Върни се   Сайтът на Студентски Град! > Общежитието > Бла, бла, бла...

Отговор

Принадлежности на темата Display Modes

Стари 01-04-2009, 03:49 PM
dirty_miho dirty_miho Не е онлайн
you need people like me!

Дата на присъединяване: Feb 2009
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отhus7l3r Разгледай мнение
Грей, уважавам правото ти на собствено мнение, но аз по-голям абсурд не бях чувал (или прочитал в случая)
И те питам "Абе ти добре ли си ?"
Как свърза физическите ти дадености с умствените такива, не искам и да разбирам! Примери за хора, които имат изобилие или дефицит и на двете колкото искаш мога да ти дам.
Колкото до втората част - достатъчно! Друга част от хората ще ти ги сготвят, трета ще направи дрехи от кожите им, някои няма да могат нищо от това, а други ще могат да направят сами всичко... по-добре или по-зле.

hystlar - значи съгласен съм с грей защото на практика хищниците имат нокти, охлювите черупки, птиците крила, хората мозък. нормално е - виждаме как даден орган се развива в невероятни посоки за да изпълнява основната функция на организма на който принадлежи а тя е да оцелява. така и ние сме надарени с мозък, един вид компенсация за това че нямаме силни мускули, големи зъби и черупки.

да добавя една интересна вметка и тя е че мозъка се оказва доста интересен и необичаен орган когато бъде развит достатъчно и идва един момент в който той компенсира липсата на зъби, нокти и черупки. орган(инструмент), който ни изстрелва директно на първа позиция в хранителната верига. много хора смятат че сме извънземни - не казвам че е невъзможно, но за сега напълно не се съгласявам, тъй като за нашите възможности има много добро и логично обяснение - това което горе казах.
Отговори с цитат

Стари 04-04-2009, 11:16 AM
mihodolniq mihodolniq Не е онлайн
Escargot, my car go, one sixty.

Дата на присъединяване: Jan 2008
Начално

Някой виждал ли е наистина поне снимка на мЕче, което яде мед?
дойде ми едно схващане за отношенията маж жена. няма да ви го споделя.
Отговори с цитат

Стари 14-04-2009, 03:57 PM

Начално

4ove4estvoto trqbwa da se kontrolira, horata trqbwa da spazvat opredelen red. Ne biva da se ostavqt da svobodqsvat.

Mislq 4e moje da se izmisli edna mnogo uspe6na simbioza mejdu komunizma i kapitalizma.

moje bi ako darjavata ne e tolkova navatre v jivota na horata, 4ove4estvoto 6te prosperira mnogo pove4e. Edno globalno pravitelstvo sas surovi parvobitni zakoni i sotvetno edin vojd 6te var6i perfektna rabota.

trea se izmisli toq stroi

trqbva sa6to da izmislim kak da go postignem, 6toto tova e po-vajno.
Отговори с цитат

Стари 14-04-2009, 04:02 PM

Начално

v kakav li svqt bihme jivqli dnes, ako Hitler be6e uspql?

v mnogo po-hubav svqt estestveno.

metodite na Hitler sa bili mnogo nehumanni. Mislq 4e mnogo po-uspe6no 6te6e da bade ako toi e kastriral vsi4ki tezi hora, za da ne mogat da imat deca i da gi izpolzva q kato rabotna raka, q kato armiq i za 100-200 godini, 4ove4estvoto 6te e pre4isteno.

+ moje bi edin den to4no taka trqbva da postapi tozi koito iska da prevzeme sveta.

malko zloupotreba, malko propaganda, no nakraq zemqta 6te stane rai moje bi. a moje bi ne. zavisi ot 4oveka. ako sam az tozi diktator, zemqta 6te stane rai - da.
Отговори с цитат

Стари 14-04-2009, 04:10 PM

Начално

kakvo 6te napravq ako stana diktator li, ami na parvo vreme se se6tam samo 4e kolite i prevoznite sredstva trqbva da se prerazgledat po razli4ni humanni saobrajeniq - samite te kato injeneren produkt, kakto i tova 4e ne vseki trqbva da ima kola.

reklamata e lo6ata strana na kapitalizma. tq kontrolira sveta i v momenta nanasq po-golemi 6teti na 4ove6kata rasa ot koito i da e komunisti4eski stroi. Malko hora go razbirat, tai kato sa s promiti mozaci. v sa6toto vreme vsi4ki tezi hora vijdat propagandata ot komunist. rejimi i si kazvat, 4e tova e mnogo lo6o ne6to, bez da saznavat, kakvo se slu4va s tqh v momenta.

4ove4estvoto trqbva dase rakovodi ot idealisti.
Отговори с цитат

Стари 14-04-2009, 04:28 PM

Начално

при положение че шанса ми да стана диктатор на целия свят са нулеви, е много по-добре всичко това дасе гледа от малко по-различна гледна точка, а именно тази в която се намирам в момента - жител в капиталистически свят. ако ние приложим всички тези схващания, идеали и ценности в бизнеса си, ние ще имаме много голям потенциал за успех, тъй като за да развиеш успешен бизнес е нужно да познаваш и разбираш околната среда(капитализма) и човешката природа. Стъпиш ли на тези 2 основи, спокойно можеш да развиваш бизнеса си, тъй като в бизнеса няма нищо лично, сам по себе си той е едно механично колело, част от цялата икономика и мястото на това колело трябва да е много добре измислено, за да не е уязвимо то.
Отговори с цитат

Стари 12-01-2010, 03:58 PM

Начално

в тоя живот успяват само упоритите с правилно насочен вектор на идеологията. останалите умират с надеждите си в скръб, студ и мраз.
Отговори с цитат

Стари 23-07-2010, 06:46 PM
pnv_Creator pnv_Creator Не е онлайн
между глупци неразбрани

Дата на присъединяване: Aug 2005
Начално

Цитат:
"The day we stop lookin', is the day we die." - Al Pacino.
Ифчо, относно подписа ти, можеш да кажеш че е мисъл или на Giovanni Arpino/Bo Goldman или на Lieutenant Colonel Frank Slade - зависи от гледната точка.

Но със сигурност не е на Ал Пачино
Отговори с цитат

Стари 25-07-2010, 08:39 PM
ifch0 ifch0 Не е онлайн
The man who walks alone...

Дата на присъединяване: Mar 2007
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

приемам критиката!

оправено!

(шибаното нещо още ми прави всички главни букви малки!!!!!!!!)

Запоследно променено от ifch0 : 25-07-2010 в 08:42 PM
Отговори с цитат

Стари 11-08-2010, 12:10 AM

Начално

toi ¨if4eto¨ 4ul nedo4ul postva i se pravi na umnik ama kolko e tup, grozen i protiven si go znaem vsi4ki, taka 4e neka da ne mu obra6tame tolkova mnogo vnimanie
Отговори с цитат
Отговор

Принадлежности на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения