View Full Version : ДСК пусна студентска карта с много екстри

Jeni
18-02-2005, 02:39 PM
Банка ДСК съвместно с компанията USIT Colours предлага международна идентификационна дебитна карта USIC-Electron само срещу 5 лева. Картата съчетава в себе си паспортните данни на притежателя си и същевременно е платежен документ. Срещу него може да получите намаление на билети за концерти, да влезете безплатно в определени дискотеки и да ползвате 10% намаление върху цените на питиетата. Както и да пътувате със същото намаление по БДЖ, в чужбина с автобус или самолет, да получите отстъпка при закупуването на входни билети в музеи и галерии по целия свят. С тази карта се ползват намаления в 32 000 обекта по света и 1000 в България.
В същото време банката рекламира пакетната си програма "Бонус", купувачите на която получават "конфиденциалност за извършваните от вас сделки и операции, персонално банково обслужване в удобно за вас време, набор от услуги и продукти, подбрани така, че да покриват максимално вашите потребности..." (цитатът е от сайта на трезора). При което веднага се запитваш - ами ако не платя за този пакет, значи ли, че моите сделки и операции няма да бъдат конфиденциални например? Не са ли изредените бонуси в "Бонус" безусловно задължение на банките за всеки клиент и за всяка услуга?

damnedbird
19-02-2005, 02:55 AM
много шантаво мен ако питаш... аз лично нямам къде да ползвам въпросната карта... рядко ще ми се удаде възможност... просто местата от които пазарувам най-често не поддържат безкасови разплащания....
може би за студенти, които излизат и навън ще свърши доста добра работа...

tushe
19-02-2005, 07:07 PM
tova e fakticheski ISIC ili usit-colors
na men mi vyrsheshe rabota tuk, dokato ne i mina sroka. ama az pak se izhitrih i fakticheski spestih 5 USD s neq, samo che trqbvashe da q ostavq ;)
mi ako e taka kakto kazvat az kato se vyrna ot imigraciq lqtoto shte si napravq edna takava. zvuchi dosta udobno. i naj-veche evtino. a pyk taka ili inache sym s DSK mezhdunarodna karta. prosto te sa naj-evtinite i ne ti sydirat kozhata ot taksi.
makar che sis imat svoite minusi.