View Full Version : Blizki sreshti ot tretiq vid

kikcho
29-03-2004, 12:28 PM
Gledam tuka se razpraviat nenormalni istoriiki ot burnoto bitie na srednostatisti4eskiq student, ta reshih i az da dam svoia prinos.

Istoriqta koiato az i sakvartiranta mi shte razkajem e absoliutno dostoverna i dokumentirana. Neka da zapo4ne toi:

6:32 am subydi me "po4ukavane"* na vratata. Misleiki 4e tova e Kickcho (veroqtno zabravil kliu4a si ili az bqh zabravil svoq v kliu4alkata), stanah da otvorq. O6te sunen, s premrejeni o4i otkliu4ih. Siluetut podozritelno napomnq6e tozi na edna moq kolejka i predi da yspeq da fokusiram ne6toto mina oliulqvaiki se pokrai men i vleze v staqta. Tuk e momenta da spomena udarnata vulna ot alkoholni pari koqto edva ne me povali na zemqta. Izpulnqvaiki tazi manevra "gostenkata" (kakto 6te nari4ame subektut ot sega natakuk) nahulta v tumnata staq. Ogleda se olilqvaiki se i zabelqzvaili praznoto leglo se naso4k pravo kumnego. Az produljavah da stoq nedoumqva6t na vratata. V tova vreme vidqh kak gostenkata se opitva da subere rapilenite po legloto lekcii i yspqh da izreka "na masata" pri koeto kupyt ot listove be stovaren na masta. Sednah na ruba na legloto i neznaeiki kakvo da pravq, a i niamah mnogo vreme za kakvoto i da bilo deistvie - subektut si sabu obyvkite, svali pantalona, katurna se v legloto i zahurka brutalno. posediah o6te malko taka re6ih 4e ne mi ostava ni6to drugo osven da si legna i az. Taka i napravih. Na sutrinta (11:00), kogato se subudih, gostenkata be6e v su6tata poza v koqto q bqh ostavil. Subudih Kickcho, ot tuk prodaljava toi.

Ta subujdam se az i sakvartiranta naburzo mi razpravia za kvo stava vupros. Niama smisal da kazvam, 4e biah potresen. za shtastie imah 2-3 kashirani kadura vav fotoaparata si i uspiah da ia dokumentiram predi da se sabudi. napravih go mnogo vnimatelno, da ne se sabudi i da ni razhvurlia naburzo. Eto i snimkite:

http://kikcho.hit.bg/guest/guest.jpg

http://kikcho.hit.bg/guest/guest_closeup.jpg

Sled tova jenata se sabudi. Poiska 4asha voda, posle cigara. Uslujihme i, poneje vidiahme 4e gorkata oshte ne moje da svikne s realnostta. Moje bi se darjahme i malko debilno, shtoto .... be kak da se darjish v takava situaciq? Pitah ia kak se e ozovala pri nas, spomnia li si, kaza 4e nishto ne pomni. Obshto vzeto po4ti nishto ne kaza. Kato si izpushi cigarata si trugna, daje bez edno mersi da kaje.

Molia, ako niakoi poznava tova momi4e, da go preprati kam toia forum, 4e da se posmee i tia.

Fredy
29-03-2004, 06:13 PM
ХАА! супер историйка... ама това на снимката момиче ли е или момче???

Fking
30-03-2004, 02:08 PM
историята е яка
а тва явно е момиче, приличащо на момче

^^^D
30-03-2004, 04:17 PM
prosto sityaciqta e kofti
a nikoi ne izglejda dobre v kofti sityaciq
samo lubovta e slqpa - da ti kazvat vinagi 4e si super dori i kogato znae6 4e ne si .....
kiss

DD
05-04-2004, 12:45 PM
Yo Fredy are da uploadne6 taq snimka nqkyde i da mi prati6 linka po ICQ ... plz Znae6 kolko mi e trudno da otvarqm BG saitove :(

tushe
05-04-2004, 06:33 PM
az imam syshtiq problem pri golqma chast ot saitovete
dori ponqkoga studentskigrad.com ne go otvarqm
makar che sym siguren che prez tova vreme interneta mi e bezuprechen
obache taq snimka q vidqh :)
zabelqzal sym che vyobshte ne se otvarqt sajtove s domain hit.bg
i shte vi pomolq da ne izpolzvate chesto resursi ot tam, osven ako vi myrzi mnogo ili nqma drug nachin.

damnedbird
19-08-2004, 05:03 PM
Тушая, има решение на такъв тип проблеми - съществуват безплатни български проксита - потърси из нета - особено през гуугъл и ако не намериш ми се обади - проксито се задава в настройките на експлоръра или ако ползваш някакъв друг браузър в неговите си настройки...
През тях достъпа е ужасен ама като се замислиш по-добре бавен достъп отколкото никакъв нали :)
Просто някой от сайтовете особено в българската свободна зона не искат да лъснат пред света със съдържанието си, което е до 99-тия процент нелегално и пиратско и са кръцнали достъпа на целия свят до тях, достъп има само от БГ пиъринга и от въпросните упоменати по-горе проксита...
Ай успех! :cool:

Fredy
19-08-2004, 07:43 PM
я дай малко по подробно инфо за тези проксита и упомени точно кои са в отделна тема... смятам че ще е полезно на доста "чужденци"

damnedbird
20-08-2004, 01:49 AM
мдам лафа с чужденци беше добре казан :)
еми сега точно не мога но като си предам дипломната ще засегна по-сериозно нещата, мисля даже да си напраа подфорум тука, ама не със Искрено и Лично, а нещо с насоченост към компоти - с т'ва се занимавам засега де ;)
Ай да опрайм ученето па после че го мислим...