View Full Version : Chalga Party ili Cherno Party?
dockera 12-04-2004, 01:02 AM Skoro govorih s priqteli po tozi vapros dali e po qko na 4alga party ili na 4erno party ako se kefi6 i na 4alga i na 4erno.Ta smetnah za dobre da dam tozi vapros kato tema na obsujdane v saita.Nadqvam se da ne smetnete tazi tema za tupa,spored men ima kakvo da se kaje i pospori po tozi vapros.Az li4no smqtam 4e da si izkara6 qko na party-to zavisi ot horata,no ot golqma stepen ima zna4enie i muzikata.Ta kato se zamislq ot party-tata na koito sum hodil,na 4algata mi e bilo vinagi smazva6to qko,a na 4ernoto e imalo dosta puti tupnq,ta az li4no predpo4itam na 4algi4ka da se veselq i piq, a puk na 4ernoto da mu se veselq i kefa vku6ti.
Rizla-SHeets 12-04-2004, 11:33 PM Opredeleno vs i4ko e do nastroenie!! mdaa! ima dni ima dni v koito ne vali .. ami ima dni v koito mi se slsha chalgii ka, kato naprimer nemoga da vidq dali sum sam ili ne ili ..abe kuto sum piqn! no po prinzip chernoto rulz! :) hehehehe
bad&mad 06-06-2004, 01:53 AM дефинирай "черно" - черно като хип хоп, или черно като ' леле како , ц......"
Просто няма кво да питаш винаги ще избера черното, то е за диско. Чалгата, само като докопам домашната ракия и изпия поне 0.5л без мезе тогава вече няма значение какво свири. Това чалгата си е музика за циклисти на маса.
Лекувай се навреме приятел, не виждам как може да се кефиш едновремено на чалга и черно. Нещо ми замирисва на Мишо Шамаровци?:) :) :)
ЧАЛГА SUX
е що да се лекува човека
кво му е болното да е кефиш и на чалга и на черно едновременно
за мен МУЗИКАТА - не зависими ква е , стига да ме завладее - УПРАВЛЯВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gat3way 08-06-2004, 03:38 PM chalga party.....black party.... оу, не е за мене това ненененне...
Искам чилаут да си слушам като съм си сам вкъщи. Като съм с хора зависи - ако съм на кафе - хаусчета разни, ако съм на разпивка - предпочитам никаква музика да няма, или ако има - да не е натрапчива, че само се сдухва атмосферата. По дискотеки много не ходя - едно че съм стар вече, а и две на ръка че не ми понася да гледам как всеки идиот вътре се прави на много велик. По партита....еееееем слушам квото ми пуснат ахах ;)
Чалга трябва да съм полумъртъв, за да слушам. Пък рапа ми е някакво много детско и комплексарско не знам. Макар че има и хубави стари парчета... Ама за човек над 20 години да пунтира разни чернилки от разни скапани американски гета е смешно...Пък аз музиката не я слушам само заради звученето, а и заради идеите които прокламират....ама рапърските идеи ми се виждат доста слабоумнички....
рап не понасям - надувки, големоцицести още по-надути мадами - заеби с чалгата поне много алкохол отива неусетно...
иначе за собствени предпочитания - има тамън една тема "каква музика харесвате"-там съм написал
tushe 12-06-2004, 10:39 AM toku shto se vyrnah ot edno kamerunsko cherno party. beshe me pokanil edin priqtel, kojto beshe DJ tam.
golqma ludnica!
tova beshe v edna negolqma diskoteka v Peterburg. belite i chernte bqha nqkyde 50 na 50. :)
az napravo izdivqh. taq muzika, koqto beshe tam, nikoga ne sym chuval. ama evala na negrite kak densat. az tam gubih po tochki po vsqkakyv paragraf. nishto, sledvashtiq pyt shte im pokazha!
bad&mad 13-06-2004, 10:20 AM еи туше може ли някакъв линк за това камерунско черно, Може ли някакъв линк
tushe 13-06-2004, 02:55 PM shte trqbva da te razocharovam
dori i da e imalo link, toj e bil na pokanata, koqto mi q vzeha na vhoda.
abe beshe neshto unikalno!
| |