пръцльо
17-12-2004, 05:44 AM
Моля споделете know how как да корумпирам преподавател... налага ми се, а нямам никакъв опит в тази област
|
View Full Version : Как да корумпираме преподавател пръцльо 17-12-2004, 05:44 AM Моля споделете know how как да корумпирам преподавател... налага ми се, а нямам никакъв опит в тази област новата 17-12-2004, 09:48 AM преподавателите по принцип не действат сами и не ми се вярва тои лично да ти вземе пари. обикновенно има един които организира нещата за другите и се занимава с тези работи. трябва да потърсиш такъв човек. tushe 17-12-2004, 05:14 PM momicheto e dosta pravo po princip v universitetie, kydeto vsichko si e qsno, kato porazpitash vednaga namirash vryzkata. dori mozhesh da pitash nqkoj prepodavatel, ako iskash. stiga samo da ne go shashnesh s direkten vypros. a i gledaj da e nqkakyv(ili tq) po-pechen. korumpiranite prepodavateli si imat tvyrdi tarifi. kysmet! dyp 11-06-2007, 12:42 AM Много трудно се корумпира преподавател :))), трябва да е някой изпаднал. Можеш да почерпиш по СПОРТ за заверка, но всичко останало трябва да го направиш с някой който познава преподавателя :))). И аз имам няколко изпита за който бих искал да си платя, ама преподавателите по тия изпити могат да ме мерят до студентски град и обратно с пачки :))). Никой няма да рискува авторитета си, за 200-300лв :)) Но и подхода ти е грешен :)), при тия преподаватели не се плаща за изпит, а се прави "почерпка" за да ти пише тройка :). Но по принцип тия изпадналите, влизаш при тях и почваш да се правиш на много изтрадал - "извинявам се много, че ви притеснявам.. вече незнам какво да правя, много учих, много се мъчих, незнам защо така се получи.. няма ли шанс да ми дадете още една възможност.." Тия дето късат по изпитите обикновенно са разни тъпанари комплексари, който обичат да мачкат студентите и да им показват че са голяма работа и трябва да ги уважаваме. Тогава влизаш при него и се правиш на тъпак, на смачкан и на него му става хубаво, че го уважаваш и едва ли не вече те е смачкал нацяло. И тогава обикновенно пускат някой гювеч :)). Пробвал съм и да бъда по-ведър и т.н. , но това не действа. За мойте 4 години като студент съм се нагледал на всякакви тъпанари, който са за психиятрия, а не за университет. Една учителка по екология ми пишеше двойки защото не харесвала думите който използвам и това я "вбесявало".. И това ти го казва след като си написал всичко по въпросите.. нали се сещаш, че на мен ми идваше да и забърша един стол в главата, ама взимаш дълбоко въздух и почваш да се правиш на шматка. И да им показваш, че те са шефовете и така стават работите. :))) Почнеш ли да се правиш на отворко и разбирач, веднага ще те насмотат :)). За тях си един тъпак, който не учи нищо и не разбира нищо. И като се направиш на умник, те се ядосват че хем нищо не рзбираш, хем имаш наглоста да предявяваш претенции към тях :))). Аз миналата седмица имах заверки имах да правя 2 много трудни проекта и последните 2 дена от заверките почти не съм спал, накрая заверих в петък и ми остана само СПОРТ и учителката не ми завери, защото съм нямал присъствия. Лошото е че бях толкова изморен и изнервен, че се скарахме и си излязах. След което се осъзнах и ходих да и се извинявам и пак да се моля за заверка и тогава се нави да ми завери в последния ден за заверки :))). Винаги се намира по някой нереализиран нещастник, който решава да се прави на велик. Защото него живота го е смачкал, дай сега и той да мачка другите. Но така е.. човек затваря очи, търпи и продължава напред :). Дано го завърша и аз моето по-скоро. |