View Full Version : Браво!

rusty
06-01-2005, 12:21 AM
Много добър сайт, страхотно сте си го направили. Направо сажалявам че не съм студент в софия и не живея в студ. град. Аре, продължавайте така! Пък аз ще ви дойда на гости :)

Fking
06-01-2005, 12:41 AM
Благодаря :>
Донеси ни нещо от Европата

rusty
06-01-2005, 01:07 AM
edin schnaps? ili neshto po shiki-miki? :) Are priemam jelania, diado mraz, no malko zakasnial

Fking
10-02-2006, 07:15 PM
една кола
то от там дето си, кво друго... :)

п.с.
Е39, 525, diamondschwarz

djigi
28-05-2006, 12:09 PM
За да не правя нова тема, ще пиша в тази.

Аз също споделям мнението на rusty, че сайта е направен много хубаво. Но се отваря много трудно, доста е неприятно - това е главна причини да не влизам често тук (да добавя, че не се дължи на интернета) Другото, което ми прави впечатление е, че е много неподредено, наистина съществува израза "Силните владеят хаоса", но в случая.... не е особено интересно да попадаш на какви ли не теми, къде ли не и дори когато изчакаш да ги отвориш, попадаш на чат.

Fking
28-05-2006, 05:21 PM
За да не правя нова тема, ще пиша в тази.

Аз също споделям мнението на rusty, че сайта е направен много хубаво. Но се отваря много трудно, доста е неприятно - това е главна причини да не влизам често тук (да добавя, че не се дължи на интернета) Другото, което ми прави впечатление е, че е много неподредено, наистина съществува израза "Силните владеят хаоса", но в случая.... не е особено интересно да попадаш на какви ли не теми, къде ли не и дори когато изчакаш да ги отвориш, попадаш на чат.

Напълно основателна критика

- проблема с бавното отваряне вече е решен, ако все още ти е бавно, моля кажи
- относно качественото модериране, малко ни затруднява липсата на време, но скоро ще бъде решено

SvetlioBlyahoff
28-05-2006, 06:36 PM
Отностно модерирането.... аз искам да изкажа мнението си, че може би трябва да се разчита не та няколко модератора които да отделят много време, а на повече, които да отделят по-малко, защото явно (а е и нормално) на всички проблем ни е времето.
Освен това мисля че трябва да се сложи като правило на форума.. преди пускането на нова тема да се търси във вече пуснатите теми.

Fking
28-05-2006, 08:35 PM
Да, ако са повече ще е по-добре, стига да намерим толкова

относно правилата, опита ми показва, че колкото и правила да сложиш, повечето хора просто не ги четат и рядко или малко променят нещо....
Особено за форум като този, ще има ефект единствено ако "съгрешилите" потребители биват предупреждавани....или нещо от сорта

SvetlioBlyahoff
28-05-2006, 08:46 PM
е да правси, но ще е кофти за нещо като не постната на място тема да се банват юсери :)
наистина въпроса е малко деликатен. :)

Ignite
29-05-2006, 12:14 AM
Аз бих се кандидатирал, но съм на принципа against all authority, така че ще пропусна. :)

Fking
29-05-2006, 12:18 AM
е да правси, но ще е кофти за нещо като не постната на място тема да се банват юсери :)
наистина въпроса е малко деликатен. :)

е нестава дума за бан, просто кротко обяснение на ПМ че е бил лош и повече не трябва да прави така :>

SvetlioBlyahoff
29-05-2006, 02:08 AM
Мда и от съответната страна се получават псувни или нещо от сорта :) и ти губиш желание да се разправяш с квото и да било.

pnv_Creator
29-05-2006, 10:04 AM
Все пак трябва да си остане голяма част от анархията тук
А този форум остане без offtopic-и ще си загуби чара. Ще останат само разни малоумни постове от рода на :

"Някой да има пищови по родинознание" и
"ХОРАААА, моля кажете кво се падна миналата година на изпита по тласкане на гюле в НСА ????"