Fredy
25-03-2004, 11:05 PM
Е, днес студенти блокираха движението на София...
стачкувайки срещу вдигането на цените на картите за градски транспорт
стачкувайки срещу вдигането на цените на картите за градски транспорт
|
View Full Version : Стачка с/у вдигането на картите за ГТ Fredy 25-03-2004, 11:05 PM Е, днес студенти блокираха движението на София... стачкувайки срещу вдигането на цените на картите за градски транспорт tushe 25-03-2004, 11:11 PM bravo kefite me! Anarhiq mu e majkata! Fredy 26-03-2004, 07:54 PM /to gilgamesh: Originally posted by tushe Anarhiq mu e majkata! сещам се за един мноо стар виц, дето пред парламента се събрали на митинг и всички викали : ДЕМОКРАЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ!!! само един човек седял и викал МЕНСТРУАЦИЯ, МЕНСТРУАЦИЯ, МЕНСТРУАЦИЯ, МЕНСТРУАЦИЯ!!! и като го попитали: "Абе ти що викаш менструация, тука сички викат ДЕМОКРАЦИЯ" и той : "Няма значение, важното е кръв да се лее":D ab 27-03-2004, 08:43 PM po default e qsno che nqma da stane absolutono nishto s tezi prrotesti na nashi kolegi. SKGT shte si vdignat kartite dvoino kato pichove, a nie shte prodyljim da si se vozim bez bileti i da si razmenqme shamari s kontrolata po avtobusite. dokato ne zapochnat da vlizat kato horata s tezi elecheta i da proverqvat kakto mu e reda golqma chast ot sdentite nqma da dupchat bileti. ne e redno da mi se kriqt kato plyhove i da se pravqt na pytnici, tihomylkom da mi oblicha elecheto i da mi kazva karti i bileti za proverka. zabelqzvam che naposledyk se drachat i iskat pari ot madami/ zashto? zashtoto razchitat na straha, ot tova che kato dvama0-trima debili zaprishtqt nqkoq studentka nepremenno shte izkarat 5lv. ot neq i shte imat za bira sled rabota! opredeleno se zaradvah na scena koqto po sebe si beshe tip mahlenska svada, no se sluchi na RUM-a s moi kolega. e momcheto e voleybolist, 190cm visok, qko kopele taka da se kaje ;) i kakto go bqha zaprishtili 4 choveka kontrola taka i gi smaza s po edin umruk/ ot krai vreme si e taka i taka shte si ostane polojenieto. Fredy 28-03-2004, 01:02 AM Мда, за съжаление, приятелю ab - прав си. pencho 28-03-2004, 03:43 PM az sym namislil sledvashtiq pyt kato se ka4at da sko4a ot reisa i da pobqgna... i 4ak kato me stignat da im pokaja kartata si... shte e zabavno pyk i shte ikonomisa nqkoq studentka 5lv. :P goody 28-03-2004, 11:01 PM Originally posted by gilgamesh arabia fenove ako neshto stavashe s protesti ... daeba naistina nishto ne stava s protesti napravo niama na4in da napravish kfoto i da e za da promenish kfoto i da e dea ne vi li e gadno!? Are sq gluposti! :eek: 4e estestweno 4e s protesti stawa. Ina4e sq na Turski ili Grycki shtqhme da si plqmpame wyw tuj forum4e. SYBUDETE SE BE HORA!! Tolkowa li sme swiknali da ni :anal: , 4e we4e da ne ti puka? I neshto maj byrkate ponqtiqta - to4no w protesta se rajda demokraciqta. W protiwen slu4aj nishto po-dobro ot anarhiq ne ni o4akwa, kydeto silniqt na denq opywa ejednewno malodushni student4eta. :( Tri'a se protistira. Nishto 4e zaradi tiq protesti zakasnqh za ba4. Az sym 3A, s dwete ryce i shto krajnici drugi imam ;) Rizla-SHeets 25-04-2004, 11:49 PM BOI BOI BOI!! maika im da iba!!! dneska sum dal 17 leva za karta skgt SUXXX!!! Fredy 26-04-2004, 01:21 PM миналия понеделник ме глобиха.. тоест не ме глобиха, ами се пробвах да мина с картата с която се возя вече 4 месеца - карта за 3.50 за 94 и 102 която е изтекла на 17 декември... та возя си се аз щастливо с тая карта, и миналия понеделник една контрольорка в 102 вика може ли да видя датата... БАХ МААМУ... и зема я тя и вика "ти си изрод... с тая карта ли са движиш 4 месеца????" и аз викам "да" ... и ми я взе и ми вика 5 лв... викам кви 5 лв няма да ти дам нищо- виж къв е претъпкан автобуса и колко некомфортно се пътува (имах цяло 50... няма да и го дам да го еба)... и тя "ми хубу утре на Мария Луиза 84 ше идеш ше си платиш глобата" така де още не съм я платил... и съм на свобода засега... въпроса ми е ще има ли някакви последици, ако не си я платя /щото нямам такова намерение/ бтв на едно моме зад мен също му взе старата карта и му каза същото... ходих в сайта на скгт... там не пише нищо по въпроса... damnedbird 20-08-2004, 09:39 AM Аве от тая стачка мога да ви кажа че много злобно загубиха сички студенти... язък за времето... аз не успях да ида щото тогава бях на работа, обаче след това - лятото беше някакъв кошмар.... Софиянски направо еба мааму на пейзажа - т'ва да не мога да се прибера аз от Плиска до студентски във 10:35 щото няма автобуси за към Щутград е меко казано тъпо... 2 пъти чаках от 10:35 до към 12 и накрая всички от спирката си хващаха таксита - по 4ма в такси и да им излезе колкото едно билетче до там, то накрая на спирката май бяхме само за студентски град... а то в 12 часа маршрутки вече няма... и това е летен график на градския транспорт дето тряа да е до към 1 през нощта... така че Софиянски си го върна яко тъпкано заради тая стачка.. |