Chemist
16-01-2005, 02:54 PM
Ne znam vie za kakvi clubove govorite, no po-dobar mot escape nqma. Osobeno v psoledno vreme house partytata sa mnogo silni... Tova e cluba za istinski ceniteli... ENJOY
|
View Full Version : club Escape Chemist 16-01-2005, 02:54 PM Ne znam vie za kakvi clubove govorite, no po-dobar mot escape nqma. Osobeno v psoledno vreme house partytata sa mnogo silni... Tova e cluba za istinski ceniteli... ENJOY bad&mad 27-01-2005, 12:33 AM poziorsko club4e za selqci s mnogo kinti. Sled kato izjiveqt epohata escape otivat w Chervilo abe vsi4ko te4e, wsi4ko si otiwa (ako sym sgre6il frazata - sorry) Black Box i ClubNO sa mnogo po priatni mesta Chemist 27-01-2005, 03:27 PM poziorsko club4e za selqci s mnogo kinti. Sled kato izjiveqt epohata escape otivat w Chervilo abe vsi4ko te4e, wsi4ko si otiwa (ako sym sgre6il frazata - sorry) Black Box i ClubNO sa mnogo po priatni mesta Ne znam ko itaka ti e promil mozaka. No club escape e napraven s pari. Ima qko osvetlenie , muzika , 2 etaja , ne znam si kolko bara , platformi.. Kakvo shte mi govorish za no... v teatar ... mnogo malak klub bez ventilaciq i ujasna muzika... a za black box ne moga da se izkaja oshte.. a za tova che hodqt selqni v escape... spored men izbivah komplexi.. nishto lichno bad&mad 29-01-2005, 01:05 AM че имам комплекси за избиване имам. Ама не знам ти къв човек си да се кефиш на ЕСЦАПЕ. Според мене тоя клуб яко СУЬ и е наприятно лачен, като по-голямата част хората които ходят там. Но както казваш всеки сам да си решава, софия си е голяма, клубове много. п.п. След време да не кажеш че не съм се опитал да ти помогна. :) Chemist 01-02-2005, 04:13 PM hehehe. ima lacheni klubove da. black box , planet club i tn... no escape si e escape bad&mad 01-02-2005, 04:59 PM black box - лачен??? за едно и също заведение ли говорим? нещо си се пообъркал! khihi 15-02-2005, 06:34 PM abe ei parvo escape e nai skapaniq klub EVER a horata koito hodqt tam sa neorietirani zalagvat gi naposledak s nqkakvi partita koito dori e mnogo presileno da se narekat partita i gorkite zabludeni tip4eta koito ne sa vijdali ka4estveno party s isinska atmosfera otivat tam za6toto e moderno da se slu6a house ili pone taka sa 4uvali... samo se seti kade se reklamirat partitata v escape respect Студентка 28-07-2005, 11:02 PM Ne znam vie za kakvi clubove govorite, no po-dobar mot escape nqma. Osobeno v psoledno vreme house partytata sa mnogo silni... Tova e cluba za istinski ceniteli... ENJOY taka e,no moite poznati sa mnogo zle i ne mogat da go otzenqt-rqdko hodq,eh sudba jumboo 29-07-2005, 12:44 AM а знаеш ли колко струва на един беден студент да иде на центара на дискотека ):) тахи пиене вход :) та аз за 3лв в студентки град мога да се напия да ида на дискотека и да си изкарам пак супер яко :) mafia 03-10-2005, 03:34 PM Е за тва селяните си стойте в Студентски Град и си мизерствайте с бурканите и домошарката и не напъвайте за София да ни дишате от въздуха :!sig: Деби и прокажените салтаци - най-ви мраза вас :365: Жените ви прости и лесни , мечтаят да набарат некой софиянец и да си оправат живота - ама балъци не останаха ! Еби и бегай па на селските девойки да им е тегаво кекек Мъжете - комплексари с по 10лв. в джоба ми мизерстват по студентските вертепи , пият едно кило домошарка и си помислят , че София е техна - Да ама не - до са сме ви мачкали сичките селяни Софиянци и за напред ше ви мачкаме :!2ar15: Седете си на село и не се бутайте у шамарите :388: pnv_Creator 03-10-2005, 05:00 PM ahahah kolko si pros (daje ne zaslujavash da smenqm na kirilitza) bogsam 21-10-2005, 11:36 AM че имам комплекси за избиване имам. Ама не знам ти къв човек си да се кефиш на ЕСЦАПЕ. Според мене тоя клуб яко СУЬ и е наприятно лачен, като по-голямата част хората които ходят там. Но както казваш всеки сам да си решава, софия си е голяма, клубове много. п.п. След време да не кажеш че не съм се опитал да ти помогна. :) abe mislq 4e vie se kulnete ama mai ne ste hodili mnogo mnogo po clubovete.Istinata za men e lifehouse , strahotna obstanovka , neveroqten sound , za muzikata nqma kakvo da govorim, nai-dobrata razbira se.Escape e komers, chervilo e komers iistinata e lifehouse. damnedbird 21-10-2005, 04:06 PM доста изтъркан стил за изказване на мнение... едик'воси Rules!!! и естествено веднага се намира някой който да каже "глей си раотата /ама някъде на скришно, че на обществено място не е прилично/ - туй едик'воси съкс, а онуй Rules!!" и веднага става мача... така темата лесно може да се обърне в кой каквото си пожелае... в случая в стил mafia... както и да е.... клишета, клишета... уф.. зак'во ли изобщо пиша кат' никъде не ходя... на мен например последно ми хареса в алкохол... alien 02-01-2006, 03:34 PM ave po eno vreme lani, hodeh iz sofiata, 4e biah fanala edin da me vodi, ama ne6to ne me vle4e, po tez drusalnici... ama alkohol si e super i e dosta moderno v momenta:) :fucking: alien 02-01-2006, 03:41 PM undefined pnv_Creator 03-01-2006, 01:46 PM не знам, обаче програмата е доста добра (alchohol) bad&mad 10-01-2006, 12:52 AM ufff Mafia ma mnogo si zle. e ot takiva hora mee sram are sys zdrave az otivam.. do deonoshtniq za bira mardam 07-02-2006, 06:51 PM Ескейп си е дупчица. Вече за нищо не става, едно време беше яко като идваха борците, ама то вече и борзи няма :) В Ескейп в момента е пъклно с малолетни тъпанарки и селяндури с кожени якета и Голф 2-ка отвънка. Айде не мерси. Най-готините клубове в София - Планет Клуб ( не чалгата ) , Брилянтин, Шугър и Червило. И Джим Бим става ако няма какво друго.. особено след ремонта. Bubeto_theJerk 23-01-2007, 03:11 PM секии с вкуса си бе? какво сте тръгнали да се карате :d на един едно място му харесва,на друг пък няма да му хареса тва си е личен избор какво сте почнали да се джафкате :p Peshi 25-01-2007, 07:34 PM имам едно заведение за вас "На Наааам" се казва :) можете да проверите, много е добро :) Shashma 29-03-2007, 09:02 PM nqkoi moje li da mi kaje kak da si namerq music lista ot Escape na nova godina deto sa puskali ? lubz 07-11-2007, 08:22 PM Навсякъде, където не е наркоманско е турбоселско! Затова ходя само по партита с добри DJs(по 5-8 в годината) и по частни партита. Maaad 13-05-2008, 07:55 PM Nqmam ni6to protiv escape i cqlata pomiq tam ma da ne mi idvat po nqkfi hard techno partita i da se pravqt na nqkfi si ... prosto mi e omruznalo da xoq na partita i da vijdam nqkfi si nadrusani fashion-4eta na po 10 bonbona koito dori ne znaqt za kvo slu6at taq muzika ... ne pravete dobrata muzika - gaden komers molq vi!!! |