Панорамата и макар да си мислех, че няма такъв адрес, реших да проверя и бинго! Зарадвах се, ей! Не сме хора студентите!

Ignite
26-03-2005, 01:33 AM
... а съм вече втори курс в УНСС :d

Заради туй, ще да е. :)

ETERNITY
26-03-2005, 10:12 AM
Нали? Знаех си, че трябваше да следвам другаде:) Между другото странно, но сега всички менюта, за които само бях чел вече се появиха и сега ще кача снимки. Скоро може да проверите за папка Eternity.

nqma^zna4enie
20-05-2005, 06:54 PM
iskam edna snimka da se mahne momentalno!!!!!!!!!molq vi

Fredy
21-05-2005, 01:26 AM
iskam edna snimka da se mahne momentalno!!!!!!!!!molq vi

Кой/коя си ти?
Коя снимка?
Защо?

ако искаш на ПМ пиши

^^^D
16-06-2005, 04:00 PM
и кви са тия квоти то да не реши човек да качва ...... пише ми , че съм извън квотата от 1024 kb не е си раота ......

Fredy
16-06-2005, 04:30 PM
и кви са тия квоти то да не реши човек да качва ...... пише ми , че съм извън квотата от 1024 kb не е си раота ......

разбира се,

все пак ако ти си потребител и искаш да рагледаш галерия с 100 сникми от по 2 МБ как ще се почувстваш :>

А и има хора, които са на трафик...

Квотата е сложена за юзърското добруване, не за друго :)

Ако искашш ги прати - аз ще ги рисайзна

Mr_Olympiq
29-11-2005, 10:29 AM
я ми катете как да изтаркам една снимка ?

pnv_Creator
29-11-2005, 05:43 PM
знам коя :)

kolermo
18-02-2006, 08:12 PM
Момци явно сам мнг зле ма никакъв админ не виждам
А дори на сам от унсс

Fredy
19-02-2006, 02:42 PM
за да видиш админ трябва да си се логнал

^^^D
09-03-2006, 12:10 PM
Момци явно сам мнг зле ма никакъв админ не виждам
А дори на сам от унсс
не е нужно да си от някъв ВУЗ въобще ; нужно е да имаш поне МАЛКО от сивото вещество . но , уви !

Friday
10-03-2006, 12:58 AM
Аре стига бе толкова ли не можете да качите една снимка в сайта.
Баси, няма толкова тъпи хора!

tushe
10-03-2006, 03:17 AM
Аре стига бе толкова ли не можете да качите една снимка в сайта.
Баси, няма толкова тъпи хора!

i nevyzpitani

Friday
10-03-2006, 07:43 AM
Ми така де то си е описано много ясно, че и подробно.
Sorry ако на някой съм му се сторил на невъзпитън,ама си е така,само се разправят
кой бил в УНСС и кой не, все едно хората се делят на университети,а не на раси :) :)

^^^D
13-03-2006, 01:41 PM
мне , крайно време е да фанат да се разделят на тъпани и що годе такива дет си служат със сивото от време навреме , че ми писна на тва ...

pnv_Creator
22-03-2006, 10:50 AM
не съм сигурен, че ще ти хареса каде попадаш

^^^D
23-03-2006, 09:44 AM
хайде няма нужда да се плашиш аз къде попадам ; както се казва гледай себе си
:doggie:

pnv_Creator
23-03-2006, 11:44 AM
:) липсваше ми
аз за себе си отдавна съм вдигнал ръце, от малък съм най-глупав и най-грозен в махалата, ясно ми е в коя група ще съм

ifch0
03-05-2007, 06:44 AM
А'е... Нещо никъде не видях колко ми е мястото? Колко е?

zion III
28-06-2007, 04:22 PM
СНИМКИ (http://www.studentskigrad.com/snimki/)

КАКВИ СНИМКИ ДА КАЧВАМЕ ?

Условията са само трички -

В общежития
Из Студентски град
На които присъстват студенти

Особено се толерират снимки тип:

Забавни
Дебилски
Съблечени
Интересни

КАК ДА КАЧВАМЕ СНИМКИ ?

1. За да качате снимки, трябва да сте РЕГИСТРИРАН член на студентски град,

ако не сте регистрирани, то можете да се регистрирате, цъквайки тук (http://studentskigrad.com/register.php?)

2. МИНЕТЕ В АДМИН РЕЖИМ...
Ако виждате точно под менюто бутончето "Създаване / подреждане на албумите ми", то значи вече сте в админ режим...
Ако не го виждате цъкнете на "АДМИН РЕЖИМ" посредата на горния ред на менюто

3. СЪЗДАЙТЕ СВОЙ АЛБУМ

Бъцнете бутончето "Създаване / подреждане на албумите ми"
Изберете "Нов" долу в дясно
Променете името му като от лентата долу в която пище "Нов албум" изтриете текста и напишете желаното от вас заглавие
СИЛНО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ИМЕТО НА АЛБУМА ДА СЪДЪРЖА ДАТАТА И МЯСТОТО, НА КОЕТО Е НАПРАВЕНА
Натиснете "ПРОМЕНИ"
На следващата страница изберете бутон "Продължи"
логнах се, обаче не мога да го намеря този админ режим, нито пък моите албуми.... дайте малко help. Неисках да си признавам ама и аз съм завършил УНСС... :D

flyin
28-06-2007, 04:24 PM
логнах се, обаче не мога да го намеря този админ режим, нито пък моите албуми.... дайте малко help. Неисках да си признавам ама и аз съм завършил УНСС... :D
същия проблем, с изключение на унивеситета.

zion III
28-06-2007, 04:29 PM
същия проблем, с изключение на унивеситета.
само Fredy може да ни помогне, искаш ли да запишем ТУ-то за един семестър да се научим да качваме снимки

flyin
28-06-2007, 04:34 PM
само Fredy може да ни помогне, искаш ли да запишем ТУ-то за един семестър да се научим да качваме снимки
аа, виж какво, аз не се напъвам толкова :)
въпреки че имам чичо професор там, ще мина и без такива работи :)

zion III
28-06-2007, 04:39 PM
аа, виж какво, аз не се напъвам толкова :)
въпреки че имам чичо професор там, ще мина и без такива работи :)
е тука вече направи голяма грешка - като каза че имаш чичо професор в ТУ-то

Fredy
28-06-2007, 05:22 PM
още ли не сте се оправили???

значи, като влезнете на снимки, трябва да ма ето това меню:

Как да качваме :: Списък с албуми :: Галерията ми :: Админ режим :: Качи файл :: Изход [Fredy]
Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Любими снимки :: Търсене

(като "админ режим не е с такъв цвят и големина, както в този пост)

другото си е описано

flyin
28-06-2007, 05:25 PM
Фреди, нямаме достъп изобщо до тези функции.знам, защото преди реконструкцията на сайта имах възможност първо да слагам снимки и да коментирам, после поне да коментирам, а след като му направихте "ремонта", нито едно от двете :)

Ето какво виждам аз:
Как да качваме :: Списък с албуми :: Вход
Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Любими снимки :: Търсене

zion II
28-06-2007, 05:27 PM
още ли не сте се оправили???

значи, като влезнете на снимки, трябва да ма ето това меню:

Как да качваме :: Списък с албуми :: Галерията ми :: Админ режим :: Качи файл :: Изход [Fredy]

(като "админ режим не е с такъв цвят и големина, както в този пост)

другото си е описано
аз виждам това

ifch0
28-06-2007, 06:11 PM
Защото (може би) мили деца, сте забранили на браузъра си да качва бисквитки (a.k.a. cookies). Щом ви иска вход... Виждате ли го - ВХОД. Служи за влизане. Поне смятам, че от това е проблема. Вижте, дали нямате една иконка с едно оченце долу, в лентата за състоянието. В дясно, точно преди надписа "Internet"...

Сори за тона (ако ви се струва рязък - не е). Ама са ми звъняли няколко пъти да ме питат за подобни проблеми и да си обвиняват доставчика...

flyin
28-06-2007, 06:16 PM
ифчо,дай по-спокойно, ако обичаш :) не е в това проблема.

ifch0
28-06-2007, 06:20 PM
Аз съм спокоен. Ама не знам, защо като го написах, така се получи :)

Като се логнеш какво става?

flyin
28-06-2007, 06:29 PM
ами излиза ми един сив екран за 2-3 сек с надпис"Привет, flyin" и после ме праща на началната страница на форума.

ifch0
28-06-2007, 06:33 PM
Такова нещо имаш ли?

http://studentskigrad.com/snimki/albums/userpics/18864/Cookies.png

flyin
28-06-2007, 06:37 PM
ъъъъммммм...да? :) ама нали после ми пише "all cookies cleared"?как става този номер, след като браузерът ми не приема никакви?

(а бе дай за всеки случай да добавя пак, че съм руса :) )

ifch0
28-06-2007, 06:41 PM
Именно, че не приема. Идеята на бисквитките е да запазят някаква информация за теб на твоя хард диск. После, когато влезеш пак в дадения сайт, ако има запазена бисквитка, сайтът ще знае някои неща за теб. (Дали искаш или не - това зависи от теб). Например, всеки път, когато отворя този сайт от моя си компютър, то си ме помни - не ми се налага да се логвам отново. Докато при теб, явно това се налага всеки път...

Така. Кликваш два пъти на тая иконка и от менюто си избираш да позволява да се записват бисквитки от този сайт. Рефрешваш страницата и би трябвало да стане...

zion
28-06-2007, 07:02 PM
Защото (може би) мили деца, сте забранили на браузъра си да качва бисквитки (a.k.a. cookies). Щом ви иска вход... Виждате ли го - ВХОД. Служи за влизане. Поне смятам, че от това е проблема. Вижте, дали нямате една иконка с едно оченце долу, в лентата за състоянието. В дясно, точно преди надписа "Internet"...

Сори за тона (ако ви се струва рязък - не е). Ама са ми звъняли няколко пъти да ме питат за подобни проблеми и да си обвиняват доставчика...
до тук добре, махна забраната за кукитата и като отдида на ВХОД- ме изпраща отново на началната страница с чата....