diavola
21-06-2011, 06:59 PM
VIP апартаменти и ескорт на ТОП адрес предлага работа на приятни и красиви момичета като компаньонки.
ПРЕДЛАГАМЕ: приятна, чиста и безопасна среда, колективност, коректност. Също предлагаме лично пространство, свобода на действие и цялостна сигурност. Вие работите в приятна и спокойна атмосфера и задължително с кондом!! Немски език не се изисква, нo е предимство знанието на такъв или на английски. Всяко момиче разполага със собствена стая и собствен звънец. Във всяка стая има: TV, DVD, RADIO, INTERNET. Освен това има и напълно оборудвана кухня, пералня, сушилня, спално бельо и кърпи.
БЕЗПЛАТНО: поемаме разходите по пътуванетo, oсигурявамe всички необходими работни документи, професионални снимки и реклама, кондоми, салфетки и т.н.
Високи доходи
Нашите цени са фиксирани и започват от 50 € нагоре.
Допълнително заплатените услуги остават изцяло за момичето!!!
От вас очакваме желание за работа.
моля изпращаите снимки и тел.за връска след като ви одобри ще се свържем с вас.
АЗ съм часно лице и работите дирекно за мен.емаил:miro.mir@abv.bg
ПРЕДЛАГАМЕ: приятна, чиста и безопасна среда, колективност, коректност. Също предлагаме лично пространство, свобода на действие и цялостна сигурност. Вие работите в приятна и спокойна атмосфера и задължително с кондом!! Немски език не се изисква, нo е предимство знанието на такъв или на английски. Всяко момиче разполага със собствена стая и собствен звънец. Във всяка стая има: TV, DVD, RADIO, INTERNET. Освен това има и напълно оборудвана кухня, пералня, сушилня, спално бельо и кърпи.
БЕЗПЛАТНО: поемаме разходите по пътуванетo, oсигурявамe всички необходими работни документи, професионални снимки и реклама, кондоми, салфетки и т.н.
Високи доходи
Нашите цени са фиксирани и започват от 50 € нагоре.
Допълнително заплатените услуги остават изцяло за момичето!!!
От вас очакваме желание за работа.
моля изпращаите снимки и тел.за връска след като ви одобри ще се свържем с вас.
АЗ съм часно лице и работите дирекно за мен.емаил:miro.mir@abv.bg