снощи ходих там иииии.. шапката ми падна.
Дискотеката е МНОГО МНОГО яка.. по-готино е и от син сити. Много добре са направили интериора, охраната ходи с костюми, като влезеш вътре те посрещат едни мацки и те питат имаш ли резервация, ако нямаш ти търсят маса, много добре са го измислили.. освен това не става такава гъчканица каквато става в JimBeam примерно. И като цяло в студентски град няма дискотека, която може да се сравнява с тая ))..
това са ми първите впечатления, дано и след време да продължават да работят по същия начин .
Малко по-скъпичко е от другите дискотеки, но пък качеството е на съвсем друго ниво .
ей това намерих в интернет :
Цитат:
Над 1 млн. евро е инвестицията в “PLAZZA”, като само озвучаването и лайт-шоуто в заведението струват на собствениците 250 хил. евро. Мултимедийното и лайт-шоуто в “PLAZZA” също са подчинени на най-новите технологии. 5 цветни лазера и 30 “moving heads” са част от светлинното шоу и са изработени специално за заведението от американския водещ производител “Vari-lite”. “Денс-център “PLAZZA” предоставя на гостите си уникалната възможност в рамките на едно и също заведение да избират музика от различни стилове”, заяви Ейдриан Тейлър, мениджър на заведението. Стартираме грандиозно и съм сигурна че ще успеем, защото предлагаме на клиентите си едно място, където могат истински да се забавляват с хубава музика, изискан интериор и вълнуваща програма”, допълни още тя.
МОля ви се повечето са се кефели на "чалга" да речем преди време, да не сте слушали все house и techno?!. Кво ми се прайте повечето - не слушаме "чалга", защото сега, нали вески слушащ(подчертавам) поп фолк е селянин.
Стига преструвки и не ми спорете, сега може да слушате едно но преди ...това.Може и да има такива хора, но почти всички са слушали старата добра "чалга".
Peace !
МОля ви се повечето са се кефели на "чалга" да речем преди време, да не сте слушали все house и techno?!. Кво ми се прайте повечето - не слушаме "чалга", защото сега, нали вески слушащ(подчертавам) поп фолк е селянин.
Стига преструвки и не ми спорете, сега може да слушате едно но преди ...това.Може и да има такива хора, но почти всички са слушали старата добра "чалга".
Peace !
Вземи се скрий братО говорим засега НЕ за преди
Хмм... От твоето писание, изглежда, че "чалгата" я е имало едва ли не от преди 50 години. Ами, не, не я е имало. Обаче пък е имало други стилове. Някои от тях се слушат и сега. Било модерно това или онова - тчш, аз ако трябваше да тичам по модата, щях да слушам чалга и да имам модерна прическа. Примерно. А хайде, да не изпадаме в спорове, кой какво е слушал преди това... Ако си на 12 е нормално да не си слушал нещо преди чалгата...
//
Е "Устата" к'во е? ;)
Цитат:
Първоначално изпратено отsupadupafly
сигурно има такива,аз не съм слушала чалга нито преди,нито сега!преди слушах черно най-вече.
Peace !
тъпото е защото по чалга дискотеките ходят по-подпийнали хора (аз примерно трезвен немога да стана да танцувам на чалга), но в тая дискотека охраната е на високо ниво, така че едва ли ще има пиянски изпълнения
и там си е една зала.. докато бях там си беше една и съща музиката, незнам защо пишат 2 зали..
Но в началото пускаха някакви миксирани чалга парчета.. с техно елементи .. Има готини мацки, има готини танцьорки.. дори и човек да не слуша чалга, пак ще му хареса
*some text missing*
И по темата - ако наистина отворят ретро зала, ще отида с удоволствие. За момента Ст. град не ме привличат заведенията никак, защотно е пълно с пикльовци (и от 2та пола), които не си знаят мястото и обстановката от там става отвратителна.....
От снимките ми хареса интериора, дано и на живо да оправдае очакванията.
__________________ Good girl gone bad!
Fais moi un baiser!
Запоследно променено от ETI : 27-01-2008 в 07:52 PM
Причина: нямаше как, слънце, за да не звучиш несвързано и теб те орязах
Та темата не беше ли за Plazza ?
Или може би я бъркам с някоя друга ?
Колкото до моето мнение: мисля да отида тая седмица. Мои аверчета ходиха и казаха, че е готино наистина, а и от сайта така изглежда. Дано наистина видим нещо хубаво в Студентски
снощи ходих там иииии.. шапката ми падна.
Дискотеката е МНОГО МНОГО яка.. по-готино е и от син сити. Много добре са направили интериора, охраната ходи с костюми, като влезеш вътре те посрещат едни мацки и те питат имаш ли резервация, ако нямаш ти търсят маса, много добре са го измислили.. освен това не става такава гъчканица каквато става в JimBeam примерно. И като цяло в студентски град няма дискотека, която може да се сравнява с тая ))..
това са ми първите впечатления, дано и след време да продължават да работят по същия начин .
Малко по-скъпичко е от другите дискотеки, но пък качеството е на съвсем друго ниво .
ооо деси ), радвам се да те видя във форума отново.. нещо се позагуби..
а за чалгата.. и аз не ходя много много на такава музика, ама на плаза ще ти хареса.. от време на време пускат и разни техно ремиксове на чалга парчета.. не е селяния
Последното,което разбрах за тази дискотека е,че дизайнера на Син Сити е правил и интериора на Плаза. И заведението наистина било готино, само леко били надути цените.