Aaiy Arcade Games

Сайтът се продава. 10 000лв. Крайна цена. [email protected]


нова баня?
  #1  
Стари 26-04-2011, 04:07 PM
Fking Fking Не е онлайн
Десантчик
 
Дата на присъединяване: Feb 2004
Мнения: 1,404
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално нова баня?


„Да си направим нова баня” или „Ще правя нова баня”, ако знаете само колко много и какви мисли преминават само за миг през съзнанието на онзи, който вече е минал по този „интересен” път. Казваме интересен, защото той е нещо като например да завършите висшето си образование с тази разлика, че трябва да вземете всички изпити в една сесия, а поправките са много трудни и излизат доста скъпо J Ще трябва бързо да развиете инженерната си мисъл, архитектът и художникът творец във Вас ще трябва да проговорят, ще трябва веднага да се специализирате в материалознанието и да изкарате отличен на изпита по търговия. Това е единственият начин да се сдобиете с диплома за нова, качествена, функционална и радваща очите баня, която не е на безумна цена.
В случай, че все още не знаете с какво се захващате само ще нахвърляме някои нещица. Онези от Вас, които трябва да*ремонтират ще им се наложи първо да изкъртят всичко старо и да сменят щранговете и тръбите. Това означава първо да намерят някой,*който извършва тази услуга, да си купят тапи за уши и да имат готовност по пет пъти на ден да мият пода и чистят прах, докато общият работник с мургав тен на кожата изнесе безброй чували с останки от старата Ви баня. След това трябва да намерите добър майстор за лепене на плочки по възможност такъв, който да е просто майстор, а не с докторска дисертация по философия, тъй като повечето от тях имат и по високи степени и по възможност такъв, който да не изпива по галон бира преди и след обед. Но това само по възможност, защото тук шансовте не са на Ваша страна. Два съвета в този ред на мисли: първо вижте някои готови експонати плод на неговия творчески труд, за да се уверите в качествата на този факир от светът на банята, защото рискувате да попаднете в тъпата ситуация да Ви се налага да давате съвети как да прави определени неща /това е нещо от типа като да се качите в такси и да се налага да навигирате шофьора, който иначе е готов да Ви закара където кажете, защото не е мързелив/ и второ абсолютно задължително е да купите всички необходими материали и артикули преди да е започнало лепенето и поставянето им на местата, защото в повечето случаи за всяко нещо се налага да се чака определено време, а майсторите имат навика да работят едновременно на няколко обекта и дори когато вече сте се сдобили с дълго очакваните артикули за баня, може да Ви се наложи да чакате двойно по – дълго майсторът Ви да се завърне, за да продължи с довършването на банята.
Като казахме артикули за баня, сигурно още не си давате сметка, че списъкът от материали и стоки необходими за цялото обзавеждане на баня е по – дълъг от китайската стена и за всеки елемент има по няколко десетки варианта, а в същото време е ужасно трудно да намерите нещото, което е най – подходящо за Вашата баня. Знаете ли например колко модели със смесители за баня се предлагат на пазара. Виждали ли сте как изглеждат днес новите радиатори / лири за баня. Имате ли идея колко са се развили като визия и като функционалност съвременните душове. Сигурни сме, че*дори не подозирате какъв вид имат модерните сифони за баня.*
Да се сдобиете с нова баня е едно страхотно усещане, което ще Ви кара да се чувставате добре години наред и всичките усилия, нерви и пари вложени от Вас със сигурност няма да бъдат дадени напразно. Просто Ви съветваме да се въоръжите с малко търпение и да се образовате мъничко в тази сфера, защото вероятно и Вие като всички останали никога до сега или най – много веднъж и то преди двадесет години сте правили баня и ако се втурнете напълно неподготвени в това приключение рискувате да си създадете повечко на брой негативни емоции и доста по – дълго да чакате удоволствието от това да ползвате за пръв път разкошната си нова баня.
Отговори с цитат
Отговор

Принадлежности на темата
Display Modes Сложи рейтинг на тази тема
Сложи рейтинг на тази тема:

Правила за писане на мнения
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is включен
емотионски са включен
[IMG] код е включен
HTML code is изключен

Прескачане на форумВсички времена са по ГМТ +3.Времето сега е 10:02 AM.форум | снимки | знание | карта
групово пазаруване обяви nokia c6