View Full Version : Кое е това красиво същество?!
DOKTOPA 16-12-2004, 06:28 PM http://studentskigrad.com/snimki/displayimage.php?album=19&pos=50
Кое е това красиво същество, което завладя моето сърце?!
Всякакви мнения, предложения и сигурна информация са добре дошли.
Жизнено важно!!! :b117:
:!smoking4
D.
хах :) според мен си оценил и те е " завладяло " специално едно нещо в това " красиво същество " . грешка - две неща :)
DOKTOPA 06-01-2005, 07:10 PM Май всички само гледа снимката и викат: "Ебаси циците!!!" Аз казвам: "Какви красиви големи черни очи :eek: !!!"
Една бутилка зелено Собиески за този дето ме сватоса с нея :)
D.
damnedbird 08-01-2005, 03:54 PM Едно кокиченце днес идва със мама и татко в работа да умуват дали ще си купят записвачка или йок и трябва да ти кажа, че убийствено прилича на това от снимката...
за лицето говоря, инак на снимката има разкошни цици /извинете гърди/, но в работа нямаше как да ги видя, понеже навънка си е 'туденко и трудно се вижда таквоз нещо през дрехите ;)
DOKTOPA 09-01-2005, 07:08 PM Ами да я беше питал дали е тя :)
Няма да има водка за тебе. Освен ако ... сещаш се нали... :d
damnedbird 12-01-2005, 12:11 AM Ами да я беше питал дали е тя :)
Няма да има водка за тебе. Освен ако ... сещаш се нали... :D
Еееми ако бях прочел тази тема преди да я видя можеше и да я питам ;)
Сега се моли да й се счупи записвачката и да дойде за гаранционен сервиз...
този път не пропускам ;)
П.П. А ти се замисли пак за водката :D
pencho 12-01-2005, 08:22 PM abe ne q li izpihme taq vodka? :)
pencho 12-01-2005, 08:26 PM ili rakiq...? :P
iverson-3 12-01-2005, 10:35 PM на такова мероприятие и аз бих дошъл :))
DOKTOPA 13-01-2005, 03:38 AM молим се да и се развали писачката :) водка ще купя , спокойно,
всички ще са поканени , само да си взема изпитите...
и не забравяйте - ако получите, че решението на уравнение е "безкрайно много едно решение" - не се притеснявайте, ще ви скъсат... :)
мир.
damnedbird 13-01-2005, 01:40 PM e... и да й се развали записвачката и да се окаже, че е била тя.. и да се навие да ми даде телефон, име адрес, гръдна обиколка /това за сравнение/...
много ако-та станаха и се размириса даже ама нали знаеш - надеждътъ умиръ пуследнъ...
Пия едно за вас... /е, не сега, довечера.../
THE_PILETO 19-01-2005, 07:56 PM Момичето наистина е много симпатично и привлекателно!Пише ли тук във форума? (няма как де :d)
damnedbird 20-01-2005, 12:54 AM май го няма из форума...
но мисля, че ако се появи, ще пием.. :) голям нагон го е подгонил Доктора... ще черпи - ЧУВСТВАМ ГО!
ама the first things - first! :D
DOKTOPA 21-01-2005, 11:17 AM аз ще направя плакати "WANTED" и ще ги разлепя из СГ :D и ще пиша наградата :)
damnedbird 22-01-2005, 02:14 AM дай предварителен изглед на нас привилегированите тук ;)
DOKTOPA 08-03-2005, 03:35 AM http://studentskigrad.com/snimki/displayimage.php?pos=-533
Явно хубавата снимка си е сменила гаража, защото на първия адрес ми излизат ... не знам какво са, ама не са тази снимка, която трябва да са.
Аз колкото повече се мотая из студентски град, толкова повече си мисля, че съм го срещал това същество някъде.
Колкото до пиенето днес , ако се отпусна ще ... не , ами светъ' ше олея и изпия.
P.S. Д., новия ти аватар предизвикателство за мен ли е или само ме дразниш? Аз съм ти обещал да те захапя следващия път :) Мисля си за теб :P
:) бе предизвикателство !
нали ме знаеш мен - обичам да дразня и предизвиквам , ма после .... не ми стиска - е тва съм аз ; признах ли си го ?!
а , Бо , и аз съм се замислила за теб - откога не съм те виждала бе човекоооооооо - викам на майка ми - тоя човек го забраих как изглежда бе - а тя наиш ко ми вика : ми то те търси момчето да излезете оня път - ти спиш и не дигаш телефона ! хаххха така е ма съм една и аз - извинявам се най-искрено пред целия форум на Боян и моля за прошка :)
| |