View Full Version : club Escape

Chemist
16-01-2005, 02:54 PM
Ne znam vie za kakvi clubove govorite, no po-dobar mot escape nqma. Osobeno v psoledno vreme house partytata sa mnogo silni... Tova e cluba za istinski ceniteli... ENJOY

bad&mad
27-01-2005, 12:33 AM
poziorsko club4e za selqci s mnogo kinti. Sled kato izjiveqt epohata escape otivat w Chervilo
abe vsi4ko te4e, wsi4ko si otiwa (ako sym sgre6il frazata - sorry)
Black Box i ClubNO sa mnogo po priatni mesta

Chemist
27-01-2005, 03:27 PM
poziorsko club4e za selqci s mnogo kinti. Sled kato izjiveqt epohata escape otivat w Chervilo
abe vsi4ko te4e, wsi4ko si otiwa (ako sym sgre6il frazata - sorry)
Black Box i ClubNO sa mnogo po priatni mesta

Ne znam ko itaka ti e promil mozaka. No club escape e napraven s pari. Ima qko osvetlenie , muzika , 2 etaja , ne znam si kolko bara , platformi.. Kakvo shte mi govorish za no... v teatar ... mnogo malak klub bez ventilaciq i ujasna muzika... a za black box ne moga da se izkaja oshte.. a za tova che hodqt selqni v escape... spored men izbivah komplexi.. nishto lichno

bad&mad
29-01-2005, 01:05 AM
че имам комплекси за избиване имам. Ама не знам ти къв човек си да се кефиш на ЕСЦАПЕ. Според мене тоя клуб яко СУЬ и е наприятно лачен, като по-голямата част хората които ходят там. Но както казваш всеки сам да си решава, софия си е голяма, клубове много.
п.п. След време да не кажеш че не съм се опитал да ти помогна. :)

Chemist
01-02-2005, 04:13 PM
hehehe. ima lacheni klubove da. black box , planet club i tn... no escape si e escape

bad&mad
01-02-2005, 04:59 PM
black box - лачен??? за едно и също заведение ли говорим? нещо си се пообъркал!

khihi
15-02-2005, 06:34 PM
abe ei
parvo escape e nai skapaniq klub EVER a horata koito hodqt tam sa neorietirani
zalagvat gi naposledak s nqkakvi partita koito dori e mnogo presileno da se narekat partita i gorkite zabludeni tip4eta koito ne sa vijdali ka4estveno party s isinska atmosfera otivat tam za6toto e moderno da se slu6a house ili pone taka sa 4uvali...
samo se seti kade se reklamirat partitata v escape
respect

Студентка
28-07-2005, 11:02 PM
Ne znam vie za kakvi clubove govorite, no po-dobar mot escape nqma. Osobeno v psoledno vreme house partytata sa mnogo silni... Tova e cluba za istinski ceniteli... ENJOY
taka e,no moite poznati sa mnogo zle i ne mogat da go otzenqt-rqdko hodq,eh sudba

jumboo
29-07-2005, 12:44 AM
а знаеш ли колко струва на един беден студент да иде на центара на дискотека ):)
тахи пиене вход :)
та аз за 3лв в студентки град мога да се напия да ида на дискотека и да си изкарам пак супер яко :)

mafia
03-10-2005, 03:34 PM
Е за тва селяните си стойте в Студентски Град и си мизерствайте с бурканите и домошарката и не напъвайте за София да ни дишате от въздуха :!sig: Деби и прокажените салтаци - най-ви мраза вас :365:
Жените ви прости и лесни , мечтаят да набарат некой софиянец и да си оправат живота - ама балъци не останаха ! Еби и бегай па на селските девойки да им е тегаво кекек
Мъжете - комплексари с по 10лв. в джоба ми мизерстват по студентските вертепи , пият едно кило домошарка и си помислят , че София е техна - Да ама не - до са сме ви мачкали сичките селяни Софиянци и за напред ше ви мачкаме :!2ar15:
Седете си на село и не се бутайте у шамарите :388:

pnv_Creator
03-10-2005, 05:00 PM
ahahah kolko si pros
(daje ne zaslujavash da smenqm na kirilitza)

bogsam
21-10-2005, 11:36 AM
че имам комплекси за избиване имам. Ама не знам ти къв човек си да се кефиш на ЕСЦАПЕ. Според мене тоя клуб яко СУЬ и е наприятно лачен, като по-голямата част хората които ходят там. Но както казваш всеки сам да си решава, софия си е голяма, клубове много.
п.п. След време да не кажеш че не съм се опитал да ти помогна. :)

abe mislq 4e vie se kulnete ama mai ne ste hodili mnogo mnogo po clubovete.Istinata za men e lifehouse , strahotna obstanovka , neveroqten sound , za muzikata nqma kakvo da govorim, nai-dobrata razbira se.Escape e komers, chervilo e komers iistinata e lifehouse.

damnedbird
21-10-2005, 04:06 PM
доста изтъркан стил за изказване на мнение...
едик'воси Rules!!!
и естествено веднага се намира някой който да каже "глей си раотата /ама някъде на скришно, че на обществено място не е прилично/ - туй едик'воси съкс, а онуй Rules!!"
и веднага става мача...
така темата лесно може да се обърне в кой каквото си пожелае... в случая в стил mafia...
както и да е.... клишета, клишета...
уф.. зак'во ли изобщо пиша кат' никъде не ходя...
на мен например последно ми хареса в алкохол...

alien
02-01-2006, 03:34 PM
ave po eno vreme lani, hodeh iz sofiata, 4e biah fanala edin da me vodi, ama ne6to ne me vle4e, po tez drusalnici...
ama alkohol si e super i e dosta moderno v momenta:) :fucking:

alien
02-01-2006, 03:41 PM
undefined

pnv_Creator
03-01-2006, 01:46 PM
не знам, обаче програмата е доста добра (alchohol)

bad&mad
10-01-2006, 12:52 AM
ufff Mafia ma mnogo si zle. e ot takiva hora mee sram
are sys zdrave az otivam.. do deonoshtniq za bira

mardam
07-02-2006, 06:51 PM
Ескейп си е дупчица. Вече за нищо не става, едно време беше яко като идваха борците, ама то вече и борзи няма :) В Ескейп в момента е пъклно с малолетни тъпанарки и селяндури с кожени якета и Голф 2-ка отвънка. Айде не мерси. Най-готините клубове в София - Планет Клуб ( не чалгата ) , Брилянтин, Шугър и Червило. И Джим Бим става ако няма какво друго.. особено след ремонта.

Bubeto_theJerk
23-01-2007, 03:11 PM
секии с вкуса си бе? какво сте тръгнали да се карате :d на един едно място му харесва,на друг пък няма да му хареса тва си е личен избор какво сте почнали да се джафкате :p

Peshi
25-01-2007, 07:34 PM
имам едно заведение за вас "На Наааам" се казва :)
можете да проверите, много е добро :)

Shashma
29-03-2007, 09:02 PM
nqkoi moje li da mi kaje kak da si namerq music lista ot Escape na nova godina deto sa puskali ?

lubz
07-11-2007, 08:22 PM
Навсякъде, където не е наркоманско е турбоселско! Затова ходя само по партита с добри DJs(по 5-8 в годината) и по частни партита.

Maaad
13-05-2008, 07:55 PM
Nqmam ni6to protiv escape i cqlata pomiq tam ma da ne mi idvat po nqkfi hard techno partita i da se pravqt na nqkfi si ... prosto mi e omruznalo da xoq na partita i da vijdam nqkfi si nadrusani fashion-4eta na po 10 bonbona koito dori ne znaqt za kvo slu6at taq muzika ... ne pravete dobrata muzika - gaden komers molq vi!!!