View Full Version : към всички тъпи студенти
Bg_creator 02-04-2004, 11:58 PM Здрасти.
единствената причина поради която се регистрирах тук е за да изкажа личното си отвращение от всички присъстващи тук, а също и към 90% от обитателите на Студентски град.
Супер мизерия е навсякъде, и само надписи тип "вижте ме какво безмозъчно същество съм "....
иначе стане ли време за протести...вдигнаха ми наема, повишиха ми картата за градския транспорт, може нали.но ако трябва да направим нещо полезно, или поне не вредно, няма никой на среща.ами да, защото хората поне малко се опитват да пооправят и без това мизерното съществуване.няма проблеми, нови току що боядисан стени, нека уринираме по тях или може да надраскаме нещо.
хипер тъпаци.
Jack_Daniels 05-04-2004, 12:42 AM Е те тоя тъпак просто трябва да си набие празната
тиква в шибания си задник и да си умре там.
Ебаси дебила....
Fredy 05-04-2004, 01:39 AM Красноречив отговор
agopsi 07-04-2004, 01:11 PM nedei da kritikuvash cqlo edno "obshtestvo" ili cql edin forum.ima hora koito v tozi forum kato mene ne jiveqt v st.grad i dori ne sa studenti;)predstoi mi da stana de ;)no sum si ot sofia.a ina4e v st grad ima i svetsni hora.no taka da krtikuvash celi pokoleniq ili obshtestva e kuco;).ina4e si prav ima i mnogo 4erni ofci
Rizla-SHeets 12-04-2004, 10:29 PM ccc abe pich ti ne si dobre .. ili jiveesh nqk ude deto si4ko e koprina i ne qdete hlqb ami suhi past i(ama ne balkan) ili moje bi baba ti vmesto lukche ti edavala RAFFAELLO! a?! baaahti vijdam che qvno te e vduhnovil debila ot sblusuk onq den deto samo mojeshe da vika i da psuva .. ebahti i grajdanina deto e ! ako toi e g rajdanin az po hubavo cql jivot da sum selqnin! ( ps: po prinzip v dumata selqnin nqma nishto sramno.. t yi kato ti si tolkova otvoren tochno shtoto selqnite ti nosqt chuskhi i domati po 50 stotinki v sofia ( e ne che az she sedna da kopaq ama kakto i da e .. vuprosa e prinzipen! )_ govorish za mizeriqta v studgrad.. pich .. vij sq!
STUDENTSKI GRAD MOJE DA E KVARTALA NA SOFIA KU DETO HLEBARKITE IMAT KALASHNICI , NO SUSHTEVREMENNO E I KVARTALA S NAI-MLADI HORA, TOVA E KVARTALA KUDETO SE PR AVI NAI-M NOGO SEX , kudetoi v 3 chasa prez noshtta ne e pusto! neznam.. az se radvam kogato ne sum zaobikolen ot starchoci! a ot mladi jizneni, dishashti i izdishashti jivot hora!
ai pomisli v/u grajdanskata si poziciq, za da ne se ozovavash pov eche v poza :anal: .. shtoto sega da te ebavam .. heh vse edno da ritam invalid po stulbite!!!
Ai!
tushe 13-04-2004, 02:23 AM dylbochinata na misylrta v nqkoi individi si prolichava samo sled nqkolko dumi...
hehe
choveka si ima pravo na mnenie
ako ne mu haresva znachi takova e polozhenieto
to naistina onaq betonna dzhungla nee osobeno priqtna za okoto ama ne tova e vazhnoto
xaxaxa...mizeriqta e na swetowno niwo...puka mi 4e w 3 4asa ne bilo pusto....towa li sa ti jiznenite mladi hora be - piqni napusheni 4algari?da gi eba w horata...ako towa e nowoto pokolenie ne mersi...uprawlqwashtite uspqha - naprawiha unikalno typoto prosto pokolenie lesno za uprawlenie.dai mu samo da pie da pushi da se drusa da ebe i da se prawi na NAI-Golemiq selqk kudeto nameri platzdarm....i mili4uk mnogo si w greshka kato kazwash 4e se nawiwat da protestirat - TEZI BEZWOLEWI OW4ICI nare4eni studenti NE MOGAT DA PROTESTIRAT.za tqh wajnoto e da hodqt da se porgrijat kafetata i kry4mite da sa pylni 24/7 i da igraqt bilqrd za 10 leva na 4as w bowlinga.nazdrawe!
milkachoco 21-04-2004, 02:42 PM абре...и аз се регистрирах специално, за да отговоря на този постинг... (радвайте се, явно форумът се разраства)
ами...до голяма степен съм съгласен, че в студ.град живеят прасета, просто тръгнете между блоковете и ще видите, мисля, че никой няма да оспори този факт...
е, за наша радост има и по-нормални хора...иначе някакси кофти ти става като се замислиш, че именно тези ми ти студенти били "бъдещето на България"...светло бъдеще се очертава...
и пак мисля, че всеки трезво мислещ (не е нужно да си трезвен в момента, за да си трезвомислещ) ще се съгласи, че като дойдат в студ.град първокурсниците и започват да се държат като че ли до момента на верига са ги държали...
после порастват, но не всички се оправят...
именно заради това и студ.град е кочина...никой не го е грижа, защото всеки знае, че няма да прекара повече от 5-6 години там...никой - студентите...за другите...и на тях им е вас тая...едва ли някой помни как беше студ.град преди 5 години...кръчмите и т.н. бяха доста по-малко...сега се превръща в курорт, но няма кой да му сложи едно централизирано управление, защото в момента явно на никой съдържател на кръчма не му пука, че наоколо е кочина...да, т студентите са си свикнали...:)
аре стига толкова... :)
taka
i az sam se vazmu6avala ot mizeriqta na studentski grad , ot tiq det sa ve4no piqnii napy6eni , drugirani ili samo za sex mislqt - kvo i kade da fanat da opraat
nekvi degradirali - i mnoo sam se 4ydela tea dali znaqt zakvo jiveqt - pone vednug dali sa si zadavali vaprosa
ma si4ki da se slagat pod edin znamenatel e nelepo
osven tva i az sam se radvala mnoo pyti kat e trqbvalo da se pribiram 3-4 4asa sled poluno6 i znam 4e tva e stydentski grad kadeto nasqkude e bukano s hora - pylno e s jivot - savsem razli4no ot vsi4ko drygo
za nadpisite po stenite - mnoo typi ima ama mnogo idei i veseli misli sa mi idvali to4no ot tqh
i daje e po - dobre za nqkoi steni da sa s grafiti otkolkoto da se vijda okaqniq im bezgrafiten vid .....
i se pak si4ki znaqt 4e 6e otnesat nai - malko 5 godini v stud.grad - ei tva ne e hi4 malko - verno se prai mizeriq ma kato se zamisli6 4e ytre pak 6e se vyrne6 tam ako ne si o6e zavur6il 6e pazi6 nekaksi po - 4isto
i nakraq nai me jdosa tva 4e obizda6 vsi4ki vuv foryma
ne moge prosto da opredelq6 4e si4ki sa ednakvi
foryma e napraven s cel da se pokaze ne6o razli4no , da se privle4e vnimanie , da se saberat hora , da obmenqt misli i idei , da se rodi ne6o po-golqmo i zna4imo !
za6oto moje bi nai - cennite ne6a se zarazdat slu4aino i neo4akvano
pomisli si dali e ymesno da nedovolstva6 ot vsi4ki pri pologenie 4e ti dori ne si opoznal i edna malka 4ast ot horata i mneniqta predostaveni tyk !
ami shte obijdam kakto si iskam...towa si e moeto mnenie.kakto i mnenieto mi za 41wi blok ne e mnogo dobro...obrazcowiq blok xaxaxaxaxaxaxa...sy4uwstwam na wsi4kite mu jiteli
tushe 22-04-2004, 08:23 PM che ti obizhdash i sebe si, kakto i vsichki bylgari. za syzhalenie ot chasti s pravo.
a vprochem mnogo hora registrirani v tozi forum ne zhiveqt v stud grad
i nedej taka za vsichki pyrvokursnici shtoto ako mi vlezesh v staqta shte ti napravi vpechatlenie chistiq kilim i tova che nikoj ne vliza v obuvki. a za tova, che okolo blokovete ne e chisto, si e vinovno obshtestvoto. shtoto sme sviknali da hvyrlqme fasove, opakovki i vsichko nepotrebno kydeto ni vidqt ochite. v drugite chasti na sofiq, kydeto ima zhilishtni blokove ne e mnogo po krasivo. tam polozhenieto spasqva edinstvone fakta che horata si plashtat na chistachki, koito da pochistvat vhodovete i okolo tqh.
а в студентски се разчита на чистата съвест на същите тъпи овчици да поддържат чисто поне ако не да чистят
и аз не съм те спряла да обиждаш
а 41 блок си е супер - имат си и радио васансъорите - ко повече ?
pencho 29-04-2004, 10:40 PM Originally posted by ^^^D
а 41 блок си е супер - имат си и радио васансъорите - ко повече ?
спорна е хубостта на туй нещо, но иначе - да, сравнително хубаво е 41.
Alice 30-04-2004, 02:45 AM Ne moga da povqrvam, che nqkoi moje da e tolkova otricatelno nastroen kym St.grad! Kym kolegite si (predpolagam, che e student i e ot Sf, no ne stava qsno).
BG_creator, ti kolko pyti si idval tuk, dragi? Kolko hora poznavash? Vmesto da sipesh ogyn i jupel, shto ne se poogledash v tvoq kvartal i da otkriesh 10te razliki?
Studentka sym II kurs v TU. Mnoho malko kolegi sa ot sofiq, oshte po-malko sa sofianci. Na povecheto ot tqh ne im puka kakvo stava v universiteta i "kakvo izobshto drynka toq pred katedrata". Ne sym nastroena protiv nikoi. Prosto mi se struva naglo i typo takova otnoshenie kym horata ot provinciqta.
Mnogo se smqh na komentara na ^^^D. "Tam mislqt samo za sex"! O, ujas! Pazi Boje! Ne e vqrno! Samo domashnite si pishem i si govorim za adiungirani kolichestva. I kvo losho ima v tova, device?
I da znaete, che nikyde po sveta mladite ne se drogirat i ne piqt! Samo v St.grad! Ami to tuka si e krychma. Piem vodka vmesto voda i kupuvame cigari, vmesto hlqb.
Shto ne si izvadite gredite ot ochite i togava da posqgate za treskite v nashite!
Alice , скъпа , пак не разбра
кво ти е толкова смешно в post-а ми не разбирам
по-скоро ако питаш мен треа се върнеш и внимателно да прочетеш точно момента със дрогиранети и секса - казвам , че винаги съм се чудела на тия дет йивеят абсолютно и само с тези си мисли в главата - за тях няма абсолютно нищо друго - не говоря за целия Студентски - далеч съм от мисълта , че всички са такива
се пак отново ще ти кажа - необходимо е разнообразие и промяна , а не зацикляне и скука
може да мислиш за дрога и скс , ма вече ако само за тва мислиш хич не е добре - тва означава за мен , че трудно или въобще не мислиш за нищо друго - а тва си е и опасно уе ей
а девица виж вече не съм - погрижих се по въпроса
макар че ми хареса обръщението :p
Unregistered 03-05-2004, 02:30 AM М№ хаха усмивка на кирилица ... Стига сте се карали айде наздраве :lol:
gilgamesh 03-05-2004, 03:30 PM smeh
smehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsm ehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmeh smehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsm ehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmeh smehsmehsmehsmehsmehsmehsmehsmeh
smeh smeh
Mezeto 03-06-2004, 01:38 PM абе студентски си е номер едно! аз не живея там, вярно, че е мръсотия и мизерия , но така си е навсякъде! който не му харевсва не да псува а да се хване и да почисти, пък може и още някой колега/колежка да се съберат с него и да стане работата.
Unregistered 10-06-2004, 11:21 PM Баси, аз съм софиянец, но се засрамих от тоя индивид. Значи, имам си и лош опит със софиянци, ама от тези, дето мама и тате са ги довели 5-6 години преди да влезнат в казарма. Ами ако щете ми вярвайте, бях граничар и всичките тези софиянци бяха едни лигави и тъпи копелета, а за приятели си имах само един баш софиянец и много други хора от провинцията.
Беше ме срам да кажа че и аз съм роден и съм си софиянец, заради тях....
Та, този не го слушайте. Явно е нещо на зор човека, и пари няма, какво да прави, освен да седи пред компютъра и да псува че е жалък:)
Terko 10-06-2004, 11:23 PM Това горното аз го писах, ама защо ли ме писа унрегистеред....
Терко съм
Fredy 13-06-2004, 06:50 PM като човек, живял по няколко години (последователно) в град с население 10 000, 100 000, банкя, овча купел, студентски град, мога да заявя впечатленията си -
навсякъде разбира се има готини, и не толкова , мизерници и идиоти... в малкия град спокойствието е невероятно, а тук , в Студентски град просто процента на хората освободени от задръжки е мноооооооого по голям от всякъде другаде... което е страхотно... да вървиш и да усещаш младостта и свободата около теб... невероятно е... /изключвам абсолютно мизерията наоколо - тя си е на повечето места/
Аааа. да.... и да не забравя - толкова много пички на възраст 18%25 години събрани на едно място няма никъде!!!!!!!!!!!!!
Unregistered 25-06-2004, 11:59 AM Вижте хора хич не се оплаквайте, дошли сте от селата тук и ви пречат хлебарките - еми върнете се на село, там има пък бълхи, и други такива насекомки. Картите им били вдигнали - еми много ясно бе. Вие да не мислите че като сте Дошли в София сте с много привилегии - там понеже у село няма транспорт тук има - Научете се бе! Бахти нахалните същества, невероятна селяния просто се рее от тоя студенски. Няма софиянец, който да посещава тази вуня там, просто защото Студенски град ще си остане 2-рото гето, даже малцинствата са по-чисти и по-възпитани от вас. Наркотици - хехехехех, дошли в София да се научат да пафкат трева?! - о милите. А мама и тате ви пращат пари за закуски а? - МиЗЗЕЕРРИЯЯЯ.
Ужасна гнусотия! Ааа дошли в София да станат гражданчета - да ама сте доста далечко.
Айде помислете!
tushe 25-06-2004, 02:39 PM ahahhahahahahah
q se zastelqj s taq tvojta sofiq
ako si mislish, che tq e neshto po-razlichno ot edno golqmo selo se lyzhesh, a i e edin ot naj mrysnite gradove, koito sym vizhdal.
ау тва мнение съм го пропуснала някакси за селяните , дошли в София да се научат да пафкат и подобни
ма майко колко зле хора има от ден на ден се убеждавам , че тоя свят няма оправия ( най-много аз дето опраам тук там некой и некоя кат тоя примерно )
такива хора освен да ме разсмеят и докарат до истерична лудост друго не могат да направят - абе ай осъзнайте се малко ( боже и сеа ми е суперсмешно ) - ми кат си привърженик на увеличението на картите за градския транспорт като измерител на гражданство с кво ли ше ме накараш да ти измеря и малкото мозък дет ти се намира не ми става ясно ...
а да - и София е горе долу най - противния град в Бг ма дословно - едвам изтраях там цели 5 години - добре , че бяха приятелите ми друго не мога да кажа по въпроса.
много тъпи хора има ей !
Като кореняк софиянец мога да заявя, че по-голямо село тука няма! Разликата е, че има по-голямо разнообразие на селяни, отколкото в малките градове и това довежда до препирни кой е по-висш селянин...
и въобще не съм съгласен с тезата, че никой софиянец не искал да стъпи в студентски! даже им е приятно, поради изказаните по-горе причини - Много Много Млади Пички, заведения, малко задръжки.....
Frida 08-08-2004, 06:22 PM Не мога да го разбера тоя. К`в му е проблема???? Ако иска да живее в Студ град ако ли не да се завира по гадни квартири на другия край на "света" с пенсионери в наследство. Там ще си водят високо интелектуални разговори. Как може да има такова мнение за хората около себе си. "Приятелю" ти не си човек. Някои от живеещите в градчето наистина са животни, селяни...., но това съвсем не означава, че всички са такива. Що не се пробваш за пръв път да правиш секс мисля, че това ще ти помогне. :D Ако не ти достига въображение, а това предполагам е така, можеш да използваш някои от позите в smilies.
П.П. Не се практикуват с кукли и атрибути от магазинчетата, от които си свикнал да пазаруваш :p
Unregistered 09-08-2004, 01:09 AM DA VI EBA MAIKATA. TOCHKA.
Napoleon 10-03-2005, 04:50 PM special edition sled tochkata: purvo kato vidqh temata, se angajirax socialno da otgovorq na tezi dolni insinuacii kak studentski grad bil dupka, tui kato az sum nai-tupiqt student v istoriata na universitetskoto obrazovanie i kato takuv moga da zaema pozicia koqto da povleche sled men bezbroi masi koito da se identificirat malko ili mnogo s men; vsushtnost moeto velichie e nedostijimo no tova e druga tema; i taka az sum na mnenie che higienata i cqlostnata perspectiva na obitatelite na tova mestence (bih kazal raisko kutche) zavisi izcqlo ot politikata na tezi obitateli, koito obache se samozabravqt lovuvaiki mlada plut kato bizoni v severna amerika brat; abe za vseki she ima stiga ste se butali (vupreki che klanut ot koito proizlizam,a imenno klanut Korleone, chiito vojd ot aziatskite stepi don korleone e ravnopostaven po velichie s moqta osoba) e zavzel obshirni teritorii okolo vulshebnia triugulnik narechen ***** vi ******...(abe koi me cenzurira she da mu razbia kofata... ox spiram che me zabolq kofata)..no stiga za tazi familia, v koqto jivotnoto zaek e na osobena pochit (to e sveshteno jivotno); prochetox nqkolko shibani mnenia kak vrajduvali sofianci (ax, mrusnicite, az sum ot sofia, no sum sociopat) i tea ot dr gradove; ta vseki koito ima neshto protiv bulgarin ot koqto i da e chast na bulgaria moe da me pomoli direktno da go zastrelqm s novoto proizvodstvo ak 47 koeto zakupihme s korleone minalata sedmica ot napoli (kato bqhme tam razdadoxme 500-600 avtografa, mislq che she butat pametnika na maradona za da ni postroqt curkva); za vseki koito se chudi - ebe me ne dali ima takuv pametnik (respect to diego samo da ne se prusne ot drogata deto mu prodadoxme s mitaka s laneca); taka...ebe me ne dali nekoi stolichanin gleda otgore na tia ot provinciata kato si misli che po evronews davat prognozata za vremeto v sofia i shibania kurs na bnb(are tva po kanal1)--kur za nego; ebe me ne dali nekoi ot pleven primerno(ee d'ge, praime li battle xaxaxa) she mi kae neshto navupreki za rodnia mi grad predubeden vuv visokomerieto mi (za poslednoto purvo trqbva da razbere che jena mi prez XVIIIvek e izmislila frenskata lqbof (za tezi koito se chudat - opitvam se da se samoiztukna + che ebe me ne dali napoleon e jivql v toq vek (oops, az i sa jiveq v sanatoriuma fzf)]}--aaa gleite kvi skobki znam ot matematikata, toest verno che az sum gi izmislil ama ponqkoga gubq pamet za velikite si dela...tova koeto iskah da otbeleja e che tupia vi spor koi e po po nai dali onq pedal ot kluba v orlandovci (toa kvartal go znam ot krustoslovicute - moqta prexrana smisul davam gi na vtorichni shoto sum tolko tup che ne moa da vurja dve dumi s edna i sushta suglasna=>ne gi pravq, no tova ne se otnasq za rimite (exexe d'ge praime li battle)) ili onq selqnin ot sredno turnovo, koito e moiseqt na ovcete (sushto sveshteni jivotni) nqma nikakuv smisul zashtoto stava qsno koi e nai velikia sled kato mi prochetete podpisa na busta.
Visionary 10-03-2005, 07:56 PM kak moje da se izkavate tolkova dylgo... vse edno 4e sym na lekcia- mnogo dumi, malko smisyl.... uprajnete se vyrhu to4nia, iasen i kratyk izkaz
еленчето 11-03-2005, 07:18 AM Здрасти.
единствената причина поради която се регистрирах тук е за да изкажа личното си отвращение от всички присъстващи тук, а също и към 90% от обитателите на Студентски град.
Супер мизерия е навсякъде, и само надписи тип "вижте ме какво безмозъчно същество съм "....
иначе стане ли време за протести...вдигнаха ми наема, повишиха ми картата за градския транспорт, може нали.но ако трябва да направим нещо полезно, или поне не вредно, няма никой на среща.ами да, защото хората поне малко се опитват да пооправят и без това мизерното съществуване.няма проблеми, нови току що боядисан стени, нека уринираме по тях или може да надраскаме нещо.
хипер тъпаци.
Разбира се не всички са такива както ги описваш, но иначе напълно споделям мнението ти. Аз живея в Студентски град и съм съвсем наясно със ситуацията там... Но за съжаление няма оправия... дори и тези, на които им влиза в правомощията и задълженията да поддържат реда било в общежитията или където и да било се правят на три и половина "Ни чул, ни видял, ни разбрал."
Ето следния пример, който мога да дам от собствен опит:
Цяла нощ някакви пияни прасета ми блъскаха по вратата и тъй като бях сама в стаята и нямаше как да противодействам се обадих на портиера да дойде да ги разкара... Човекът дойде и всичко се успокои, но след това пияните идиоти решиха да отмъщават като ми се изпикаят върхъ вратата, а всички предполагам знаят колко добре са уплътнени вратите в общежитията, та съответно половината беше влязло и в коридора ми..... На сутринта се оплаках на домакинката, а тя ми отговори с простото: "Е, и ти си била първи курс, знаеш какво е." Аха била съм, но не съм видяла такова чудо!!!
Е те това на какво прилича питам аз.....
Та в крайна сметка за всяко нещо, вина имат и двете страни...
Renito 11-03-2005, 01:26 PM Винаги съм се съмнявала,че съм "тъпа" и "безмозъчна",но сега вече съм убедена.Въпреки безграничната си тъпота,съм достигнала до извода,че хората,които поставят етикети,се страхуват.Много по-лесно е да боравиш с готови понятия,отколкото да опиташ да опознаеш някого.
Благодарение на толкова умни и надарени личности като теб(прощавай,че говоря на "ти",ама съм от село и държа да си личи) съществуват невероятно много безсмислени конфликти.
Винаги съм се питала едно нещо,но досега не съм срещала интелигентни личности,но ти,може би,ще успееш да ме светнеш?Дали чрез безпричинната агресия хората не избиват собствените си комплекси за малоценност?
Вижте хора хич не се оплаквайте, дошли сте от селата тук и ви пречат хлебарките - еми върнете се на село, там има пък бълхи, и други такива насекомки. Картите им били вдигнали - еми много ясно бе. Вие да не мислите че като сте Дошли в София сте с много привилегии - там понеже у село няма транспорт тук има - Научете се бе! Бахти нахалните същества, невероятна селяния просто се рее от тоя студенски. Няма софиянец, който да посещава тази вуня там, просто защото Студенски град ще си остане 2-рото гето, даже малцинствата са по-чисти и по-възпитани от вас. Наркотици - хехехехех, дошли в София да се научат да пафкат трева?! - о милите. А мама и тате ви пращат пари за закуски а? - МиЗЗЕЕРРИЯЯЯ.
Ужасна гнусотия! Ааа дошли в София да станат гражданчета - да ама сте доста далечко.
Айде помислете!
Гледайте колеги...по-типичен софиянец няма да видите...гражданин-my ass!
Научи се да говориш чист български без тоя гаден шопски диалект и ще си помисля дали да те изслушам.Ко като си роден в София ве...да не си хванал Бог за шнура, а?За нахалството ви пък изобщо няма да отварям дума,защото вашето си е просто пословично и каквото и да кажа ще е малко!!!
Айде peace!
еленчето 12-03-2005, 10:19 AM ...Ко като си роден в София ве...да не си хванал Бог за шнура, а?
А по-вероятно е да не е роден дори в София, а в някое село около София, което в последствие е станало квартал...И се пише за големия гражданин, ха... Те тия са по-зле дори и от софиянците - кореняци.
Ignite 12-03-2005, 05:12 PM Не знам защо се стига до разделение на два лагера - софиянци и всички останали.
Проблемът не е в това, дали даден човек е от София или друг град, от село или от град. Проблемът е в днешното поколение като цяло. Съпроводена от чалга, Big Brother и Слави Трифонов, простотията се разпростира навсякъде. Това се вижда най-добре в Студентски Град, защото както вече споменахте, там има най-висока концентрация на млади хора, освободени от всякакви задръжки. ”Планета Пайнер” и ”Клуб 33” няма да ги коментирам. Снимките с накачени по табуретките млади хора, сложени на сайта, също няма да ги коментирам. Те сами говорят за себе си. :)
Ммм-да, от София съм. Нарочно го споменавам, макар да няма значение. :)
edit: Искам също така да изкажа недоволството си относно всички тези предразъдъци, както към т.нар. ”селяни”, така и към т.нар. ”граждани”. Хората не бива да се делят по този начин. От това всички губят.
Виж сеа Ignite...всяко правило си има изключения...може да си едно от тях, може и да не си...може просто да парадираш с това че си от софия,а не си толкоз ограничен,а може да си искрен...нищо не моа да ти кажа от 10 реда...просто ситуацията е такава че повечето(ето не казвам всички) софиянци се мислят за нещо повече от другите.Например още с идването ми тука един бакшиш се опита да ме метне,контролата в градския се опитва да ми се ебава...ко да ти кажа в един момент ти писва.Ще ти разкажа любимата ми случка тука в софия:значи действието се развива в Слатина,където живее сестра ми...ставам сутринта и викам дай да отида до залата да разцъкам малко в нета...на една спирка гледам един човек(вярно клошар,но преди всичко човек) лежи и нещо стене,ама не миришеше на алкохол и си викам на човека нещо му има и си мисля че някой вече е звъннал в "Бърза помощ"(нарочно е в кавички...досети се що) и че линейката всеки момент ще дойде...да ама не.И на всичкото отгоре никой не се спираше да види какво му има на човека,а си продължаваха по пътя...както и да е викам си като съвестен гражданин ще си звънна на лекарите и сичко ше е ок.Обаждам се аз и им обяснявам всичко как е и те ме питат къде се намира тая спирка и аз им казвам до училище Христо Ботев и те ми викат кажи кой номер е училището,така по имена не знаем...И аз им казвам,че и на идея си нямам къв е смотания номер шото не съм от софия и им казвам че няма кой да питам поради факта че всики минават покрай него и никой не се спира поне ей тъй от просто любопитство.И оня убит ХУЙ оператора ми се изцепва по слушалката:"Как така никой не се спира ако му е лошо,а ти баш селянчето си тръгнал да звъниш в болницата?"
След тая случка съм станал някъф неебателен към всеки който се оприличава кат софиянец...това е!
P.S.Ще ме извинявате че не съм слагал пунктуационни знаци навсякъде ама наистина бързам,а исках да си кажа мнението!
Ignite 12-03-2005, 11:13 PM Ами принципно хора, които се мислят за повече от останалите има навсякъде. Мисълта ми е, че няма значение къде си роден, важно е в какво семейство си отрасъл, какво възпитание си получил и какъв се стремиш да бъдеш. Глупаво е да се съди по хората само от това, къде са родени, защото това не дава почти никаква информация за човекът срещу нас.
Относно контролите и таксиджиите, не се притеснявай, тяхното отношение към теб не е било специално. Те милите така се държат с всички. :)
Иначе тази случка, която разказваш е много показателна. В големият град, самоличността на човека срещу нас се губи и в повечето случай на никой не му пука за нея. Хората просто не искат да си навличат проблеми и отвръщат глава на другата страна, когато някой се нуждае от помощ.
А иначе, ако искаш да се наслушаш на простотии, мога да ти разправям случки със милите ми съседи във входа. Подобна простотия, никъде не съм виждал.
Хубаво е обаче да се върнем на темата със Студентски Град.
Направиха ми много лошо впечатление драсканиците по стените в коридорите на блоковете. Хора, моля ви, ако ще пишете по стените, то поне го правете грамотно и естетически издържано. Сред подобна помия, не могат да се отсеят качествените неща.
Чалгата е друг голям проблем. Този проблем обаче е много по-глобален, защото засяга повечето от съучениците ми, а доста често и моите уши, когато съседчето отгоре надуе някоя простотия. :mad:
П.П. Не се оприличавам като ”софианец”. Роден съм в София, но примерно майка ми е от Стрелча, едно много хубаво градче до Панагюрище. Утре пък може да замина и да заживея някъде другаде. Тогава на какво ще трябва да се оприлича? :)
Ми еваларка за мнението...нямам ко да добавя!
usmiv4ica 14-03-2005, 06:40 PM Bravo be hora! zaradi niakvo mnenie na niakoi koito dori e Unregistered po4nahme da se pliuem edin drug Sofia tova provinciata onova! Spored men niama nikakvo zna4enie koi ot kude e i ne mislia 4e tribva da se pliuem i obizdame!!!!!
Аз пък не виждам нищо лошо да се изказват мнения по проблеми(а такъв си съществува) вместо да си мълчим...
bad&mad 15-03-2005, 10:42 AM бах мама му, ко стана бе.
че София е мръсна - мръсна е
че СГ е мизерия - мизерия е
ама спор тука няма. всички които доидат в софия не я харесасват но после само разправят колко било хубаво, това онова.
проблемът "София : останалите" не е само заради софиянци, или несофиянците (нарочно избягвам думата провинциалистите - която просто значи хората не от софия, ане хората от село). Всички имат пръст внего - едните че са надменни по някои път, другите че не се къпят дръг ден освен неделята. Но всички от двете страни имаме много добри приятели и от софия и от цяла България. Според мен няма смисъл да се караме за единици просташки изпълнения ( дори и мой :) ) защото София е нашият град и всички ние живеем в него така че темата вече издиша. И дълбоко себе си знам че всички го обичате този град и утре като се срещнете няма да ги мислите тия неща дето сте ги писали тука. Последното София = хората които живеят в нея
PEACE
| |