Aaiy Arcade Games

Сайтът се продава. 10 000лв. Крайна цена. [email protected]


Баня
  #1  
Стари 19-04-2011, 11:30 PM
Fking Fking Не е онлайн
Десантчик
 
Дата на присъединяване: Feb 2004
Мнения: 1,404
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално Баня


Искате ли нова баня? Щом сте попаднали на тази статия значи „сърфирате” в мрежата с надеждата да разберете от къде е най-добре да подхванете ремонта на новата си баня и да почерпите малко идеи или пък полезни и практични съвети различни от типа „при нас ще намерите от пиле мляко”, бликащи от сайтовете на различни търговци на аксесоари и обзавеждане за баня. Всъщност, когато трябва да кажем нещо съвсем общо за баня сме поставени в ситуацията на онзи, който е попаднал в „небрано лозе”, защото има прекалено много какво да се говори, а е трудно да се определи от къде е най-добре да се започне. Затова драги читателю ще се опитаме да бъдем най-полезни като дадем няколко съвета по отношение на плочките и отбележим основните правила, от които всеки захванал се с мъчната задача да прави баня, е добре да се ръководи. Те са и основата която трябва да се положи преди да се мисли за за каквото и да е останало като лира за баня или структури за вграждане.


Добре би било да правите разлика между фаянс, теракота и гранитогрес, защото от това зависи накой да не Ви подведе и да се възползва от незнанието Ви или пък сами да решите да платите повече за нещо, което не е необходимо. Понякога разлката може да бъде изключителна, както е между фаянсовите мивки за баня и полимерните. Без да задълбаваме в някакви подробности и технически стандарти при плочките за баня ще кажем съвсем просто и ясно:
-*фаянсовите плочки за баня са предназначени и се лепят единствено и само на стената.
-*плочки тип теракота могат да бъдат ползвани на стени, подове и за направа на плотове. Тяхното принципно предназначение е да бъдат поставяни на пода /баня, кухня, коридор, антре, остъклени тераси и т.н./, но само в закрити помещения и то такива, които не са предназначени за товаро-разтоварни дейности, складове или където ще има голям поток от хора.
-*гранитогресът е най-универсалната плочка, тъй като е подходящ за стенни и подови покрития и не се влияе от атмосферни условия. Единствено гранитогресът е мразоустойчив. Освен това той е подходящо подово покритие за складове, магазини, офиси. Това е така, защото е изключително издръжлив на износване и натиск.
Второ, няма голямо значение в качеството на плочките, което да е продиктувано от произходът им /български, испански, италиански, полски и т.н./ Те или са първо качество или не са. Дебелината не определя качество. Обикновено по-големите размери плочки са по дебели от останалите, защото ако са с малка маса биха се изкривили при изпичането. Затова, който Ви казва, че по дебелата плочка е „разбирате ли съвсем естествено по-качествена от по-тънката” не е прав или се опитва да Ви подведе. Разликата в качеството се изразява в това дали плочките са еднакви като размери и цветове, дали има вдлъбнатини и подутини по повърхността и по ръбовете, дали по глазурата има шупли, иглен бод или други видими дефекти. Естествено много е трудно да разберете например дали гранитогресът, който Ви предлагат наистина е гранитогрес. Това със сигурност ще стане ясно след първата зима. Все пак, за да се застраховате поне малко обърнете внимание дали на гърба на плочката има знак за мразоусточивост и да не е прекалено тънка. Дори само тази малка разлика може да ви спести страшно много от отопление за баня!
Трето цената не е никак определяща за качеството или визията на плочките. Може за малко пари да се сдобиете с хубави плочки и обратно за много пари с грозни и некачествени. Зависи от производителя, търговеца, конкретната ситуация и т.н.*
Отговори с цитат

Whats up, few questions when you get time
  #2  
Стари 12-11-2011, 09:54 AM
ahigaljh ahigaljh Не е онлайн
Къде съм?
 
Дата на присъединяване: Nov 2011
Местоположение: Canada
Мнения: 1
Начално Whats up, few questions when you get time

diet solution review
truth about abs
joe barry panic away
acne no more
best penis enlargement
Отговори с цитат
Отговор

Принадлежности на темата
Display Modes Сложи рейтинг на тази тема
Сложи рейтинг на тази тема:

Правила за писане на мнения
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is включен
емотионски са включен
[IMG] код е включен
HTML code is изключен

Прескачане на форумВсички времена са по ГМТ +3.Времето сега е 11:43 PM.форум | снимки | знание | карта
групово пазаруване обяви nokia c6