View Full Version : Търся аудио кодек 8193

Maja
11-01-2005, 12:12 AM
Наскоро свалих филма "Чикаго". Идеален образ, но без звук. Оказа се, че ми трябва Tag 8193, а на компютърът ми е инсталиран 8192. Изнамерих от някакъв сайт, инсталирах го. И - ужас! Обърна всички филми с главата надолу. Всичко друго по компютъра си беще о'кей. Та след това преинсталирах всички кодеци и плеъри отново. Имате ли идея къде да открия качествен кодек 8193 и от какво се е получило това преобръщане?

Благодаря ви предварително.

Riptor
23-03-2005, 03:59 PM
Наскоро свалих филма "Чикаго". Идеален образ, но без звук. Оказа се, че ми трябва Tag 8193, а на компютърът ми е инсталиран 8192. Изнамерих от някакъв сайт, инсталирах го. И - ужас! Обърна всички филми с главата надолу. Всичко друго по компютъра си беще о'кей. Та след това преинсталирах всички кодеци и плеъри отново. Имате ли идея къде да открия качествен кодек 8193 и от какво се е получило това преобръщане?

Благодаря ви предварително.

Ъниснсталираш ВСИЧКИ кодеци, които имаш. търсиш в с:\ за думите divx, xvid i ac3. Каквото намериш - триеш. после сваляш някакъв кодек пакет- примерно Аce mega codec pack, Klite mega codec pack и като го инсталираш няма да праскаш всичко що има в него на твоя компютър, а само това, което е необходимо за гледане. Гледай само към нещата да имаш и Gspot - програмка която чете видео файла и после ти казва дали имаш необходимите кодеци и кои са те. Това би оправило нещата, ако сериозно не са се оплели разните му там кдоеци :D