View Full Version : "Доктор Т и жените" или нещо от сорта

DOKTOPA
19-01-2005, 07:01 PM
Питате ме за любовния ми живот?! Ето ви едно доказателство за абсурдността на всичките ми връзки, ако могат да бъдат наречени така. Става дума за купон на едно много приятно и любимо място, където биваха провеждани такива мероприятия в продължение на една седмица. Беше четвъртия ден доколкото си спомням. Тогава тя пристигна за първи път. Тъкмо се беше върнала от море. Не че имаше някакво особено привличане между нас, но случая се оказа ... ами странен.
Беше голямо парти с много народ. Бойно поле –хол. Аз се измъкнах към детската, където беше ужасно горещо. Пропуснах да спомена, че беше средата на август... или там някъде, няма значение. Важното беше, че е много горещо и то колко?! Самият факт, че нямаше сняг зимата доказва величината на температурите. И... май се отплеснах. Извинявам се. Бях стигнал до стаята, нали? Така. Събрахме се някаолко души, окупирахме компютъра, недоволни от тежките звуци на уредбата в хола. Метал. Хеви, блек, нео, софт, твърд, дебел... какъвто има. Не можех да понеса прекомерното количество твърда музика. Всъщност ми е ужасно приятна, ала вечерта не беше такава вечер.
Както и да е. Започнахме с разни весели парчета, подскачахме си и се забавлявахме. Разбира се, заради жегата още след първата песен бяхме вир вода. Тогава пристигна въпросното момиченце и се присъедини към нашата весела дружина. Мина час може би и след като се изморихме достатъчно седнахме на едното легло и започнахме да си приказваме. Тя идваше от друг купон и вече беше 4 водки напред, тъй че аз започнах да си наваксвам. В момента, в който се заговорихме, вече бяхме... ами доста пияни и еуфорични. След това умряхме на леглото и си лежахме. Там ми се губят спомените. Знам, че започнахме да си говорим някакви лиготии, прегърнахме си се целунахме и... стигнах до втора база :) Тя беше спортистка. Едно такова миньонче с готино сочно дупе и не много големи, но страхотни гърди. До тях се и стигна, когато в един момент тя се сепна и каза:
-Не мога да ти дам това, което искаш от мен.
Аз доста учудено се ококорих и я попитах:
- А аз какво искам от теб? – това не ми беше ясно и на мен и изобщо не знам как се стигна до натискането на леглото.
Отидохме в кухнята, на тъмно. Запалихме по цигара, която тръскахме в една тава. Горката тава като си помисля. Сутринта мих чиниите – доста успокояващо занимяние след тежък купон, особено ако има и останал алкохол, с който да си забъркаш коктейл. Ужасих се от факта, че остатъците от онзиденшното пиле почти липсваха и гадната желирана мас липсваше почти изцяло. Сетих се, че след като напуснахме кухнята я бях нападнал със завиден апетит. Нямаше и хляб. Та в съответното помещение, поведохме един разговор за нейния любим, който обаче явно не споделяше чувствата и или поне между двамата не се получаваше по една или друга причина. Аз от своя страна започнах да разказвам ,че съм в подобно положение и тогава тя получи гаден SMS от НЕГО. Не помня какво пишеше, но беше неприятно и я разплака. Споделихме още малко любовни несполуки и се преместихме в детската, където бяха дошли на ред баладите. Е, аз разбира се унищожих остатъците от пилето преди да се присъединя към другите. Междувременно народът уредя и останахме само редовните спящи у домакинката.
Всичко завърши по шантавия начин, как двамата с момиченцето се прегърнахме на пода, оставихме да се върти Nothing compares to you на Sinead O’Connor и започнахме да плачем... не, да ревем, всеки за своята половинка. Доста абсурдно и не в реда на развилите се събития. После тя заспа. Аз гледах филм.
Та, опитвам се да кажа, че не от всяко кокоше яйце се излюпва пиле. Понякога се случва да е крокодил.